Vaderdag Winactie #6 Familieprints

Vaderdag Winactie #6 | Speciale poster voor papa

Vaderdag is de dag om je vader in het zonnetje te zetten en hem te vertellen hoe bijzonder hij voor je is. De rest is hij dat de rest van het jaar ook, maar dan komt het er niet altijd van om hem dat te zeggen. Als een reminder zou je hem een mooi poster van Familieprints kunnen geven, zodat hij er elke dag naar kan kijken.

Vaderdag Winactie #6 Familieprints poster
Alle dagen Vaderdag

Vaderdag is maar een dag in het jaar. Op die dag worden vaders even in het zonnetje gezet en worden ze verwend met een ontbijtje op bed, veel knuffels en cadeautjes. Maar natuurlijk verdienen de vaders ook op de andere dagen van het jaar een beetje waardering en liefde. Helaas door de drukte van alle dag, schiet dit er nog wel eens bij een. Maar met een mooie gepersonaliseerde poster van Familieprints aan de muur of op zijn bureau, wordt hij er elke dag even aan herinnert.

Vader of Bonusvader

Omdat veel gezinnen tegenwoordig ook een Bonus Papa hebben, kun je bij Familie prints ook een mooie poster vinden voor deze vaders. Kies bij het bestellen van poster voor simpel voor Papa of Bounus Papa en geef zijn naam door.  De poster kan bestelt worden als digitale print of op 230 grams mat gecoat fotopapier in A4 formaat. De digitale print vind je dezelfde dag nog in je mailbox en de geprinte versie zal deze binnen 1 tot 5 werkdagen gereed zijn.

In de webshop vind je nog veel meer leuke posters, maar ook gepersonaliseerde kaarten, sokken, rompertjes en ijslolliehouders. Neem een kijkje voor een origineel cadeau’s voor alle gelegenheden zoals huwelijk, kraam, verjaardag of een nieuw huis. Kijk hier voor het complete assortiment.

Over Familieprints

De allereerste Familieprint stond op een goed zichtbare plek in de woonkamer van eigenaresse Karin en bleef daar niet onopgemerkt. Steeds vaker kreeg ze de vraag of ze voor vriendinnen ook niet zo’n leuke print kon maken. Natuurlijk kon dat! Zo ontstond het idee voor een webshop voor dit unieke cadeau. Inmiddels is er in heel wat huizen een print van Familieprint te vinden.

Winactie Vaderdag #6 Vaderdag poster van Familieprints is gesloten

Gefeliciteerd Laura, Cindy en Sara

Papa Poster 1 Papa Poster 2 Papa Poster 2

De winnaars worden in de week voor Vaderdag bekend gemaakt, zodat je nog op tijd je Vaderdag cadeautje in huis hebt. Ik zal persoonlijk de winnaar een een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Kijk hier voor de andere Vaderdag Winacties
1. 3x Wilkinson Hydro 5 Groomer
2. 2x Gepersonaliseerde Vaderdag mokken van Greetz
3. 2x Bulldog mannenverzorging pakket
4. 3x €25 shoptegoed bij Coolgift
5. 3x DVD Jeuk
6. 3x Papa Poster
7. 3x A-dam Boxers
8. 3x Etos pakket voor hem

Spread the love

29 thoughts on “Vaderdag Winactie #6 | Speciale poster voor papa

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.