Winactie #10; Num Noms Snackables Silly Shakes Maker

Num Noms Snackables Silly Shakes Maker

Dat slijm populair is, weten we allemaal. Daarom zie je deze feestdagen dan ook veel speelgoed waarbij je slijm kunt maken. Misschien hebben je het deze week al voorbij zien komen bij de review en winactie voor Poopsie Eenhoorn Slijm Surprise. Vandaag hebben we een andere slijmmaker uitgeprobeerd, namelijk de Snackables Silly Shakes Maker van de Num Noms. Maar het mooiste komt nog. Ook daar mag ik er eentje van weggeven.

Num Noms Snackables Silly Shakes Maker + Winactie

Voor wie nog niet weet wat Nom Nums zijn, hier nog een kleine uitleg. Nums zijn schattige, geurige, zachte figuurtjes met uitgesproken persoonlijkheden. Noms zijn geparfumeerd en bewegen! Stapel de Nums boven op de Noms om zoet geurende combinaties te maken. Ondertussen zijn er al verschillende series op de markt gebracht en heb ik sinds kort is de familie ook uitgebreid met de Num Noms Snackables Dippers. Als je deze dipt in de geheime ijskoude ‘saus’ krijg je een van kleur veranderende verrassing!

Naast de Nom Nums om te verzamelen komt er elk jaar ook een speelset uit. Zo was er al de Num Noms Glitter Lip Gloss Truck en vorig jaar de Num Noms Nail Polish Maker. Dit jaar komt daar de Num Noms Snackables Silly Shakes Maker bij.

Num Noms Snackables Silly Shakes Maker

In deze keuken kun je zelf je eigen Silly Shakes slijm maken. Je krijgt er verschillende ‘smaken’ en toppings bij, zodat je helemaal je eigen slijm kunt maken. Met de mixer maak je je eigen kleur (met geurtje natuurlijk) en voeg je er de glitters bij. In de schattige kleine Silly Shakes bekertjes kun je daarna je slijm bewaren. Mix en match de verschillende smaken en lagen om grappige slijmcreaties te maken.

Hoe werkt het?

In de verpakking is de basis slijm al meegeleverd. Je hoeft het dus niet eerst zelf te maken. Een deel van de slijm doe je in de mengkom van de keuken. Nu kun je er een paar druppels van de kleur- en geurstof bij doen. De rode kleur heeft een aardbeiengeur en de blauwe een bessengeur. Natuurlijk kun je ook beide toevoegen en helemaal je eigen kleur/geur combinatie maken.

Tot slot versier je je slijm met glitters. In de doos vind je daar maar liefst 2 potjes van, eentje met glitterstof en de andere met glitter hartjes. Nu kun je de kom weer terugzetten onder de mixer en je slijm door elkaar roeren.

Vervolgens kun je een speciale plank uitrekken in de keuken. Hierin past de vulfles voor de slijm. Er zitter 3 in het molentje, waarin je dus 3 verschillende soorten slijm bewaren. Plaats een van de mini-Snackablesbekertjes onder de vulflesjes en maak je eigen slijm combinatie.

Wat vonden wij ervan?

Het maken van slijm is voor de kinderen altijd al een groot feest. Bij deze speelset van de Nom Nums is het een groot voordeel dat de basisslijm al klaar is en dus niet meer kan mislukken. Wel blijft het een beetje een kliederboel om deze in de mengkom te doen en de kleur/geur/glitter aan te te voegen. Zorg dus zeker voor dat tafel en kleding goed beschermt zijn. De meiden hebben er een middag erg leuk meegespeeld. Helaas was daarna de basisslijm op. Ik heb nog niet gezien dat je deze extra kan bijkopen. De speelset zelf is verder erg leuk om mee te slepen samen met de Num Noms natuurlijk.

Num Noms Shimmer Playset

Naast de Snackables Silly Shakes Maker is er dit jaar ook de Shimmer Playset verkrijgbaar. Dit is een wat kleiner setje, maar zeker niet minder leuk. In het Num Noms Shimmer Playset kun je je Num Noms laten schitteren. Stop je de Num Noms in het glansstation en draai ze in het rond. De Num Noms Shimmer Playset bevat alles wat je nodig hebt om je Num Noms van glitter en glans te voorzien. Zo krijg je 2 speciale Noms, glazuur, glitters, tang en een trechter. 

Winactie Num Noms Snackables Silly Shakes Maker is gesloten

Het kon niet meer op deze winweek met zoveel leuke prijzen die ik mocht weggeven. Vandaag sluiten we hem af met ook een geweldige winactie. Ik mag namelijk een Num Noms Snackables Silly Shakes Maker weggeven.

De winnaar is 

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee met de andere Verjaardag winacties
– Winactie #1; 3x 2 bioscoopkaartjes Smallfoot
– Winactie #2; L.O.L. Surprise Under Wraps
– Winactie #3; Boek Vos en Haas – Het maatje van Haas
– Winactie #4; 2x Hatchimals CollEGGtibles Seizoen 4
– Winactie #5; 30 shoptegoed voor Halloween Kostuum
– Winactie #6; SuperJuffie filmboek of doeboek
– Winactie #7; Listi Verlanglijstje twv €75
– Winactie #8; 3x Goosebumps 2: Haunted Halloween
– Winactie #9; Poopsie Slijm Surprise Eenhoorn
– Winactie #10; Num Noms Snackables Silly Shakes Maker

Spread the love

31 thoughts on “Num Noms Snackables Silly Shakes Maker

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.