Weekoverzicht | Never a dull moment #9

Deze week was het voor ons voorjaarsvakantie. Maar helaas geen uitslapen, want elke ochtend stonden de meiden al vroeg op de skibaan voor een 5-daagse ski-cursus. Gelukkig vinden ze het erg leuk en wie weet gaan we volgende jaar echt naar de bergen. Naast het skiën was er ook tijd voor nog wat echte vakantie dingen zoals thuis hutten bouwen, naar Villa Zebra, de bioscoop en winkelen. De week sloten we af met een familiediner ter eren van onze verjaardagen.

never a dull moment 9

Zondag 26 Februari 2017

Vandaag ging ik samen met Marguerite van Marstyle naar Rotterdam, naar de ProefParade. In het HIlton Hotel werden we verwelkomt door Mr. Goodiebag. In een zaal stonden 8 Food Merken, die ons met hun nieuwste producten lieten kennismaken. We hebben een hele gezellige middag gehad, waarin we heerlijk geproefd hebben en gezellig gekletst.

Maandag 27 Februari 2017

De vakantie is begonnen, maar ik moest wel gewoon werken. De meiden begonnen vandaag met hun 5-daagse ski-curses in SnowWorld. Voor Grote Zus was het haar 2e cursus, maar voor Kleine Zus de eerste keer. Zo schattig al die kleintjes in dikke pakken, helm op en mini ski’s. Ze vonden het allebei heel erg leuk. Gelukkig maar, want ze moeten nog 4 dagen

Dinsdag 28 Februari 2017

Vandaag hoefde ik niet te werken en kon ik mee naar de skihal. Het scheelt dat de meiden een half uur na elkaar starten, zodat we genoeg tijd hebben voor beide om ze helemaal op te tuigen. Grote Zus staat 1,5 uur op de baan en Kleine Zus een uur. Vandaag was ook het vriendinnetje van Grote Zus mee, want die speelt op dinsdag natuurlijk altijd bij ons.

Na afloop van de les gingen we naar huis en speelde de meiden de hele dag lekker boven. Kleine Zus en ik bouwde een mooie uit en keken (voor de zoveelste keer) Trolls.

Omdat ik de volgende dag iets leuks in petto hadden voor de meiden, mocht het vriendinnetje gezellig blijven logeren. Dolle pret dus, maar gelukkig sliepen de meiden redelijk snel, want morgen weer vroeg op

Woensdag 1 Maart 2017

Deze vakantie zit uitslapen er niet echt in, want om 9.00 moeten de meiden alweer de baan op. Vandaag was het met name voor Kleine Zus zwaar. Ze was moe en had pijn in haar rug (gisteren weinig van gemerkt). Huilend weigerde ze met de meester mee te gaan. De meester had er geen boodschap aan en nam resoluut haar van mijn over (tot grote paniek van Kleine Zus). Heel terecht zei hij, dat ze als ze bij mij zou blijven helemaal niet meer zou gaan en het waarschijnlijk na 10 minuten weer zou gaan.

Het duurde iets langer, want elke keer als ze op de sleepbaan, langs het raam kwam en mij zag, begon ze weer heel hard te huilen. Gelukkig gingen ze al snel de echte berg op en deed ze goed mee. Na afloop hadden ze allemaal wel warme chocolademelk met slagroom verdiend.

Na de les werden we afgezet bij het dichtstbijzijnde metrostation en reden we naar Rotterdam. Daar gingen we de middag spelen in het kindermuseum Villa Zebra. Recent was daar de Tentoonstelling ZELF! aangepast met nieuwe speelplekken. Zo was er nu een circus en een onbewoond eiland. De grote meiden gingen eerst naar de tentoonstelling Diep in he Bos en Klein Zus en ik gingen bij ZELF! kijken. Daar was ook Linda van Mamaliefde en terwijl wij gezellig bijkletsen speelde onze kinderen in het circus.

In het circus kan je je verkleden en trucjes doen met hoepels en knuffels. Dat het niet alleen leuk is voor de kleinste bleek wel toen Grote Zus en haar vriendin de stalmeester kleding aan hadden getrokken. Zij hadden een echt circus met acts en publiek helemaal zelf georganiseerd. Nadat alle kinderen hun trucje had gedaan, nodigde de meiden ze allemaal op het podium voor een buiging en foto-momentje. Geweldig, ze hadden het echt helemaal zelf bedacht.

  

’s Avonds had ik nog even een overleg voor het Yoga Festival, waar ik ook dit jaar de Lifestyle en Massage Markt voor organiseer. Ik had er alleen niet op geregend dat het regende en echt nog heel erg koud is. Ik ben echt aan de lente toe

Donderdag 2 Maart 2017

Ook vandaag gingen we niet meteen na de de ski-les naar huis. Deze keer gingen we met z’n drietjes naar Den Haag. We wilde naar de film Spokenjagers, maar we waren een uurtje te vroeg en gingen daarom eerst even shoppen.Altijd leuk en helemaal nu de meiden wat ouder zijn en een eigen smaak ontwikkelen. De film was leuk en gelukkig niet al te spannend

Terwijl ik aan het koken was, legde Kleine Zus alvast al haar nieuwe aanwinsten uit op de tafel, voor mij om een foto van te maken. Van wie zou ze dat nu hebben….

Vrijdag 3 Maart 2017

Eigenlijk moest ik werken, maar ik had de ochtend vrij genomen om ook vandaag mee te gaan naar de ski-lessen. Het was de laatste les en vandaag zouden de ouders ook de baan op mogen om te zien wat ze allemaal geleerd hadden. De kleintjes skiede naar beneden en de grotere kinderen deden een slalom. Na afloop kregen ze allemaal een diploma en een medaille. Ook mochten ze nog patat eten en was er een optreden van een clown/goochelaar.

Zaterdag 4 Maart 2017

Omdat we alle dagen van de vakantie zo vroeg moesten opstaan, hoefde we vandaag even niets. Ik sliep lekker uit. Daarna deden we boodschappen en kochten we een cadeautje voor mijn vader en zus. De komende maand zijn we allemaal jarig en omdat mijn vader voor een paar weken naar het buitenland gaat, had hij ons allemaal uitgenodigd om uit eten te gaan. Erg gezellig natuurlijk,
Thuis keken we natuurlijk naar Wie is de Mol en weten eigenlijk nog steeds niet wie we nou moeten verdenken. Volgende week is de finale.

Om 00.00 schonk ik mezelf een glas gin-tonic in en proostte op mijn verjaardag! Hiep Hiep Hoera (39x)

Spread the love

2 thoughts on “Weekoverzicht | Never a dull moment #9

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.