Verjaardagswinweek 1

Verjaardags WinWeek #1 | Beestenbos Klok

Gisteren vierde ik mijn verjaardag. Ik mocht 39 kaarsjes uitblazen en ga daarmee mijn 40e levensjaar in. We hebben het natuurlijk gevierd en ik ben goed verwend met mooie cadeautjes. Mijn verjaardag wil ik ook op mijn blog niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom heb ik deze week een heleboel leuke winacties voor jullie klaarstaan en mag ik nu ook zelf cadeautjes weggeven. We trappen de week af, met een toepasselijk cadeau, namelijk een mooie Beestenbos klok van CRE8, want time is ticking…

Verjaardagswinweek 1

Time is ticking

Jarig zijn is altijd een momentje om even stil te staan bij de jaren die achter je liggen en natuurlijk ook nog voor je liggen. Soms zou je het anders willen, maar er valt niets tegen te doen, want de tijd gaat altijd door. Ik word volgend jaar 40 en dat vraagt altijd om een beetje extra reflectie op mijn dertigers-jaren. Erg vond ik het niet 30 jaar te worden, want beter dan ooit waar ik met mijn leven naar toe wilden. Ik had leuk werk, een lieve vriend en ons eerste eigen huis. Ook werd het tijd voor gezinsuitbreidingen en werd ik moeder op mijn 30e en 34e. Een heel nieuw hoofdstuk in mijn leven brak aan.

The Big 40

Nu word ik 40 en ook daar kijk ik niet tegen op. Het voelt wel alsof ik nu echt mijn jeugd-jaren achter mij laat en serieus verder moet. Gelukkig heb ik al een paar vriendinnen die de 40 grens gepasseerd zijn en zie ik dat er ook weer niet te veel veranderd. Met meer zelfvertrouwen en levenskennis wordt het leven alleen nog maar leuker. Opvallend vind ik ook dat ik energie voor 10 heb en mij alles behalve oud (en volwassen) voel.

Cre8 Beestenbos klok

Beestenbos Klok

Toen ik CRE8 benaderde voor een samenwerking voor deze verjaardagswinweek, boden zij aan om de Beestenbos Klok weg te geven en dat leek mij een dan ook een zeer mooi en toepasselijk cadeau. Deze leuke kinderklokken worden gemaakt in de Amsterdamse maatschappelijke werkplaats. Met behulp van digitale productietechnieken als 3D-printen en lasersnijden maken zijn daar een diverse sieraden, lampen, vazen, kinderspeelgoed en deze klokken

De Beestenbos Klok zijn verkrijgbaar in 2 uitvoeringen met blauw en turquoise wijzers of roze en oranje. Ook kun je de naam van je kindje in de klok laten graveren. De leuke dieren rondom het uurwerk helpen je kindje ook om op een speelse manier te leren klok kijken.

Verjaardags Win Week #1

Ik mag van Cre8 een Beestenbok Klok weggeven. Je mag zelf kiezen welke kleur wijzers je wilt en er een naam in laten graveren. Leuk cadeau voor in je eigen kinderkamer of om te geven als kraamcadeautje.

De winnaar is Esmeralda Groenland
Gefeliciteerd

Zorg dat je een e-mailadres dat je achterlaat regelmatig checkt. Want als de winnaar niet reageert binnen 48 uur, dan zal ik een nieuw lootje trekken.

Andere winacties deze week

#2 €50 shoptegoed ArtyAnimals
#3 Ontwerp je eigen telefoonhoesje bij EGOsketch
#4 Het Bucketlist Boek voor (groot)ouders

Samenwerking

Uitgelichte foto; Shutterstock
Overige foto’s van Cre8

Spread the love

45 thoughts on “Verjaardags WinWeek #1 | Beestenbos Klok

 • Super leuk! Ik doe graag mee ☺️
  Ik kijk niet echt op tegen ouder worden ik denk dat elke levensfase zijn mooie en minder mooie momenten kent..
  Facebook: An Na

 • Linda Post says:

  Allereerst gefeliciteerd!!
  Ik word a.s. vrijdag 30.. Ik moet zeggen dat ik 30 wel een klein dingetje vind hoor. Maar ik ben een kleine 5 maanden geleden voor het eerst moeder geworden en dat is wel een reden waardoor ik anders naar m’n leeftijd ben gaan kijken als het ware. Ik geniet van m’n kleine meisje, maar ik kan ook niet wachten totdat ze haar eerste stapjes gaat zetten, haar eerste woordjes zegt enz.. Dat ligt nog in de toekomst, een toekomst waarin ik dus steeds een beetje ouder word. En nu ik er zo op deze manier overnadenk vind ik het een stuk minder erg… Ik hoop alleen wel dat ik de 80 mag halen 🙂

 • Yessica leidner says:

  Een hele Goedemorgen proficiat met je 39 ste verjaardag ik doe graag mee met deze schitterende actie zou heel graag de naam van mijn dochtertje willen met de naam Jill ze is 3 jaar En kan nog geen kloklezen ? maar dit zal wel goed van pas komen als ze iets ouder is Kunnen ij alvast oefenen met deze leuke klok ik volg je op instagram en Facebook heb ik ook een reactie achter gelaten ? (Jessica jill John Leidner)
  en gedeeld op Twitter (yessicakoot1)
  En ik volg je ook op pinterest

  Groetjes en iedereen succes met deze super leuke winactie

 • Marian Zw says:

  Wat een leuke en mooi afgewerkte klok! Ik doe heel graag mee voor mijn dochterdie heel graag wil leren klokkijken. 40 worden vond ik wel oke, maar nu ga ik richting de 45 en dat wordt lastiger. Ik merk dat ik sneller aankom, meer rimpels krijg… oef tekenen dat ik toch echt ouder aan het worden ben

 • Jeetje wat een toffe klok zeg, perfect voor mijn zoontje dus ik zou graag de turqoise kleuren kiezen.
  Nee ik zie niet op tegen ouder worden, ik ben een happy veertiger. Ik ben altijd maar blij dat ik weer jarig ben, te veel mensen vallen te vroeg weg dus… count your blessings.

 • Gefeliciteerd! Ik doe graag mee aan je winactie! Ik vind ouder worden niet zo erg, zolang ik mij maar goed voel. Het leven is om te vieren!

 • Gefeliciteerd van het hele CRE8 team!
  Wij doen uiteraard niet mee met de actie, maar gaan de klok straks met veel plezier maken voor de winnaar.
  Succes iedereen!

 • Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Leeftijd is maar een getal, het gaat om hoe je je voelt, toch? Al verbaas ik mezelf wel eens over mijn leeftijd, “later” is toch echt nu al.
  Ik maak graag kans op die leuke klok. Helaas heb ik geen Facebook…

 • Femke Dekker says:

  Gefelicitaaaaaaart!!! Ik zou graag deze klok winnen voor de nieuwe slaapkamer (in mei/juni gaan we verhuizen) van mijn zoon Teun.

 • Gefeliciteerd! Soms kijk ik wel op tegen het ouder worden, vooral als ik kwaaltjes krijg. Toch probeer ik wel van elke dag iets leuks te maken, ook al ben ik stijf en stram. Vooral een dag oppas met de kleinkinderen laat me die kwaaltjes vaak vergeten 🙂

 • Poeh lastige vraag…. eigenlijk voel ik me altijd 20, ondanks ik begin 30 ben.
  Gelukkig heb ik nog een jonger broertje, die houdt me wat jonger van geest. Maar kijk nog niet echt op tegen het ouder worden… denk dat dat wel komt als ik tegen de 40 aan loop 🙂

 • Nog gefeliciteerd! Wat een mooie klok, dierenvriendje jarno wordt over 2 weekjes 4 jaar en dit zou een leuk extra cadeautje zijn. Dat de kinderen ouder worden, daardoor ‘voel’ ik zelf dat ik ook ouder wordt. Ik voel me echt geen 33, maar het lijkt net of ik nog gewoon 10 jaar jonger ben eigenlijk. Als ik mijn leeftijd zeg, heb ik wel moeite dat het 30 plus is en nu dus ruim meer, haha. Die 40 zal wel echt een dingetje worden bij mij. Manlief zei gister ook dat ik kleine rimpeltjes bij mijn ogen kreeg: aaaahhh!

 • Luisa Hansen says:

  Leuke klok zeg! Doe graag mee.
  Ik denk dat elke levensfase zijn voordelen en nadelen heeft, zo ook als jij jong bent. Maar het is lastig om te zeggen of ik er echt tegen op zie.. Ik denk dat je pas achteraf kan zeggen welke voor- en nadelen zwaarder wegen. Vooral denk ik dat ik opzie van een minder vitaal lichaam, terwijl je geest nog wel net zo ‘jong’ is.

 • Zoals Toon Hermans zei: “Het is geen kunst om jong te blijven, maar om oud te worden.”
  Steeds als ik even denk aan ouder worden, dat ik het niet leuk vind, dan denk ik aan wat Toon zei. Wij, die oud worden, zijn bevoorrecht.

 • Els Black-Stoker says:

  Gefeliciteerd! En wat een super mooie klok daar kan ik mijn zoon James heel blij mee maken, want die is druk bezig met leren klokkijken. Ik ben inmiddels 32 maar voel me niks anders als 10 jaar geleden. Ik zie ook helemaal niet op tegen het ouder worden, elke leeftijd heeft zijn leuke dingen!

 • Wendy v V says:

  Ouder worden, het blijft een nummertje. Heb er weinig moeite mee. Je bent zo jong als dat je je voelt.
  Ik vind die klok erg gaaf, dus doe zeer graag mee.

 • Mijn moeder zei vroeger altijd: ik ben jong van geest en in mijn hart voel ik me 18. Ik begreep dat helemaal niet maar nu ik zelf ouder ben snap ik het wel. Ik ben van binnen nog steeds jong maar alleen de buitenkant ziet er anders uit. Het voelt niet altijd of het bij elkaar hoort maar het is wat het is. Alle periodes in je leven zijn bijzonder, mijn tweede leven met mijn huidige man begon bij mijn 40ste en nu ben ik inmiddels oma van mijn bonuskleinzoon. Ook weer helemaal geweldig. Het gaat vanzelf en je kunt er niets aan doen, dus genieten van vandaag!

 • Dientjuh Jansen says:

  ja ik moet er ook bijna aan geloven ik ben nu 38 , en heb 2 hele lieve jongens . Ik ben ook mantelzorger van mijn man en zit nu zelf in een depressie ! Ik krijg nu gelukkig wel hulp van iedereen . Ik doe heel graag mee voor deze prachtige wauw wat een super mooie prijs ! Ik doe heel graag mee , niet omdat het moet maar omdat het kan .

 • Nog gefeliciteerd! Hoop dat je een fijne dag hebt gehad. Ik vond ouder worden eigenlijk helemaal niet zo heel erg, maar nu ik halverwege de dertig ben gepasseerd en toch langzaamaan richting de 40 ga vind ik het moeilijker worden. Ik denk dat ik vanaf dan maar ga terugtellen 😉 De klok is trouwens ook leuk voor mijn zoontje of dochtertje!

 • Diny Gijsberts says:

  Op facebook geliked/gedeeld , geretweet,gepint en sta op instagram onder Momzymom. Ouder worden is niet altijd leuk maar het hoord nu eenmaal bij het leven, het heeft zijn goede maar ook zijn minder goede kanten. Je moet bijvoorbeeld voor bepaalde dingen meer moeite doen dan toen je jong was maar daarintegen heb je met het ouder worden meer ervaringen opgedaan !

 • Michael noo says:

  Doe heel graag mee!! Super leuke actie. Of ik op kijk tegen het ouder worden? Helaas wel en dat doe ik al jaren moet ik zeggen

 • Kim Stolk says:

  Zolang ze bij de Gall en Gall nog steeds om mijn ID vragen vindt ik het helemaal niet erg dat ik voor de tiende keer 25 word 🙂

 • Esmeralda Groenland says:

  Hieperdepiep hoera! Leuk dat je het met ons viert met winacties. Ik doe graag mee. Ouder worden vind ik niet erg, maar 35 is zo richting 40 en dat klinkt wel oud hihi.

 • lisanne bons says:

  Ik ben de afgelope jaren een aantal vriendinnen en jonge familieleden kwijt geraakt dus ik vind het echt een cadeautje dat ik ouder mag worden. Ik maak alles mee van mijn kind. En ik hoop dat ik mijn grootmoeders genen heb. Die is vorige maand 93 geworden en reist nog overal naar toe en heeft nog overal zin in

 • Linda Smeets says:

  Wat een enorm leuke klok!
  Ik zie niet echt op tegen het ouder worden, iedere leeftijd heeft zo zijn eigen charmes.
  Ik doe graag mee voor onze kleine meid en ik heb het bericht gedeeld op Twitter.

 • Van harte gefeliciteerd nog met je 39ste verjaardag, nu op naar de veertig ( klinkt heel anders, hé?
  Ik ben al 71 geworden in februari j.l. en het valt allemaal wel mee. Ik heb er nooit tegenop gezien om ouder te worden. Het ging vanzelf
  Ondanks mijn ziekte (herseninfarct) geniet ik nog van alles en vooral van mijn vijf kleinkinderen.
  Maakt niet uit hoe oud je wordt, blijf altijd positief in het leven staan en lach veel.
  Het gaat snel, dus geniet van alles wat op je weg komt.
  Ik doe graag mee voor mijn kleinzoon, die deze klok vast heel erg leuk vindt en zo kan leren klokkijken op zijn eigen kamer.
  Ik volg je op Bloglovin.

 • Gefeliciteerd! Ik zie niet op tegen het ouder worden. Het hoort bij het leven.
  Ik doe mee voor mijn oudste dochter die wil leren kloklezen en dat moet met deze klok zeker lukken

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.