Never a Dull Moment weekoverzicht 43

Weekoverzicht | Never a dull moment #43 – Buurman&Buurman, een regenboog kwarktaart en de Belgische MomBlogAwards

Deze week het weekoverzicht een dagje later dan gewend. Na een drukke (en heel gezellige week), ben ik al een paar keer vroeg naar bed gedaan en heb ik zondag mezelf even een extra dagje rust gegeven. Lees maar mee hoe de afgelopen week was, waarin we naar het theater en de bioscoop gingen, shopte bij IKEA en voor Halloween bij de Xenos. Ook ging ik naar 2 pers-events en naar de uitreiking van de Belgische Mom Blog Awards in Antwerpen. O

Never a Dull Moment weekoverzicht 43

Zondag 22 oktober 2017

We hadden een lekker rustige zondagochtend. De meiden vermaakte zich prima met de XL kleurplaat, die gisteren door de postbode was gebracht.

’s Middags mochten we aanwezig zijn bij de premiere van de nieuwe voorstelling van Buurman&Buurman. We zijn allemaal fan van dit duo, dus we hadden er veel zin in. In het theater in Delft werden we ontvangen op de rode loper met limonade en de meiden werden mooi geschminkt.

We hebben erg genoten van de voorstelling Buurman&Buurman A JE TO Hij zit vol verrassingen en goede humor voor jong en oud. Een aanrader om te gaan zien in het theater bij jou in de buurt.

Na afloop van de voorstelling was er ook nog een heuse afterparty met de Kidz DJ, chips, bitterballen en mooie Buurman&Buurman ballonnen

Omdat we nu toch in Delft waren, besloten we nog even langs te gaan bij de IKEA voor batterijen, afwasborstel, afsluitbare zakje en om te eten. In de vakantie eten de kinderen namelijk gratis daar.

 

Het was een goed besluit, want in de IKEA kwamen we een jongetje tegen uit Kleine Zus haar klas. Bij het afscheid zei de moeder “tot dinsdag” DINSDAG???? Het was mij helemaal ontgaan dat morgen er een studie dag was op school en de meiden nog een extra dagje thuis zouden zijn….

Maandag 23 oktober 2017

Ik had eerder al een uitnodiging gekregen om vandaag langs te komen bij CineKid om de boekpresentatie van het Zakmes bij te wonen en deze film nog eens in de bios te film. Het was namelijk 25 jaar geleden dat deze film in de bios draaide en winnaar was op CineKid. Ik had deze uitnodiging afgeslagen, omdat de meiden op school zouden zitten. Nu ze een studiedag hadden, besloten we toch te gaan. Papa’s Liefste bracht ons naar Amsterdam. We waren er al lekker vroeg, maar toch waren de gewilde workshops al uitverkocht. Daarom gingen we naar de film de Kleine Vampier (3D)

De meiden hadden graag naar de workshop van 100% Coco gewild, maar die was helaas vol, dus werd het de film. Tijdens onze roadtrip door Denemarken&Zweden hadden de meiden het luisterboek erg leuk gevonden, dus deze film stond nog wel op hun verlanglijstje. Na afloop was er ook nog een Q&A met de hoofdrolspelers

Helaas konden we de locatie van de boekpresentatie Het Zakmes niet vinden en gingen dus meteen door naar de film het Zakmes. Voor mij een feest van herkenning qua tijdsbeeld. De meiden vonden de film wat saai en de kleuren flets (hahaha). Ook hier was er na afloop nog een Q&A met Sjoerd Kuyper, schrijver van het boek en Burny Bos, de regisseur van de film. Als verrassing bleek een van de hoofdrolspelers ook in de zaal te zitten

Na het zien van 3 films was het wel weer tijd om naar huis te gaan. We namen de trein, waar Kleine Zus zelfs al bijna in slaap viel. Bij het station moesten we even wachten op de bus naar huis en deden we nog even snel wat boodschappen. De meiden kregen allemaal een appel. Toen mijn grote verrassing viel er bij een hap in de appel opeens een tand uit bij Kleine Zus. Ik wist niet eens dat deze los zat.

 

Thuis kreeg ik helaas een flinke migraine aanval, waardoor ik besloot om mijn sporten en afspraak voor de avond af te zeggen. Ik ging samen met de meiden onder de wol met wat paracetamol.

Dinsdag 24 oktober 2017

Vandaag gingen de meiden dan (eindelijk) weer naar school. Om te zorgen dat we geen stress mee hebben in de ochtendspits, hebben we de Checkpad in gebruik genomen. Hier weet Grote Zus precies welke taken ze nog moet doen, voordat ze de iPad (of ander scherm) aan mag doen. Resultaat; 15 min schermtijd.

Helaas kwam we in een flinke fietsfile terecht op weg naar school. De brug ging open net voordat de schooldeuren open zouden gaan, het drukste moment van de dag zo’n beetje. Veel ouders kwamen daarom mopperend op school aan, maar verlieten het schoolplein ook wel weer met een zucht van verlichting; na een week en een dag even rust in huis.

 

Ik heb ook eerlijk even een ochtendje genoten van de stilte in huis. Eigenlijk had ik nog heel veel liggen om te doen, maar na mijn migraine van gisteren, was het misschien ook wel even verstandig om niets te doen.

’s Middags speelde de meiden met hun vriendjes hier. Zodra Papa’s Liefste thuis was, sprong ik weer op mijn fiets voor een workshop AdWords. Heel interessant en een goede spekers, dus geboeid tot het end.

Woensdag 25 oktober 2017

Vandaag weer een drukke dag in het ziekenhuis. Gelukkig is opa nog niet opgenomen voor zijn tweede kuur en voelt hij zich ook nog erg goed. De meiden mochten daarom uit school met hem mee en gingen heel lux naar het pannenkoekenrestaurant voor de lunch!

Ik had ’s avonds nog een verlaat etentje voor mijn verjaardag. Samen met 2 vriendinnen aten we bij de pizzeria en hadden en gezellige avond om weer even bij te kletsen.

Donderdag 26 oktober 2017

Vandaag stonden er maar liefst 2 pers-events op de agenda. Miriam van MeerVanMir kwam mij ophalen, samen met haar pasgeboren dochtertje Noor. We reden eerst naar LVTPR in Amsterdam. Daar mochten we alvast een kijkje nemen in de nieuwe spring/summer collectie van Noppies en Nop, hun nieuwe kledinglijn voor de grotere kinderen (maat 104 tot en met 140)

Er waren nog wat andere mamablogger, waaronder Momambition en Mrs. Mama. We hadden gezellig ochtend waarin we veel leuke kleding voor onze kids zag en gezellig bij kletsten.

Cassandra van Momambition reed gezellig met ons mee naar het 2 event; Lifestyle Lab van MissPublicity. Hier stond verschillende bedrijven die zij vertegenwoordigen met een standje.  Zo mochten we proeven van verschillende drankjes en hapjes en stonden er producten van Stoove, Brabantia en Return to Sender (nu met 10% op de plaids als je ze bestelt met de code LifeStyleLab)

  

Thuis gekomen haalde ik de meiden op bij de BSO en vriendje. Na het eten was het weer tijd voor mijn uurtje sporten.

Vrijdag 27 oktober 2017

Even een fotoloos dagje. Gewoon gewerkt, meiden naar school en BSO. ’s Avonds zat ik aan tijdens het eten al te knikkebollen. Dus toen ik de meiden in bed had gelegd, ging ik voor de 2e keer deze week zelf ook meteen mijn bedje in.

Zaterdag 28 oktober 2017

Voor mijn blog over de Regenboog Kwarktaart had ik nog foto’s nodig, dus zat er niets anders op dan nog een keer de taart te maken. Heel vervelend natuurlijk 😉

Terwijl de taart in de koelkast stond op te stijven, gingen wij naar balletles en nog even langs bij de Xenos. Daar waren de Halloweenspullen in de aanbieding 1+1. Naast wat snoep om uit te delen kocht ik ook een lichtgevend spinnenweb en een eng pompoenenlichtsnoer. Omdat ik zelf om 14.30 weg moest, hing ik thuis meteen het een en ander op. De rest moest Papa’s Liefste doen, maar gelukkig stuurde hij mij wel wat fotos’s.

Halverwege de middag vertrok ik richting Antwerpen. Daar zouden vanavond de MomBlogAwards Belgie worden uitgereikt. Vooraf was er ook een netwerkmarkt. Samen met Linda (ook jurylid), Merel en Nicole gingen we een kijkje nemen. We kregen meteen al bij binnenkomst maar liefst 3 goed gevulde goodiebags. Deze brachten we maar meteen naar de auto, zodat we daar niet de hele avond mee hoefde te zeulen. Ook kregen we een bonnetje voor deze mooie roze MOM Gin Tonic

 

In de grote tent buiten waren er veel leuke standjes en konden we onder andere bij Disney Junoir met z’n allen op de foto, met Disney accessoires.

 

Er was zelfs een heuse BelRoy’s bakfiets! Ook hier konden we gin, rum en cocktails proeven.

 

Naast de leuke contacten die de daar opdeden, kregen we ook lekkere hapjes aangeboden, waaronder oesters, mosselen en scampi’s

 

De avond werd natuurlijk afgesloten met de uitreiking van de Mom Blog Awards. And the winnaars are;

Mom Blogger Award

– Lifestyle – Leuke Wereld
– Parenting – Mama Naturelli
– Personal – Mom runs the city
– Artistiek en creatief – Exploringlife
– Instagram – Unicorns and Fairytales
– Publieks prijs; Mademoiselle Fresita en Anna is anders

Mom Blogger Award Mom Blogger Award Mom Blogger Award Mom Blogger Award

Het was een gezellige avond, die we afsloten in een heus frietkot met een Belgische frietje

Spread the love

26 thoughts on “Weekoverzicht | Never a dull moment #43 – Buurman&Buurman, een regenboog kwarktaart en de Belgische MomBlogAwards

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.