Weekoverzicht | Never a dull moment #42

De vakantie is weer voorbij en we hebben de week overleefd. We hadden weer flink wat leuke dingen op de agenda staan. Helaas vaak binnen, waardoor we niet altijd van deze laatste mooie nazomer dagen hebben kunnen genieten. Maar dat mocht de pret niet drukken en kijken dan ook terug op een leuke herfstvakantie.

Zondag 15 oktober

We hadden een lekker rustige ochtend, waarna we in de auto stapte naar Hilversum. Daar, in het Gooiland Theater was de premiere van de kindervoorstelling Fien & Teun – Feest op de Boerderij. We waren ruim op tijd en dat was maar goed ook. In de filmzaal was namelijk een heuse kinderboerderij te vinden met geitjes, ganzen, duiven, lama, varkentjes, konijnen en zelfs puppy hondjes. Maar ook konden ze er kleuren en kregen ze een Fien en Teun stemel-tatoeage.

  

De meiden genoten van deze leuke, vrolijke, maar ook educatieve kindervoorstelling. Ook al is de voorstelling voor 2+, ook Grote Zus vond zichzelf er nog niet te oud voor. Na aflopen mochten ze ook nog het podium op, om met Fien & Teun en Sita op de foto te gaan.


Na afloop kregen ze ook nog de ballonen mee, daarmee was het feest compleet.

Grote Zus werd ’s avonds al opgehaald door haar vriendinnetje waar ze een nachtje mocht logeren.

Maandag 16 oktober

De ochtend verliep lekker snel, met maar een kind om aan te kleden en te laten eten. Kleine Zus ging naar de BSO en wij naar ons werk. Het was een heerlijk warme herfstdag, maar op de lunch buiten na, heb ik daar weinig van gemerkt.

’s Avonds was het weer tijd voor de sportschool en kwam het vriendinnetje nu gezellig bij ons logeren. Gelukkig was het gisteren zo laat geworden, dat ze hier al vrij snel sliepen.

Dinsdag 17 oktober

We hadden geen plannen en helaas was het juist vandaag gedaan met mooie voordeel. Gelukkig had ik 2 review producten staan, waarvan ik wist dat de meiden deze heel erg graag zouden willen uitproberen. Als tegenprestatie vroeg ik zal wel om even hun kamers op te ruimen. Bij het zien van de grote paarse dozen, wilde ze zeker wel doen.

De rest van de middag hebben we NumNoms Nagellak gemaakt en L.O.L. Surprise bruisballen. Die laatste konden daarna meteen worden uitgeprobeerd in het bad. Helemaal schoon, werd het vriendinnetje na het eten weer opgehaald.

 

Woensdag 18 oktober

Omdat ik moest werken, bracht ik de meiden naar mijn zus. Daar zouden ze later op de ochtend door opa worden opgehaald. Hij is nu even thuis tussen zijn 2 behandelingen en voelt zich gelukkig nog steeds goed. Samen gingen ze naar de nieuwe tentoonstelling GIF in Naturalis Helaas had niemand een camera mee, dus geen foto’s

Ik moest wat langer werken dan gedacht, maar gelukkig konden we nog wel op tijd de trein naar Amsterdam nemen. Daar vierde Nijntje & C&A hun eenjarige feestje. Speciaal hiervoor is er een nieuwe limited zwart/wit kinder kledinglijn (62-98) nu verkrijgbaar in de winkels. Er was taart en de meiden werden geschminkt en mochten op de foto met Nijntje.

Donderdag 19 oktober

Al vroeg namen we de trein richting Utrecht. Vandaag gingen we een bezoekje brengen aan LEGO World. Na ons bezoek dit jaar aan LEGO Discovery Centre en LEGO Land, kon dit uitje in de herfstvakantie natuurlijk niet achterblijven.

Op het station van Utrecht Centraal werden we al opgewacht door LEGO poppetjes die ons richting de Jaarbeurs stuurde. Daarin een grote hal waren miljoenen steentjes te vinden en konden de meiden lekker de hele dag bouwen.

Toen we weer thuis kwamen, moest ik mij snel omkleden, want samen met Lisette mocht ik aanwezig zijn bij de premiere van de film Pestkop in het VUE Hilversum. Gekleed in Tenue de Ville stonden we aan de rode loper en mochten daarna de film ook zien. Het is een spannende film over de gevolgen van pesten. Een aanrader voor alle tieners!

Vrijdag 20 oktober

Ondanks de vakantie, ging de wekker weer vroeg. De meiden gingen naar de BSO en wij aan het werk. ’s Avonds kwam onze huisvriend gezellig langs en kookte pasta voor de meiden. Wij aten garnalen, omdat niemand anders die lust.

Na het eten ging ik nog even de stad in voor een borrel met de lady’s van de zwangerschapsclub. Bijna al onze kids zijn de afgelopen maand 5 jaar geworden en daar moest natuurlijk op gedronken worden!

Zaterdag 21 oktober

Vanwege de vakantie was er vandaag geen balletles en hoefde we ook verder nergens naar toe. We hebben dus weer een lekker pyjama dagje gehouden met z’n alle. De meiden hadden de LEGO naar beneden gehaald en bouwde lekker de hele dag.

Zit jullie herfstvakantie er ook weer op of begint hij net?

Spread the love

14 thoughts on “Weekoverzicht | Never a dull moment #42

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.