weekoverzicht - Never a Dull Moment #37

Weekoverzicht | Never a dull moment #37

We zijn alweer aangekomen bij weekoverzicht #37. De weken vliegen echt voorbij! Deze week leek de herfst ook al erg in aantocht te zijn, met veel regen en zelfs storm. Ook is her over minder dan 75 dagen alweer december. Wij mochten daarom alvast een kijkje komen nemen in het Hasbro pakjescentrum van Sinterklaas. Veder bezocht ik een paar nieuw geopende winkels en deed ik nog vele meer leuks.

weekoverzicht - Never a Dull Moment #37

Zondag 10 september 2017

Vandaag stond er een heel speciaal uitje op het programma. We waren namelijk door Sinterklaas uitgenodigd om alvast een kijkje te komen nemen op het pakjescentrum van Hasbro. De meiden mochten daar het nieuwste speelgoed komen uittesten. We werden verwelkomt door Zwarte Piet met een handje snoepgoed. Daarna mochten de meiden overal gaan kijken, want in de verschillende kantoortjes was er een speciaal thema. Daar speelde ze gezellig met de andere mamablogger-kinderen.

 

Zo was er een speciale My Little Pony kamer met de nieuwste pony’s uit de film die volgende maand in premiere gaat. Er was een Disney kamer, spelletjes kamer, Play-Doh tafel, je kon vechten met een Jeti of schieten met de nieuwste Nerff geweren. Het mooiste was misschien nog wel het hoekje waar je mocht knuffelen met de nieuwste FurReal Friends. Het was liefde op het eerste gezicht met Tijgertje Tyler.

Ook kon er een Brul diploma worden gehaald en was er een mevr die de haren mooi kon vlechten of voorzien van een kleurtje. In de kamer er naast kon er ook geschminkt worden en waren er glittertattoo’s. Dat wilde ze natuurlijk wel en zo kregen de haren een regenboog spray en een cutie mark op het gezicht en gingen we naar huis met 2 kleine My Little Pony’s.

 

De rest van de middag vermaakte de meiden zich met het speelgoed uit de goodiebag. Helaas moest alle schminkt en haarspray er ook weer af, dus wat werd hard boenen in bad. Waarna het bad zelf ook wel een schrobbeurt kon gebruiken.

Maandag 11 september

Nadat de meiden op school zaten, fietste ik door naar het ziekenhuis. Ik hoefde er vandaag niet te zijn voor mijn werk, maar ging even de krant brengen bij mijn vader. Het gaat gelukkig nog steeds goed met hem en hij heeft weinig bijwerkingen van de chemokuur.

Thuis gekomen had ik de rest van de dag om te werken, bloggen, boodschappen doen, opruimen en schoonmaken. De tijd vloog om en tegen 18.15 kon ik Kleine Zus ophalen van de BSO. Die is op maandag altijd laat, want dan heeft ze zwemles. Daarna was het rennen en haasten door de regen. Grote Zus werd gelukkig met de auto opgehaald bij haar vriendinnetje en ik kwam gelukkig nog redelijk droog op de sportschool aan.

Na een uurtje Pilates was er even een opklaring en kwam ik gelukkig droog aan op de BSO. Vanavond had ik daar mijn eerste ouderraadsvergadering. Helaas kwam ik er achter dat ik mijn telefoon in de sportschool had laten liggen en die was natuurlijk dicht toen ik weer naar huis fietste.

Dinsdag 12 september

Voor Grote Zus vandaag een belangrijke dag, want ze ging met de klas op schoolreisje naar het Archeon. Gelukkig was de regen van gisteren opgehouden en zouden ze het droog houden vandaag.

Ik fietste snel nog even langs de sportschool om mijn telefoon op te halen. Die was gelukkig gevonden en bij de balie afgegeven. Daarna door naar mijn vader om de krant te brengen en voor een praatje. Omdat ik nu toch in de stad was, kon ik mooi even langsrijden bij de Xenos om mijn Leidse mokken pakket op te halen, die ik op Instagram bij ze had gewonnen.

Daarna ging ik even kijken bij de opening van de Hudson Bay. Na maanden verbouwen van de oude V&D opende vandaag de deuren. Gelukkig is bovenin nog steeds La Place te vinden en konden we ook weer genieten van een van de mooiste uitzichten van Leiden. Mijn zus kwam net ook bij mijn vader vandaan en samen dronken we hier even koffie.

Na nog wat dingen thuis te hebben kunnen doen, kon ik een paar keer op en neer fietsen naar school. Eerst Kleine Zus ophalen en daarna Grote Zus. Helaas waren ze een kwartier eerder op school aangekomen, dan stond aangegeven in de bus, dus had ik (en de meeste ouders) het ontvangst gemist. Gelukkig had ze een leuke dag gehad en zat ze vol verhalen.

Woensdag 13 september

Het was een drukke dag in het ziekenhuis met verschillende gesprekken voor het onderzoek. In mijn lunchpauze had ik ook nog even tijd om bij mijn vader langs te gaan. Het gaat nog steeds goed met hem, ondanks dat de 2e chemokuur nu ook al op zijn einde loopt. Pas tegen 18.00 liep ik weer naar buiten en gelukkig was het droog.

Na het eten moest Papa’s Liefste weg en kroop ik lekker op de bank met een kopje thee (in mijn nieuwe mok) met een stukje chocolade

Donderdag 14 september

Gelukkig kon Papa’s Liefste de meiden naar school brengen, want om 8.30 stond Miriam alweer bij mij op de stoep. We waren uitgenodigd om bij de opening van een nieuwe C&A in Arnhem te zijn. Toevallig reden we net langs het station in Arnhem toen Cassandra appte of iemand haar daar kon oppikken, want ze was met haar dochtertje met de trein gekomen.

De C&A is bezig met het verbouwen van hun winkels en een nieuw winkelconcept te lanceren. Wij mochten al even in de winkel rondsnuffelen en kregen van een kleurenstylist adviezen. Er waren nog veel meer Mamabloggers, dus het was een hele gezellige shop-ochtendje!

Natuurlijk ging ik niet met lege handen naar huis en kocht voor de meiden een “veeg” jurk en t-shirt en voor mezelf ook een nieuw setje. Deze werd voor mij uitgekozen door de styliste.

Thuis gekomen regende het keihard. Gelukkig was Papa’s Liefste thuis aan het werk en konden we samen met de auto de meiden uit school halen. We moesten op tijd eten, want rond 18.00 stond Miriam wederom op de stoep, want we waren uitgenodigd voor de lancering van de nieuwe Hummel’s Danish Sneaker Collection bij Sunika in Amsterdam. Bij het station pikte we Casandra ook weer op. Zij had in de tussentijd haar dochtertje weer thuis gebracht.

Het was lekker druk in de winkel. Er was muziek, drankjes, hapjes en je kon ook je sneakers ter plekke laten personaliseren.  We zijn uiteindelijk niet al te lang gebleven, want het was allemaal bij elkaar best een lange dag geweest.

Vrijdag 15 september

Vrijdag was een gewone werkdag in het verpleeghuis. Ik had geen poli, maar ontving wel een van mijn deelnemers van het onderzoek in het ziekenhuis voor een rondleiding. Ook had ik nog een zeer interessante conference call met diverse professionals uit New Zeeland en Engeland over het opzetten van een online platform voor mantelzorgers van patiënten met de ziekte van Huntington. Het staat nog in de startblokken, maar ze willen de pilot gaan starten met slik- en voedingsadviezen, dus vandaar dat ze bij mij terecht zijn gekomen.

Na mijn werk nog even langs bij mijn vader en verder een rustige avond, met zelf gemaakte Roti op het menu.

Zaterdag 16 september

We hadden een redelijk standaard zaterdag. We brachten Kleine Zus naar haar balletles en dronken zelf koffie. Grote Zus nam een Babyccino, want dan krijgt ze er ook een koekje bij.

 

Daarna nog even boodschappen gedaan, waarbij ik de verleiding niet kon weerstaan om toch een pakje gevulde speculaas meer te nemen voor het eerst dit jaar.

Na het eten fietsen ik nog even bij mijn vader langs. Hij is nu helemaal verlost van alle slangetjes. Voor de zekerheid moeten wij wel een mondkapje dragen om te voorkomen dat we hem alsnog ziek maken, omdat zijn weerstand nog veel te laag is.

 

Vervolgens fietste ik door naar de 40e verjaardag van mijn vriendinnetje. Het was reuze gezellig en heerlijk om even samen te zijn met zoveel van mijn vriendinnen. Grappig is dat ik veel van haar vriendinnen goed ken, maar vaak ook via een hele andere weg, zoals de middelbare school, studentenbaan en zeeverkenners. Leiden is wat dat betreft een groot dorp 😉

Hoe zag jouw week er uit?

Heb jij mijn Tag Ik ben zo’n moeder die al gelezen?

Spread the love

10 thoughts on “Weekoverzicht | Never a dull moment #37

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.