Never a Dull Moment weekoverzicht #28

Weekoverzicht | Never a dull moment #28

Hoewel de zomervakantie is begonnen, gingen de meiden nog een weekje naar school. Ze gingen namelijk naar de Summerschool Engels voor Bengels. Voor Grote Zus was het alweer de derde keer, maar  Kleine Zus mocht dit jaar voor het eerst mee. Wat we nog meer deden deze week, lees je natuurlijk in het weekoverzicht – Never a Dull Moment #28

Never a Dull Moment weekoverzicht #28

Zondag 9 juli 2017

Toen we ’s avonds waren gekomen, vonden we een groot pakket onder de tuintafel. Natuurlijk was iedereen erg nieuwsgierig wat er in zou zitten. Samen met papa mocht Kleine Zus het openen.

De grote doos kwam van Bikester en daarin zaten allemaal losse onderdelen, die samen een nieuwe fiets maakte voor Kleine Zus. Een van de doelen voor de zomervakantie is namelijk om Kleine Zus te leren fietsen zonder zijwieltjes. Als we dan straks weer naar school gaan, kan zij hopelijk zelf op de fiets naar school.

  

Voor nu hebben we de zijwieltjes er nog even op gezet, maar hopelijk kunnen die er snel af. Gelukkig was het weer buiten heerlijk en kon er flink gefietst worden.

Zelf werd ik al vroeg opgehaald door Miriam en Linda. We zouden vandaag samen naar MARKET.by kleine fabriek gaan en naar een bloggers event van Bjorn Agency. We zetten de auto in de parkeergarage onder de RAI en we wilde eerst even koffie drinken in de pcerslounche van de Kleine Fabriek. Helaas bleek het koffie apparaat nog niet te werken en bleef het bij een glaasje water en een gebakje. Te voet gingen we daarna naar het bloggers event van Bjorn Agency.

We werden daar vriendelijk ontvangen en ze hadden een leuk programma voor ons samengesteld. Voor de kinderen die mee waren was er een Wobbel workshop en de eigenaresse Hannelore vertelde ons over hun avontuur na het maken van de eerste Wobbel voor haar eigen dochter. Vervolgens kregen we een presentatie van Ilona Buddingh-Maas over haar weg naar duurzaamheid en haar boek BEGIN met duurzaamheid.

 

Er was ook een heerlijke gezonde lunch voor ons klaargezet en het was leuk om even met de andere aanwezige bloggers te spreken. Als toetje was er ook nog een mooi gebakje voor ons allemaal.

 

Na de lunch kregen we een uitgebreide uitleg over de mooie merken als Maxomorra, Lily-Balou, Lou+Liv, VillerVallaGeggamoja, Alba of Denmark en DUNS Sweden Alle merken hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan en maken de mooiste kleding voor kinderen. Het was leuk om de nieuwe collecties te mogen zien en de verhalen achter het merk te horen.

  

In een heerlijk zonnetje liepen we terug naar de RAI om de rest van de middag daar door te brengen en rond te kijken bij veel leuke merken die er stond met hun nieuwe producten en herfst/wintercollecties.

Het was een erg leuke middag waarin we veel nieuwe en bekende merken spraken. Hopelijk komen hier leuke samenwerkingen uit voort en kan ik binnenkort meer vertellen over wat er het komende seizoen in de winkels te vinden zal zijn.

  

Na afloop aten gezellig nog een hapje bij de La Place waarna ik vrij snel mijn bedje opzocht.

Maandag 10 juli 2017

Ondanks dat de vakantie begonnen is, gingen de meiden vandaag toch naar school. Wel een andere school dan hun eigen en met allemaal nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Net als vorig jaar ging Grote Zus naar de Summerschool Engels voor Bengels. Omdat Kleine Zus nu 4 is, mocht zij deze keer ook mee, samen met haar vriendinnetje. Alle kinderen kregen een mooie polo en mochten voor het eerst plaats nemen in hun klaslokaal.

 

We hadden de meiden samen weggebracht en hadden nog even tijd om samen een kopje koffie te drinken. Altijd fijn om even met zijn tweetjes rustig te kunnen bijpraten. We namen er geen taartje bij, want mijn dietist van de sportschool als Papa’s Liefste trainer zat op het terras naast ons 😉

Om 16.00 mochten we de dames weer ophalen. Ze hadden het super naar hun zin gehad en hadden alweer zin in morgen.

’s Avonds had ik mijn sportavondje en kwam ik weer helemaal opgerekt terug van mijn les pilates. Ook had ik op de weegschaal gestaan en 1 kg afgevallen. Toch maar goed dat ik het gebakje had laten staan 😉

Dinsdag 11 juli 2017

De meiden gingen de hele dag weer naar de Summerschool en ik had een rustig dagje thuis. Van de AH hadden we een paar flesjes Spa Coconut gekregen op te proberen. Ik was een beetje sceptisch, maar ik moet zeggen erg lekker en zomersmaakje

Na schooltijd, speelde de meiden lekker buiten met de kinderen in de buurt. Grote Zus mocht blijven eten bij haar vriendje aan de overkant. Daar had ze vertelt over Engels voor Bengels en hadden ze met zijn alle alleen maar Engels gesproken aan tafel, hoe leuk!

Woensdag 12 juli 2017

Toen we wakker werden regende het keihard! Gelukkig voor mij, ligt de Summerschool niet ver van het ziekenhuis en kon ik dus mooi afgezet worden, en weer opgehaald. De meiden vermaken zich prima op school en Kleine Zus heeft al geleerd op alles gewoon YES te zeggen 😉
De postbode bracht een mooi pakketje voor de meiden met de nieuwste Actioncam van Vtech. Deze mogen ze deze zomer gaan uittesten. Meteen werden er de eerste zomerfoto’s genomen.

’s Avonds ging ik gezellig eten met vriendinnen. Gelukkig was het droog, want het was toch wel een halfuurtje fietsen. We konden nog net buiten een eerste wijntje drinken, maar daarna werd het toch wel wat frisser en gingen we toch maar binnen eten. Gezellig om nog even bij gekletst te hebben voordat iedereen op vakantie gaat.

  

Donderdag 13 juli 2017

De meiden ging voor de een na laatste dag naar de Summerschool. Voor mij stond een bezoekje aan de fysio op het programma en een bezoekje aan het hoofdkantoor van HEMA. Daar zou een persevent zijn over duurzaamheid. Ik zat net in de trein, toen ik een Whatsappje kreeg dat het event helaas was afgelast omdat er een stroomstoring was. Gelukkig zag ik het op tijd en en kon ik nog op tijd de trein uitstappen. Omdat ik nu tijd over had en in de buurt van de stad was, kon ik mooi even gaan kijken bij de kledingverkoop bij de Action en een pakketje in de stad ophalen. In het pakketje zat een heerlijk testpakket van Santa Maria

’s Avonds was het weer tijd voor een uurtje sporten, na een flinke cardio warming-up bestond de rest van de les uit een flink potje badminton. We deden niet alleen gewone potjes, maar ook spelletjes zoals de shuttle over de mat slaan en dan snel naar de ander kant rennen. Leuk, maar ook zeker vermoeiend.

Vrijdag 14 juli 2017

Vrijdag en alweer de laatste dag van de week en ook van het Summercamp. De zomerschool werd afgesloten met een high tea en een optreden van de ingestudeerde liedjes en dansjes. Maar eerst moest er nog gewoon gewerkte worden. Omdat een aantal collega’s met vakantie gingen, werd er getrakteerd op (warme) gevulde koeken, een hele vervelende gewoonte op werk 😉

Er waren ook taart en koekjes op de high tea. Deze hadden de kinderen zelf gemaakt en mochten ze dan ook zelf op eten. Alle groepen lieten aan de ouders zien wat ze hadden geleerd. Daarna was het tijd voor de diploma uitreiking. Omdat het voor Grote Zus alweer de derde keer was dat ze de Summerschool had gedaan, kreeg ze een mooi T-shirt mee, als beloning.

 

Na nog een afscheidslied, namen de meiden afscheid van hun juffen; Bye Bye See You Next Year.

Zaterdag 15 juli 2017

Na alle drukte van de afgelopen week, deden we vandaag helemaal niets. Papa’s Liefste ging samen met zijn zus langs bij zijn vader, die ernstig ziek is. De meiden en ik bleven thuis en hadden een rustige dagje. Nadat Papa’s Liefste weer terug was, gingen we gezellig borrelen en eten bij vrienden, waar de meiden zich prima vermaakt op hun nieuwe schommel.

 

Spread the love

12 thoughts on “Weekoverzicht | Never a dull moment #28

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.