Never a Dull Moment week 10

Weekoverzicht | Never a dull moment #10, Hoera 40 jaar, veel taart en Ducktales

Het was een bijzonder weekje, ik werd namelijk 40 jaar. Een pijnlijk puntje toch wel. Natuurlijk ben ik blij dat ik 40 mag worden, maar toch voelt het een beetje alsof de speeltijd over is. Gelukkig vierde ik het wel met een leuk feestje en waren er de hele week ook cadeautjes en taartjes om de pijn te verzachten. Ook mochten we deze week langskomen op een speciaal event van de DuckTales. Deze populaire serie uit mijn jeugd krijgt een comeback op DisneyChannel.

Never a Dull Moment week 10

Zondag 4 maart

Eigenlijk ben ik morgen echt jarig, maar omdat het dan maandag is en iedereen gewoon weer moet werken en naar school, vieren we het vandaag. Ik werd dus ‘verrast’ met een ontbijtje op bed met appeltaart (mijn lievelingsontbijt), zelfgemaakte croissantjes, koffie, verse sap en natuurlijk cadeautjes. De meiden hadden mooie tekeningen gemaakt voor mij gemaakt. In het pakjes zat een Apple Watch en een bijbehorend bandje. Voor mijn verjaardag zou ik geld vragen als bijdrage voor het horloge, maar ik had hem gisteren al uitgezocht in de Apple Store.

Na het ontbijtje ging iedereen douchen en zich aankleding in hun (nieuwe) feestkleding. Ik had uiteindelijk geen nieuwe jurk meer gekocht, maar kon wel mooi mijn nieuwe schoenen aan. Deze luipaard laarsjes waren gisteren nog net op tijd met de post binnengekomen.

Omdat het dit jaar toch wel een bijzondere verjaardag is, had ik een zaaltje afgehuurd bij Brasserie Buitenbuis. We waren al lekker op tijd daar naar toegegaan, zodat we alvast wat versiering konden ophangen. Met de knutselpakketjes van Souza (hier ook te winnen) hadden de meiden zelf mooie slingers gemaakt. Ook hadden de meiden een mooie Cadeau Box gemaakt voor alle envelopjes. De ballonnen werden opgeblazen en om 15.00 precies waren we klaar voor de eerste gasten.

 
De zon scheen heerlijk, dus de deuren naar buiten konden gewoon open. Het was gezellig druk en Grote Zus hielp heel goed mee in de bediening. Ze ontving de gasten, deed de envelopjes in de box en schonk drankjes in voor iedereen. Kleine Zus was lekker buiten aan het rennen voetballen met de andere kinderen. Ondanks dat ik eigenlijk wel opzag tegen mijn eigen feestje (je spreek nooit iemand dan), was het een zeer geslaagde middag. Het is leuk om te zien hoe mijn verschillende vriendenkringen toch overlappingen hebben en mengen. De locatie was perfect, niet te groot en niet te klein. Er kwamen heel veel hapjes voorbij en het was fijn dat er ook een eigen bar was, waar iedereen een drankje kon pakken.

Na afloop bleven wij nog eten met alle (schoon)zussen en aanhang. Een goed einde, van een geslaagde verjaardag.

Maandag 5 maart

Ook werd ik vandaag echt 40 jaar, echt jarig voelde ik mijn niet. Wel genoot ik nog na van het feestje van gisteren, maar vandaag moest iedereen gewoon naar school en naar werk. Ook ik. Normaal neem ik altijd vrij met mijn verjaardag, maar met de planning van het onderzoek in het ziekenhuis, ging dat helaas niet. Uiteraard haalde ik wel taart voor mijn collega’s en hadden zij een mooi Ritual pakket (deze kun je ook winnen) cadeau voor mij.

Na werk haalde ik Kleine Zus op van de BSO. Die was in een rothumeur, waarschijnlijk moe van gisteren en de eerste dag school. Er zat een pakketje bij de post van Tiger Tribe met nieuwe Colouring Kits, heel populair bij de meiden (en ook te winnen) Omdat ze toch wel graag de doos wilde openmaken, maakte ze het goed door de woonkamer een beetje op te ruimen.

Na het eten kwam Grote Zus ook thuis. Die eet op maandag altijd bij een vriendinnetje. Ze was nog geen 2 minuten binnen of maakte knallende ruzie met haar zus over wie welk Colouring Kit mocht hebben. Lekkere verjaardag! Toen de meiden naar bed waren, had ik eindelijk tijd om al mijn verjaardagskaartjes te lezen en cadeautjes te openen. De postbode belde ook nog aan met een groot pakket van mijn zus. Zij had voor mij een mooie laptoptas bestelt. Mijn sportavondje sloeg ik maar een keertje over en nam nog een lekker stuk taart. Voelde ik mij toch nog een beetje jarig vandaag 😉

Dinsdag 6 maart

Samen brachten Papa’s Liefste en ik de meiden naar school, waarna we een pakketje moesten ophalen bij de AH. Meteen een goed moment voor een ontbijtje voor on the road. Vandaag ging ik met Charlotte naar de Trade Mart in Utrecht. Omdat zij in Haarlem woont, kon Papa’s Liefste mij daar mooi onderweg naar zijn werk afzetten.

De Trade Mart is een Nederlandse beurs voor speelgoed. Heel, heel veel kleiner dan in Duitsland, maar wel zo leuk om even te gaan kijken. Een aantal speelgoedleveranciers die ik daar heb gesproken stond hier ook weer.

Ik had gelukkig mijn fiets bij het station gezet en kon zo de meiden meteen uit school weer ophalen. Zij speelde de hele middag lekker buiten en ik kon nog wat werkt thuis doen. Na het eten lekker een avondje op de bank gehangen en op tijd naar bed.

Woensdag 7 maart

Ik moest de ochtend weer werken en haalde in de lunchpauze de meiden snel uit school. We moesten nog even terug naar het ziekenhuis, omdat ik nog een gesprek gepland had staan. Gelukkig duurde het niet lang en vermaakte de meiden zich prima met de Colouring Kits (de verdeling was uiteindelijk toch tot ieders tevredenheid gelukt. Toen ik klaar was, namen we de trein naar Hilversum.

Daar waren we namelijk uitgenodigd voor een speciaal event in de Vue bioscoop. Daar werden namelijk de eerste twee nieuwe afleveringen van de DuckTales vertoont. Na bijna 28 jaar komt deze serie weer terug op DinseyChannel (zaterdag en zondag om 8.45) Dit werd dus gevierd met een leuke middag, waarin de meiden Donald Duck te tekenen van een echte Disney tekenaar, ze een duik konden nemen in Dagoberts geld kluis en natuurlijk op een heel groot scherm de eerste afleveringen alvast mochten zien.

     

Na afloop kreeg iedereen nog een goodiebag mee (deze kun jij ook winnen) en aten we samen met Charlotte, Miriam en alle kids nog even bij de plaatselijke grote gele M. We mochten mee terugrijden met Charlotte naar huis, waar Papa’s Liefste ons weer, vanuit zijn werk, kon oppikken.

Donderdag 8 maart

Het fijne van grotere meiden is dat ze zich zelf steeds beter kunnen aankleden. Zo kwam Grote Zus heel fashionable beneden met een panty, een short met bretels en haar nieuwe fluweel schoenen. Op weg naar school vertelde ze enthousiast dat ze vandaag naar de moestuin zouden gaan en ’s middags schaatsen…. Ik ben dus maar even weer naar huis gefietst voor een spijkerbroek, laarzen, handschoenen en een skibroek. Gelukkig was het toen nog net droog.

Ik had verder geen plannen, dus dat was ook wel lekker. Zo had ik even tijd om de dingen in huis te doen, die gedaan moesten worden en wat mail en blog achterstand bij te werken totdat de meiden weer uit school kwamen. De post bracht ons een pakketje van Vtech met daarin hun nieuws product, de VTech Kidi Superstar Move – Karaokeset. Deze werd natuurlijk meteen uitgetest en er zal binnenkort meer over te lezen zijn en je kunt er eentje winnen 😉

Na het eten ging ik dan deze week toch maar sporten ter compensatie van alle taartjes die ik had gegeten. Het was een pittige les, maar het afsluitende potje badminton is altijd erg grappig. Thuis gekomen vond ik nog een toepasselijk perspakkertje in de bakfiets. De postbode is blijkbaar zo gewend om alles daar in achter te laten, dat hij niet eens meer aanbelt. Maar ik kon deze nieuwe Silky Secret douche foam van Kneipp mooi me  teen even uittesten onder een welverdiende douche.

Vrijdag 9 maart

Vandaag was er dan nog een keer taart deze week voor mijn verjaardag. Op mijn andere werk trakteerde ik op deze heerlijk Hazelnoot Schuimtaart en Passievrucht Rol. Natuurlijk waren er ook cadeautjes en kreeg ik onder andere een mooie reisgids voor onze trip naar New York. Ook lag er voor mijn nog een envelop met mijn prijs van de Olympische Spelen poule. Ook al weet ik niets van sport, deze poules op werk weet ik toch vaak te winnen 😉

 

Thuis gekomen lag er alweer een mooi perspakkertje op mij te wachten. Het waren producten die ik had gezien tijdens de persdag van House of Rebels. Ik kan niet wachten om de nieuwe Roots of Strength productenlijn van de Body Shop te proberen. Hopelijk gaat ook snel de zon echt schijnen voor de zonnebrand van Vision en de meiden zullen heel blij zijn met de kleurpakkertjes van Pilot.

Na het eten had ik een heel lekker toetje gehaald voor de meiden, worteltjestaart vla, met echte stukjes wortel. Er werd lekker van gegeten, totdat ze de verpakking zagen 😉 Ik moet zeggen dat hij bijzonder smaak, maar ook niet echt vies is. Toch vrees ik, dat ik degene ben die de rest van deze vla zal moeten eten.

Zaterdag 10 maart

Weekend! Heerlijk even een rustig ochtend, maar wel weer balletles. Met frisse tegenzin ging kleine zus daarheen, terwijl wij ondertussen koffie en limonade gingen drinken. Na de balletles reden we door naar Utrecht, naar de Beurs Eigen Huis (hier kon je kaartjes voor winnen 😉 )

We hebben nog steeds wel plannen om de tuin dit voorjaar aan te pakken en de woonkamer te voorzien van een houten vloer en de keuken te vervangen. Het blijven steeds een beetje bij plannen en op deze beurs doe je weer nieuwe ideeën en energie op. Voor de meiden was er een gratis kinderopvang, waar ze lekker konden knutselen. Zo hadden wij ook de ruimte om overal rustig te kijken en te overleggen.

Omdat de meiden nog niet weg wilde en hoefde (de opvang is eigenlijk maximaal 2 uur) gingen wij nog even zitten om alles op ons in te laten werken. Ik denk dat we weer op het juiste spoor zitten om het te gaan aanpakken. We hebben zelfs een lamp gevonden voor in de vide!

Na het eten (bereid door onze huisvriend)was het dan eindelijk tijd voor de finale van Wie is de Mol. Er is heel wat gespeculeerd de afgelopen week, maar de meningen waren zeer verdeeld, zoals je ziet. Maar dat Jan de Mol zou zijn, hadden we toch niet helemaal verwacht! Goed gespeeld en we kunnen niet wachten tot seizoen 19!

Kijk jij op tegen je volgende leeftijdsmijlpaal?

Spread the love

10 thoughts on “Weekoverzicht | Never a dull moment #10, Hoera 40 jaar, veel taart en Ducktales

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.