Weekoverzicht 8

Weekoverzicht | Never a dull moment #8

De lente komt er aan en dat was deze week merkbaar aan mooie dagen, maar ook een flinke storm. Ook was het weer tijd voor de Negenmaanden- en Huishoudbeurs. Dit jaar bezocht ik die wel op een hele bijzondere manier, namelijk met een Mamabloggerstour. Verder gingen we naar een zeemeerminnen-zwemworkshop en begon de vakantie.

nadm8

Zondag 19 februari 2017

Na alle drukte van de afgelopen tijd, hadden we vandaag ook helemaal niets op de agenda staan. We hebben een pyjama dagje gehouden en niet veel gedaan. Opa kwam nog even gezellig langs en nam zoals elke week, de Donald Duck. Die moest natuurlijk meteen gelezen worden.

Maandag 20 februari 2017

De lente is duidelijk in zicht, want de fietsrit naar werk is niet langer in het donker en in het gras verschijnen de eerste kopjes van de krokussen. Ook hoor je overal de vogels luid fluiten. Zo’n fietsritje is een goed begin van de week

 

Dinsdag 21 februari 2017

De ochtend begon goed met een koffie-date met een vriendinnetje. Ik had expres thuis niets gegeten en bestelde ook de heerlijke wentelteefjes.

Na het eten had ik een verrassing voor de meiden; een zeemeerminnen – zwemworkshop. We moesten ons wel haasten, want het was erg druk op de weg en toen waren er ook nog straten afgesloten. Gelukkig waren we net op tijd. De meiden kregen een heuse staartvin. Makkelijk was het niet, maar ze vonden het wel geweldig en willen volgende week wel weer.

Na af loop van de les, werd ik nog even afgezet bij Miriam. Ik zou haar nog even helpen met de voorbereidingen voor de Mamabloggertour op de Negenmaandenbeurs. Samen met 16 bloggers zouden we langs verschillende stands gaan en daar zouden we iedereen een pakketje geven met onze Mediakits en visitekaartjes. Vanavond maakte we daar mooie pakketjes van

Woensdag 22 februari 2017

Al heel vroeg werd ik opgehaald door Linda, Ellen en Miriam. Zo kwamen we ver voor de drukte al aan bij de RAI. Nadat we allemaal verzameld hebben werden mochten wel al voordat de Negenmaandenbeurs opende naar binnen. We werden met koffie en taart verwelkomd door de HEMA. Dat was een goed begin van een hele lange, maar zeer geslaagde dag.

Afgelopen week schrijf ik zelfs 2 blogs over wie en wat we allemaal gezien hebben op de Negenmaandenbeurs. Hier kun je deel 1 en deel 2 teruglezen.

 

Donderdag 23 februari 2017

Met nog de zere voeten, waagde Linda en ik ons toch nog voor een tweede keer naar de RAI. Deze keer deden we een rondje over de Huishoudbeurs. Echt een hele andere belevenis dan de Negenmaandenbeurs, maar ook zeker heel erg leuk.

  

Vrijdag 24 februari 2017

De dag begon niet al te best, want bij het opstarten van mijn computer kreeg ik een foutmelding. Ik belde de helpdesk, waar ik ruim een uur(!) in de wachtrij stond. Toen ik eindelijk aan de beurt was, kreeg ik te horen dat mijn gesprek niet verwerkt kon worden en het later nog eens moest proberen, grrrrrr! Nadat ik mijn computer maar opnieuw had opgestart, deed hij het weer en las ik in mijn mail dat er wel een storing was geweest, maar alles het gewoon weer deed..

Zaterdag 25 februari 2017

De vakantie is begonnen, maar we hadden vandaag nog wel gewoon balletles. Natuurlijk met een kopje koffie en een extra koekje voor bij de appelsap.Na het boodschappen doen, werd er een bezoekje gebracht aan opa. Ik mocht thuisblijven en maakte mooi van de gelegenheid gebruik om even van de week bij te komen, met een dekentje op de bank.

 

Ben jij naar de Negenmaanden- en/of Huishoudbeurs geweest dit jaar?

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.