Merkkleertjes

Merkkleertjes.com geeft merkkleding een tweede kans

Omdat kinderen nu eenmaal groeien moet de kledingkast regelmatig aangevuld worden met nieuwe kleding. Hiervoor kun je natuurlijk terecht in de fysieke winkels, maar steeds vaker wordt de kleding online gekocht. Zo ook tweedehandskleding. Merkkleding.com is zo’n webshop vol tweedehandskleding van bekende merken.

Merkkleertjes

Als moeder kleed je je kinderen natuurlijk graag zo leuk mogelijk aan en als het even kan ook voor een redelijke prijs. Merkkleding is vaak toch best wel prijzig en kan ook vaak nog wel een ronden mee. In de webshop Merkkleertjes.com kun je deze kleding vinden, maar ook inbrengen voor de verkoop.

Merkkleertjes.com

De webshop Merkkleertjes.com bestaat al ruim 14 jaar en werd gestart door Masja de Laat, zelf moeder van 3 kinderen. Ze kocht en verkocht regelmatig kinderkleding op Marktplaats. Door haar liefde voor merkkleding, kids en fotografie te combineren ontstond haar webshop. Hier vind je de mooist merken zonder de hoofdprijs er voor te hoeven te betalen. Later werd er ook dameskleding en nieuwe babykleding en kinderkleding aan het assortiment toegevoegd. Zo vind je altijd iets naar wens.

Merkkleertjes.com

Love it: Tweedehands Kinderkleding & Dames Merkkleding in topstaat!
Wear it: Nieuwe Kinderkleding en Merkkleding altijd minimaal 40% korting
Share it: Inbreng mogelijkheid van je eigen Baby, Kinder & Dameskleding

Een beetje geluk

Het vinden van mooie tweedehands kleding is toch altijd een beetje geluk zoeken. Want in tegenstelling tot een standaard winkel/merk zijn de kledingstukken er vaak maar in een maat en moet je dus geluk hebben dat het de maat is die je zoekt. Merkkleding.com
Wanneer je een bestelling plaatst bij Merkkleding.com krijg je er een gelukspoppetje meegestuurd. Een mooi gebaar, want de Maya’s gaven deze poppetjes aan hun dierbare om onder hun kussen te leggen. Deze poppetjes nemen zo al je zorgen weg.

Niet alleen online

Mocht je toch liever de kleding zien en voelen, dan kun je ook langs komen, Merkkleertjes.com is gevestigd vlakbij het centrum ‘s-Hertogenbosch (paar minuten van de Arena). Ideaal om je afspraak te combineren met een dagje shoppen in Den Bosch, Want als je de kleding komt ophalen, krijg je van Merkkleertjes.com een parkeerkaartje voor de hele dag!

De leukste merken

In de webshop vind je veel verschillende merken voor zowel jongens en meisje. Zo zag ik Lief!, Beebielove, Bengh per Principesse en Vingino. Van dat laatste merk kreeg mijn jongste dochter dit shirtje. En ze was op slag verliefd. Ze is gek op roze en glitters, dus een schot in de roos. Ondanks dat ze nog niet kan lezen, herkent ze I♥ natuurlijk wel en ze verteld iedereen die het maar horen wil dat er I Love You op haar shirt staat. Zelf ben ik ook blij met het shirtje omdat het lekker stoer is en leuk combineert met een rokje en broek.

Merkkleding.com

Koop jij wel eens tweedehandskleding online?

Samenwerking

Spread the love

8 thoughts on “Merkkleertjes.com geeft merkkleding een tweede kans

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.