Persoonlijke Blog | Fotoblik week 15

fotoblik 15

Weer een leuke en drukke week achter de rug, waarin we genoten van de eerste lente dagen, voorbereidingen troffen voor het kinderfeestje van Grote Zus, ik veel op pad was met collega’s, belangrijke afspraken vergat en de meeste moestuintjes naar buiten deed

Zondag 10 april 2016
Na de drukke Dietisten Dagen en de aanloop daar naar toe, vandaag heerlijk een dagje NIETS! Het weer deed mee en het was een mooie lente dag. Onze huisvriend kwam de meiden halen voor een middagje naar de Kinderboerderij en wij hebben een beetje in huis gerommeld. Voor een deel van de moestuintjes was het tijd om naar buiten te gaan. In het lekkere lente zonnetje heb ik ze overgepot. Na terugkomst van de kinderboerderij konden de meiden ze mooi nog even water geven.
’s Avonds maakte ik voor mezelf geroosterde kikkererwten, suiker- en vetvrije. Een prima kabbel dat past binnen het dieet waar ik momenteel onderzoek mee doe.

IMG_3973 IMG_3974 IMG_3987[1]

Maandag 11 april 2016
In de kinderboerderij hadden de meiden een ooievaar op haar nest gezien en hoe leuk is het dat er een webcam op staat, zodat je thuis kunt zien hoe het met ze gaat. Voor school dus nog even gekeken of ze al wakker zijn.
Mijn blog ging vandaag over de nieuwe smaken van de zomerbierjes (0,0% alcohol) en Jillz. Ook ontving ik met de post alvast mijn MoederdagSwap cadeautje. Volgende week moet ik ook echt die van mij in orde gaan maken!

IMG_3994 IMG_4012 IMG_4020

Dinsdag 12 april 2016
Dit weekend vieren we de 7,5 jarige verjaardag van Grote Zus, dus daarvoor moesten we nog even het een en ander in huis halen. De ochtend begon met een koffie met een vriendin, toen Yoga Markt overleg en daarna snel nog de stad in. We kochten verjaardagsdecoraties bij de SoLow en Action. Bij de Action vond ik ook weer een heleboel leuke Frozen kledingstukken, die ik niet kon laten liggen. In mijn shoplog kun je teruglezen wat ik er precies allemaal kocht.
’s Avonds kregen we de doos van Marle Spoon thuis bezorgd met onze maaltijden voor deze week. Heel benieuwd wat we van deze box gaan vinden. Opvallend was dat alle dagen apart verpakt zijn. Handig, maar niet heel handig om op te brengen in mijn koelkast…

IMG_4002  IMG_4024

Woensdag 13 april 2016
Woensdag = werkdag, dus de hele dag binnen gezeten en niet veel bijzonders kunnen doen. Wel leuke post toen ik thuis kwam; Nude Cushion Foundation van L’Oreal om te testen en een persoonlijke trui van Picturefix, gewonnen bij MamaLiefde.
’s Avonds aten we onze eerste Marle Spoon Maaltijd, Zalm met sperziebonen en aardappelpuree. Het viel bij iedereen goed in de smaak en de bordjes waren leeg. Na het eten ging ik nog even de stad in mijn collega’s voor een drankje. Omdat ik nog maar 1 dag /week op mijn “oude” werk ben, zien we elkaar een stuk minder en is het gezellig om weer even bij te kletsen. Ik kwam er alleen achter dat ik onze afspraak van vrijdag (de dag waarop mijn collega een jaar geleden promoveerde en ik een van haar paranimfen was) helemaal vergeten was en al een andere afspraak had gepland… Lekkere binnenkomer

IMG_4067 IMG_4028 IMG_3701

Donderdag 14 april 2016
Het vergeten van de afspraak met mijn collega was niet mijn enige blunder gisteren. Ik was namelijk ook vergeten om me aan te melden voor een congres Ik had wel mijn best gedaan om vervoer en opvang voor de meiden te regelen, maar me opgegeven bij de organisatie. Helaas nu ook vol. Voordeel was wel dat ik wat meer tijd had voor de voorbereidingen voor het kinderfeestje, en ik samen met mijn zus  een taartje kon eten voor haar verjaardag. ’s Ochtends ook nog even met een andere vriendin en haar zoontje koffie gedronken en met kleine zus gekeken bij de schapen en de kippen. De creche had ik voor haar weer afgezegd en zo hadden we nog een gezellige moeder-dochter ochtend. Nog maar een paar maanden en dan gaat ze ook naar school, dus nu er nog maar even volop van genieten. Daarom besloot ik ook een dagje het bloggen over te slaan en dat ik dat mss ook maar vaker eens moet doen. Het vergeten van afspraken en dergelijke is niets voor mij. Mijn hoofd raakt mss wat overvol…
Na schooltijd en het taart eten met de meiden naar de kapper geweest en een nieuwe jurken gekocht voor het feestje; dresscode is roze/blauw/groen

IMG_4053 IMG_4087 IMG_4097

Vrijdag 15 april 2016
Na werk, snel naar huis, want ook deze avond was weer een drukke avond. Papa’s Liefste zou namelijk aan de Singelloop meedoen. Helaas regende het en zijn de meiden en ik maar thuis gebleven. Gelukkig was liep hij hem snel genoeg en kwam daarna ook vrij snel weer naar huis, want ik zou die avond nog naar de late film gaan met weer andere collega’s. Ik had al een tijdje geleden kaartjes gewonnen voor Rokjesdag, maar het was nog niet gelukt om deze te gaan bekijken. We zijn de afgelopen maanden wel vaker naar de nieuwste Nederlandse film samen geweest, maar dit was verre weg een van de leukste die ik heb gezien. Goed humour, romantiek en niet al te voorspelbaar. Na aflopen dronken we nog gezellig een Gin Tonic.

IMG_4114 IMG_4111 IMG_4113

Zaterdag 16 april 2016
Na het ballet en konden we de verjaardagstaart ophalen voor het kinderfeestje van morgen. Hij is supermooi geworden en helemaal in het thema! (daarover volgende week meer). De hele middag hebben we verder besteed aan het opruimen en schoonmaken van het huis. Toen we hier kwamen wonen, hebben we gezegd dat het kinderspeelgoed op de vide blijft en in de slaapkamer. De afgelopen tijd was er toch steeds meer speelgoed naar beneden afgedwaald en was het nu weer een hele klus om alles terug te zetten waar het hoorde.
Kleine zus vermaakte zich ondertussen prima met mijn hakken en de moestuintjes. Ze is een echte boerin in de dop. Elke dag schuift ze haar stoel naar de keuken om ze water te geven en te inspecteren of er alweer nieuwe sprietjes te zien zijn. Vandaag hebben we ook een pot aardbeien toegevoegd en weer een heel aantal naar buiten verhuisd. Gelukkig had opa nieuwe aarde meegenomen, maar we moeten nu echt opzoek naar meer potjes. In de schuur vond ik ook nog een aantal potjes van vorig jaar. benieuwd of we daar ook nog leven uit kunnen krijgen.
’s Avonds had ik alweer een date met collega’s. Een van hen speelt saxofoon en had vanavond een optreden. Ze speelde de Queen Symphonie en Leo Blokhuis gaf tussen de stukken door een college over Queen en hun muziek. Het was heel erg mooi en leerzaam. Daarna geen drankje mee gedronken, want morgenochtend nog snel de laatste dingen opruimen en schoonmaken voor het kinderfeestje van Grote Zus!

IMG_4130 IMG_4126 

Spread the love

One thought on “Persoonlijke Blog | Fotoblik week 15

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.