NADM week 9

Weekoverzicht | Never a dull moment week 9 – een (gedwongen) rustig vakantieweekje

Deze week hadden de meiden lekker voorjaarsvakantie. In tegenstelling tot onze andere vakanties, moesten we het noodgedwongen rustig aan doen vanwege de pijn in mijn been. De meiden hebben zich prima vermaakt thuis en we hebben genoten van het mooie weer. Maar toch was het al met al een rustig weekje voor ons.

Never a dull moment week 9

Zondag 24 februari

De zondag begon voor ons gezellig bij de yoga van de meiden. Terwijl zij allemaal oefeningen doen, drinken wij gezellig koffie in de wachtruimte.

Vandaag was het ook een prachtige, bijna lente-achtige dag. Tijd dus om de tuinkussens tevoorschijn te halen en lekker in de tuin te gaan zitten. De meiden hadden eindelijk een Voetbalplaatjesboek van de AH gekregen, dus werd er naast mij druk plaatjes geplakt.

’s Avonds had ik geen zin om te koken en besloten we Chinees te halen. Iets wat we eigenlijk nooit doen, maar eens per jaar wel lekker. Voordeel is ook meteen dat je dan voor de komende dagen ook genoeg eten in huis hebt.

Maandag 25 februari

De meiden hebben vakantie, maar ik moest gewoon werken. Gelukkig kon Grote Zus de hele dag naar haar vriendinnetje en was er voor Kleine Zus plek op de BSO. ’s Ochtends kreeg ik ook nog een leuk berichtje dat Kleine Zus model was voor de nieuwe Intratuin meets Naturalis actie op Facebook. Toen ik verder ging kijken op de website zag ik dat ik zelf ook model was 🙂

Dit gaf mij ’s middags ook even de gelegenheid om nog een keertje terug te gaan naar de huisarts. De pijn in mijn been wordt er niet minder op en vandaag had ik ook een tintelend en koud gevoel op mijn bed. Helaas kon ze mij niet eerder naar de neuroloog doorverwijzen. Wel mocht ik het bij een andere kliniek proberen en kreeg ik 3dd Tramadol voorgeschreven. Helaas was er bij de andere kliniek nog veel later pas plek. Nu maar hopen dat de Tramadol wat verlichting geeft.

Dinsdag 26 februari

Samen met Miriam bracht ik vandaag een bezoekje aan PR4Kids. Zij presenteerden daar hun zomercollecties onder het genot van een hapje en een drankje. Zeker bij de Zeeman en de Britsol kun je straks weer veel leuke, zomerse spullen vinden voor een mooi prijsje.

Omdat we nu toch al op pad waren, reden we ook nog even langs The X-Factory om ook hun nieuwe zomercollecties te bekijken. Daarnaast is het ook altijd gezellig om daar weer even bij te kletsen.

Rond de lunch waren we weer thuis en hebben gezellig de hele middag samen lekker doorgewerkt. Niet alleen kun je zo samen even sparren, maar ook krijg je lekker veel gedaan.

De meiden vermaakten zich ondertussen met het maken van hun eigen sieradenlijn van een soort klei. In het Totum Sweet Charm Factory doosje zat alles wat ze nodig hadden en waren daar lekker de middag zoet mee.

Woensdag 27 februari

Vandaag was het een heel rustige dag. We hebben echt vakantie gehouden en helemaal niets gedaan. De meiden speelden lekker buiten in de zon, terwijl ik genoot van het zonnetje vanaf mijn tuinbank. Papa’s Liefste moest wel helaas werken, maar dan zijn de meiden des te blijer als hij weer thuis komt.

Donderdag 28 februari

Ook vandaag niet veel gedaan. Helaas was het weer niet meer zo mooi als de afgelopen dagen en bleven we lekker binnen. Voor de lunch maakten we zelf minipizza’s van pitabroodjes, die de meiden zelf mochten versieren.

Het is jammer dat het mooie weer voorbij is, want net vandaag kwamen mijn nieuwe zomerschoenen van Sacha binnen. Ze staan echt het leukste zonder sokken, dus ik moet nog even geduld hebben om ze te kunnen dragen. Het is trouwens zeker de moeite waard om even te gaan kijken in de webshop van Sascha, want je krijgt nu 20% korting op alle schoenen!

Bruine veterschoenen met panterprint

Vrijdag 1 maart

Omdat ik mij verder niet ziek voel, ben ik vandaag gewoon maar naar mijn werk gegaan. Al vroegen mijn collega’s zich wel af of dat wel zo verstandig was met 3dd Tramadol. Maar ik word er niet duf van en ook niet misselijk, zoals de arts zich afvroeg. Het was een volle polidag en ik was dus blij dat ik wel was gegaan. De patiënten werden door mijn collega’s naar mijn kamer gebracht en zo hoefde ik niet veel te lopen. De enige uitdaging was naar het restaurant en dat heb ik ook gehaald 🙂

Thuis gekomen hadden we een luie avond, waarbij de meiden gezellig samen op hun Wobbel 360 zaten voor de TV. De Voice Kids is weer begonnen, dus daar moest natuurlijk naar gekeken worden.

Zaterdag 2 maart

Weekend! De meiden begonnen de dag gezellig op de scouting. Kleine Zus is nu ook bij de Bevers begonnen en moest dus nog een mooie rode scoutingblouse. Gelukkig vond ik een mooie tweedehandse via Marktplaats in de buurt. Die hebben we ’s middags meteen maar opgehaald.

Omdat het weer buiten erg druilerig was, vermaakten de meiden zich de hele middag lekker binnen. Met de Vtech Kidi Superstar werden er optredens gegeven, maar eigenlijk mochten we niet kijken natuurlijk. Favoriet zijn momenteel de hit van Maan “Hij is van mij” en natuurlijk het nummer van Nielson “IJskoud”.

’s Avonds hadden de meiden zich opgegeven voor een Wobbel Pyjama workshop. Deze vinden ze van de yogalessen en -workshops van Yogasmiley altijd het leukste om te doen. Ze mogen dan namelijk in hun favoriete onesie komen.

Na de workshop aten we snel nog een tosti op de bank, want we wilden natuurlijk niets missen van Wie is De Mol. Helaas moeten we voor de ontknoping nog een weekje wachten. Al snel na WIDM vielen we in slaap op de bank.

Voor ons geen Carnaval, maar voor jou wel? Ik ben benieuwd hoe jij verkleed de straat op bent gegaan?

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.