Never a Dull Moment week 7

Weekoverzicht | Never a dull moment -week 7 met Valentijn, een première, persdag en veel gezellige etentjes

Het was weer een gezellig weekje. We gingen naar een première, een persdag en waren er veel leuke dingen op school zoals Klassentheater, Carnaval en 10 minuten gesprek. Ook had ik een paar gezellige etentjes ’s avonds en was het natuurlijk Valentijnsdag <3

Never a Dull Moment week 7

Zondag 11 februari

De wekker ging alweer vroeg en rond 10.00 waren we al in Amsterdam. In Pathe Arena ging de film Ted en het geheim van Koning Midas in première. Gelukkig lag de rode loper binnen, want het was flink koud buiten. Vooraf aan de film was er disco met de Kids DJ en werd de stemcast voorgesteld. Voor iedereen waren er krentenbollen, croissantjes en donuts en natuurlijk koffie, thee en limonade. De film was heel erg leuk en zeker een aanrader om in de bioscoop te gaan zien met het hele gezin.

 

Na afloop gingen we nog even naar de Mediamarkt voor wat nieuwe kabels en hadden daarna een rustige middag thuis. Enige tijd geleden hadden de meiden een kleurplaat ingeleverd bij het Mexicaanse restaurant Popocatepetl. Tot hun grote verrassing wonnen ze allebei een Etenbij.nl dinerbon. Deze konden we ook inwisselen bij Olivier in Leiden, dus namen de meiden ons nu een mee uit eten.

Maandag 12 februari

Vandaag lekker een dagje thuisgewerkt. Door de drukte van de afgelopen tijd waren er heel wat dingetjes blijven liggen, dus daar had ik mooi even tijd voor. Natuurlijk wel met de TV aan voor de Olympische spelen.

’s Avonds aten we al vroeg, want vanavond was dan het Klassentheater van Grote Zus. Al weken was zij met de klas hiervoor druk aan het repeteren en mocht ze eindelijk haar jonkvrouwenjurk aan. Leuk was dat het klassentheater mooi aansloot bij de geschiedenislessen op school en de film van Ted. Ze deden het allemaal erg goed en we hadden als ouders een leuke avond.

Dinsdag 13 februari

De jonkvrouwen jurk van gisteren mocht vandaag weer aan naar school, want er werd vandaag carnaval gevierd op school. Kleine Zus was ook blij dat ze als eenhoorn naar school mocht.

Nadat ik de meiden in polonaise in de klas had achtergelaten, ging in snel naar huis. Daar stond Miriam al op mij te wachten. Samen gingen we naar de persdag van House of Rebels, een pr-bureau met allemaal fijne lifestyle en beauty merken in de portefeuille. Binnengekomen vielen we meteen met de neus in de boter bij Oh My Pie – allemaal prachtige taarten, maar gluten- en suikervrij.

 

Ook mijn vriendinnetje van Erica van DIY Soap was er, net als The Body Shop, VisionInika Organic, Pilot pennen en Fever Tree Tonic. Helaas hadden we de overige merken geen ging tijd. Miriam had om 11.30 een afspraak in Amsterdam en zetten mij af bij de Arena Boulevard. Daar nam ik nog even de tijd om nog een keertje de Mediamarkt in te gaan, voor een Valentijns cadeautje. Ik wist dat Papa’s Liefste al tijden heel graag de draadloze oordopjes wilde van Apple. Ik besloot deze voor hem te kopen. Ook ging ik nog even de Decathlon in voor een nieuwe sport outfit voor mezelf.

Ik was mooi op tijd in weer thuis om de meiden van school te halen en voor het pakketje van de postbode. De meiden herkende het paarse papier van het persbureau Linden & Barbosa al en dat betekent vaak een leuk review product voor ze. Dat klopte helemaal, want in dit pakketje zaten namelijk 3 LOL Surprise Confetti Pop ballen!! Toevallig was Grote Zus haar vriendinnetje er, dus mochten ze alle 3 een bal opmaken.

 

Woensdag 14 februari

Valentijnsdag! Mijn zus had voor ons een Valentijns ontbijtje gewonnen, maar helaas moeten we die een andere dag inwisselen, want er moest vandaag gewoon gewerkt worden. Wel was er een mooie Valentijns Bloghop op mijn blog te vinden.

All you need is bloggers....for valentine!

Na school gingen de beide meiden spelen bij vriendinnetjes en haalde ik ze aan het einde van de middag weer op. We fietste meteen door naar mijn collega/vriendin en sinds kort ook buurvrouw voor een borrel. Ik zou daar, samen met een aantal andere collega/vriendinnen, blijven eten. De meiden bracht ik rond etenstijd weer naar huis en hadden Papa’s Liefste en ik even tijd voor een Valentijns kusje 😉 en een cadeautje. Ik kreeg ook een cadeautje van de Mediamarkt – een nieuwe kabel voor het opladen van mijn telefoon met een lichtje; rood als die aan het laden is en groen als de telefoon vol is 😉

 

Het etentje was erg heel gezellig en werd erg laat…

Donderdag 15 februari

Het opstaan ging niet heel makkelijk, maar tijd om te blijven liggen was er niet. Nadat de meiden op school waren afgeleverd, ging ik door naar het station. Samen met een vriendin ging ik naar de beurs Event Summit. We hadden niet echt een verwachting van deze beurs, maar hoopte wat ideeën op te doen voor het Yoga Festival Leiden. We waren eigenlijk iets te vroeg, dus stond nog voor de ingang in een dikke rij, waar ook veel standhouders nog stonden. Eenmaal binnen werd er dan ook nog aan alle kanten de standjes opgebouwd, dus gingen we eerst maar voor koffie.

Ook hier een rij met mopperden mensen die grapte over dat je dit toch eigenlijk zelf niet wilt op je festival of evenement. Bij de ingang hadden we allemaal een zwart bandje gekregen. Door in te loggen op de bijbehorende app, kon je je LinkedIn gegevens uitwisselen door middel van het handenschudden. In de rij heb ik dat getest met de meneer voor mij, maar helaas leek het niet echt te lukken. Later vond ik deze meneer wel terug in de app, in de lijst met deelnemers en bleek hij de directeur van het Archeon te zijn.

 

De beurs was verder niet helemaal wat we er van hadden verwacht, want het was meer een manier om te netwerken dat dat we echt ideeën hebben op gedaan. We was er een champagne bar en namen we na afloop nog een even een glaasje. Prima tegen de kater van gisteren.

Thuis gekomen haalde ik de meiden uit school en deed nog wat klusjes in huis. Het sporten sloeg ik ook vanavond over, want er was 10 minuten gesprek op school. Gelukkig gaat het heel lekker met Grote Zus op school en doet ze goed haar best. Alleen moet ze nog blijven werken aan haar werktempo omdat ze snel is afgeleid. Iets wat we maar al te goed herkennen thuis.

Vrijdag 16 februari

Weer een lekkere werkdag, die ik afsloot met een gezellig etentje met vriendinnen in de stad. We dronken eerst een drankje in de stad, waarna we later aanschoven bij de Thai. Het was een gezellige avond en hebben weer lekker bijgekletst.

Zaterdag 17 februari

Deze week was er weer ballet en daarna reden we door naar het huis van mijn vader. Na weken opruimen en spullen uitzoeken, was het vandaag tijd om wat spullen onderling te verdelen. Gelukkig verloopt dit allemaal prima en nam iedereen een doos met handige en spullen met mooie herinneringen mee naar huis.

Thuis was het borreltijd en sloten we de dag af met natuurlijk Wie is de Mol!

Heb jij iets gekregen voor Valentijn?

Spread the love

6 thoughts on “Weekoverzicht | Never a dull moment -week 7 met Valentijn, een première, persdag en veel gezellige etentjes

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.