Never a dull moment week 42

Weekoverzicht | Never a dull moment week 42

De laatste week voor de herfstvakantie en tjonge wat zijn we daar allemaal aan toe. Deze week was nog even full-on met school en voor mij met name ook werkdagen. Op donderdag had ik een dagje vrij, waardoor ik mooi de tijd had om het In de Wolken festival te bezoeken. Ook vierden we feest deze week! Waarom lees je hieronder.

Never a dull moment week 42

Zondag 13 oktober

De meiden begonnen de zondag lekker ontspannen met een uurtje kinderyoga. Daarna reden we meteen door naar de supermarkt, want er moest taart, snoep en ander lekkers gekocht worden. Omdat de meiden zo dicht op elkaar jarig zijn, vieren we het altijd voor ze samen voor familie en vrienden. De meiden keken er al de hele week naar uit en konden niet wachten totdat het 15.00 uur was.

Gelukkig duurde het niet al te lang voordat alle tantes met aanhang en vrienden binnenkwamen. De meiden werden flink verwend en nadat de kaarsjes op de taart waren uitgeblazen, speelden ze gezellig boven met alle kinderen. Zo hadden de volwassen ook even tijd om bij te kletsen.

Na deze gezellige, maar vermoeiende dag, lagen de meiden eigenlijk iets te laat in bed. Gelukkig hebben we nog maar een weekje school voor de herfstvakantie.

Maandag 14 oktober

Nadat ik de meiden op school had afgezet, fietste ik naar het ziekenhuis. Deze week zouden we de laatste deelnemers van het onderzoek zien en hun traject afsluiten. Vandaag kwamen er 2, dus het was even volle bak. Gelukkig stond ik net op tijd weer op het schoolplein om Kleine Zus op te halen. Zij had namelijk een cadeaubon van de speelgoedwinkel gekregen voor haar verjaardag, dus die brandde in haar zak. Voor het eerst op haar nieuwe fiets, fietsten we naar de stad.

Het cadeau was al snel gevonden, een nieuwe LOL Hairgoal. Ook voor Grote Zus namen we een doosje L.O.L. Surprise Furniture mee. Deze wilde ze heel graag en ze had genoeg gespaard daarvoor. Omdat wij zo gezellig met z’n tweetjes op pad waren, dronken we nog even wat bij de Dunkin Donuts in de stad. Maar niet te lang, want ze kon natuurlijk niet wachten om haar LOL Hairgoal te openen.

Dinsdag 15 oktober

Voor een werkgroepoverleg moest ik vanochtend meteen door naar Katwijk. Gelukkig was het mooi herfstweer, want door de drukte bij de bus, had ik niet gezien dat ik eigenlijk in de verkeerde bus zat. Gelukkig merkte ik het wel op tijd en kon nog uitstappen. Ik moest alleen nu wat verder lopen. Ook op de terugweg, had ik niet helemaal de juiste aansluiting en maakte ik er weer een gezonde wandeling van.

De rest van de middag had ik een beetje tijd om nog op te ruimen van het feestje en een beetje te werken aan mijn blog. Nu voor de feestdagen en met de Verkiezing van het Speelgoed van het Jaar (vergeet niet te stemmen!) is het extra druk op mijn blog en post ik bijna dagelijks wel 2 blogs met veel leuke winacties (check die snel hier).

’s Middags belde mijn blogvriendinnetje Miriam, dat ze voor vanavond een try-out had met haar nieuwe oppas en dus voor een paar uur het huis uit moest. We spraken af bij een café bij mij in de buurt met onze laptops. Onder het genot van een drankje en natuurlijk bitterballen, werkten we zo een paar uurtjes samen. Heel gezellig en reuze effectief, want ik kon bijna de helft van mijn inbox wegwerken.

Woensdag 16 oktober

Vandaag brak dan het langverwachte einde van de onderzoeksperiode in het ziekenhuis aan. Na 4 jaar zwaaiden wij vandaag onze laatste 2 deelnemers af. Natuurlijk moeten we nog wel het een en ander op papier afronden, maar toch was dit wel een belangrijk moment. Aan het einde van de middag, kon dan ook de champagne open!

Ondertussen ging mijn gastblogger samen met haar grote neef voor mij naar de lancering van de nieuwe jongenscollectie van Shoeby. Niemand minder dan Freek Vonk was de inspiratie voor deze stoere kledinglijn. Hij was er zelf ook en had zijn beste vriend Johan de Varaan ook meegenomen. De kleding van Shoeby x Freek Vonk is vanaf nu te koop in de winkels en online.

’s Avonds was het weer tijd voor een potje Pub-quizzen met mijn collega’s. Ondanks dat wij het erg moeilijk vonden deze keer, werden we verrassend 4e! Helaas vielen we net buiten de prijzen, maar deze eindstand was al een hele prestatie op zich voor ons 🙂

Donderdag 17 oktober

Vandaag geen werkgerelateerde afspraken, maar wel vroeg op. Vandaag was de opening van het In de Wolken festival in Expo Haarlemmermeer. We moesten daar al vroeg zijn voor een VIP-persontbijt en tour over de beurs, voor de officiële opening. Het was maar goed dat we zo vroeg op pad waren gegaan, want onderweg kwam we een aantal protesterende boeren tegen en dat zorgde wel voor wat oponthoud. Gelukkig waren we nog precies op tijd.

Het In de Wolken festival is een festival voor zwangere en nieuwe moeders (en hun partners, eigen moeders of vriendinnen) en hier vind je diverse leuke shops en kun je verschillende workshops volgen. Na een snel ontbijtje maakten wij alvast een rondje over het festivalterrein.

We kregen overal een elevator pitch van het merk en hun producten. Leuk en zeer gevarieerd. Sommige merken kende ik al, maar andere nog helemaal niet. Zo stopten we bij Greentom – lichtgewicht kinderwagens, helemaal gemaakt van gerecycled plastic, Fedde & Kees – het alternatief voor het inbakeren van je kindje, Noranook – een leuke giftbox voor mama’s-to-be, Pure Goat Company – flesvoeding geheel op basis van geitenmelk, Little Big Change – een handig luierabonnement, MAMALOVES – gepersonaliseerde sieraden, MrStarsky – posters met de sterrenstand tijdens de geboorte van je kindje, La Roche-Posay – de huidverzorging voor moeder en kind, Difrax – de bekende S-flessen, VTECH – één van onze favoriete kinderspeelgoedmerken, en Dusq – prachtige tassen van echt leer en vega-leer.

Daarna was het tijd voor de officiële opening, die gedaan werd door Naomi van As. Zij knipte een lintje door en daarna was er confetti. Voordat wij zelf een rondje gingen lopen, was het eerst tijd voor een kopje koffie.

Samen met Linda en Miriam liepen we de rest van de dag gezellig over het festival. We kwamen veel bekenden tegen, maar ook nieuwe merken. Het was gezellig druk en er hing een leuke sfeer. In de foodgedeeltes speelde er ook steeds een leuke band. We bleven weer veel langer dan we vooraf bedacht hadden.

Helaas konden we dus niet langer blijven, want we wilden nog even langs bij het nieuwe kantoor van Check-in. Van de zomer waren ze al verhuisd, maar de officiële opening was vandaag. Een mooi kantoor, vlakbij het station van Bodegraven. Dat kwam dus mooi uit, want zo kon ik de trein naar huis nemen. Tot mijn grote verrassing stond daar het eten al in de oven.

Vrijdag 18 oktober

Alweer vrijdag. Dat betekent altijd vroeg opstaan, snel nog de laatste dingen opruimen voor de schoonmaker komt, naar de VSO en aan de slag. Gelukkig was het niet een heel drukke dag op werk en was het al snel 17.00 uur. Wel kwam de regen met bakken uit de hemel. Ik denk dat ik het nog nooit zo hard heb zien regenen vanuit mijn raam.

Dat het een drukke week was, bleek wel toen ik ’s avonds op de bank ging zitten. De kinderen wilden graag filmavond en keken naar Descendants 2. Ik heb maar weinig daarvan gezien, want al snel lag ik in diepe slaap.

Zaterdag 19 oktober

Weekend! Helaas niet echt uitslapen, maar die had ik wel genoeg gehad, want ik sliep bijna een klokje rond. Grote Zus had bij de scouting een ouderopkomst, dus dat betekende dat één van ons mee moest. De beurt was aan mij. Gelukkig was het droog, want we speelden buiten levend stratego, Engelse Bulldog en binnen nog Kip, Kip, Haan. Grappig was te zien hoe fanatiek sommige ouders ervan werden.

Na de scouting was het tijd om de kledingkasten van de meiden weer om te zetten naar de winter. Alles uitzoeken is een behoorlijk klus. Toen we klaar waren, mochten de meiden dan ook lekker spelen op de Nintendo Switch. We hadden net het nieuwe spel The Legend of Zelda: Link’s Awakening gekregen. Al snel zaten we met z’n allen achter het scherm om mee te spelen. Grote Zus speelde het spel en wij hielpen om de hint te ontrafelen.

’s Avonds kwam onze huisvriend spaghetti koken, samen met grote Zus. Het was heerlijk en lekker makkelijk voor mij. Ook na het eten werd er weer Zelda gespeeld. Eigenlijk hadden de meiden naar Descendants 3 op Disney Channel willen kijken, maar gelukkig hadden we deze opgenomen en kunnen we hem in de Herfstvakantie nog een keertje kijken.

Spread the love

One thought on “Weekoverzicht | Never a dull moment week 42

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.