Casper en Emma op jacht naar de schat nu op DVD en On Demand

Morgen komt alweer de 7e avonturenfilm uit van de 2 Noorse beste vrienden Casper en Emma en hun knuffels Welpje en Meneer Konijn uit op DVD. Ook dit avontuur is natuurlijk weer heel spannend voor de allerjongsten. Naast de DVD is deze film ook te zien op Demand. Ter ere van de DVD-release mag ik 2 DVD’s verloten.

DVD Casper en Emma op schattenjacht

De vrienden voor het leven Casper en Emma gaan opnieuw op avontuur deze vakantie. Natuurlijk kan dat niet zonder Mevrouw Konijn en Welpje. In deze nieuwe bioscoopfilm gaan ze op jacht naar een echte schat! Zullen ze hem gaan vinden?

Het verhaal

Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn, hij heeft het lang geleden samen met zijn beste vriend Alfred begraven. Opa heeft Alfred al 65 jaar niet meer gesproken.

Casper en Emma moeten er niet aan denken om elkaar zo lang niet te zien! De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht, waarbij de vriendjes de hele omgeving afspeuren naar aanwijzingen. En natuurlijk gaan Mevrouw Konijn en Welpje gezellig mee tijdens de zoektocht. De schattenjacht eindigt met een grote verrassing en Casper en Emma leren iets heel belangrijks: vriendschap is de grootste schat van allemaal!

Genre: kinderfilm, familiefilm
Lengte: 74 min.
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Gesproken taal: Nederlands

Stemmencast: Tijs Pacanda, Lola Sterre van den Broek, Lux Parser, Lotte Heijs, Panthero Toney
Regisseur: Aurora Gossé, Arne Lindtner Næss

Wat vonden wij van Casper en Emma op jacht naar de schat?

Mijn meiden hebben alle films van Casper en Emma al meerdere keren gezien. Ook al zijn ze wat ouder, ze blijven de verhalen nog steeds erg leuk vinden. Zelf moet ik steeds wennen aan de andere acteurs, maar de kinderen zien dat helemaal niet. Ze gaan weer helemaal op in het verhaal. Zeker een aanrader om met de jongste kinderen te gaan bekijken.

Casper en Emma Video on Demand

Kun je nu niet wachten op de DVD en wil je lekker deze vakantie de film al gaan zien, dan kan dat Casper en Emma op jacht naar de schat (en ook de andere films zijn namelijk al te zien op Video on Demand zoals bij iTunes, KPN, Ziggo en Pathé Thuis.

Casper en Emma op jacht naar de schat

Lees ook de reviews van de vorige Casper en Emma-films:
– op Safari
– de Bergen in
– maken theater

Winactie Casper en Emma op jacht naar de schat is gesloten

De winnaars zijn

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Casper en Emma op jacht naar de schat
Spread the love

44 thoughts on “Casper en Emma op jacht naar de schat nu op DVD en On Demand

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.