weekoverzicht Never a Dull Moment #39

Weekoverzicht | Never a dull moment #39

Wat een week! Het hadden een overvol programma met een jarige job, traktaties, (school)reisjes en taartenbakken. Ik ben blij dat het vandaag zondag is en de agenda even helemaal leeg. Maar met veel plezier kijk ik terug op deze vrolijke week.

week overzicht Never a Dull Moment #39

Zondag 24 september

Ik werd wakker in het hotel in Sofia. Voordat we waar naar huis zouden vliegen, hadden we nog wel een fotomomentje met de hele delegatie van mijn werk en een paar afsluitende presentaties.

Helaas moesten we net voor de laatste presentatie al vertrekken naar het vliegveld. Op hoop van zegen dat we deze keer wel zonder vertragingen thuis zouden raken (lees alles over onze heenvlucht in het weekoverzicht van vorige week). We waren ruim op tijd en zo gelukkig ook nog even tijd voor een lunch van onze laatste Bulgaarse Leva.

Zonder enige problemen haalde we onze overstap in Frankfurt naar Nederland. In Nederland werd ik opgewacht door de meiden. Zij hadden mij zo hard gemist als ik hen.

Omdat ik aankwam om een uur of 6, gingen we nog snel een hapje eten. Thuis legde ik de meiden in bed en daarna kon ik even heerlijk bijkomen van het weekend om de bank met een nieuwe aflevering van Penoza

Maandag 25 september

Ik werd wakker met het gevoel dat het weekend was, maar helaas het was maandag. Er moest dus gewoon gewerkt worden! Wel kon ik iets eerder weg, want voor Kleine Zus was er een kijkdag bij het zwemmen. Omdat ze zwemt met de BSO, zit ik dus niet wekelijks in het zwembad en zie ik niet hoe de vooruitgang is. Een kijkles is dus een mooi momentje. Al zijn de kinderen dan zo enthousiast dat de ouders er zijn, dan er niet echt goed gezwommen wordt 😉

Dinsdag 26 september

Vandaag een grote dag voor Kleine Zus. Ze ging namelijk voor het eerst op schoolreisje! Zo enthousiast ze  nog was toen ik haar in de klas afleverde, zo hard moest ze huilen toen ze de bus in stapte. Misschien was het toch wel erg spannend. Gelukkig was haar vriendinnetjes er om haar te troosten (zie het handje op haar rug, zo lief!) 5 minuten nadat we de bus hadden uitgezwaaid kreeg ik al een foto via de app van de moeder die de meiden die dag onder haar hoede had, van een Kleine Zus met een grote glimlach.

 

Terwijl de meiden dus op school en in de Lineushof waren, ging ik samen met Charlotte op weg naar het nieuwe pand van het kinderkledingmerk Quapi. Ze hadden recent al de opening gehad, maar helaas konden wij daar niet bij aanwezig zijn en had Marguerita voor ons een aparte afspraak geregeld. Samen met Cassandra, gingen we vandaag dus met z’n viertjes op de koffie. We vielen met onze neus in de boter, want de oprichtster van Quapi Moniek, was jarig en dus was er taart.

De taart was net zo kleurrijk als de kleding van Quapi. We hebben gezellig zitten praten over Quapi,  bloggers en samenwerkingen. Quapi is 6 jaar gelden opgezet door Moniek. Omdat het merk zo’n (begrijpelijk) succes is, zijn ze nu al voor de derde keer verhuisd naar een grote pand. Natuurlijk mochten we ook alvast een kijkje nemen bij de nieuwe feestcollectie en de lente/zomercollectie 2018! Maar nog bijzondere was, dat er verschillende setjes al klaar lagen voor een fotoshoot van hun nieuwe merk. Deze komt ook pas volgend jaar uit, dus mag ik nog niets verklappen. Wel kan ik zeggen dat we alle 4 direct verliefd waren!

We gingen naar huis met een leuke goodiebag (incl pot lolly’s!) en een setje uit de feestcollectie voor de meiden! Omdat Charlotte een zoon heeft ruilde we de kniesokken en zo had ik voor Grote Zus en haar BFF een leuke verrassing toen ze uit school kwamen.

Kleine Zus kwam ook thuis vol verhalen over de grote speeltuin en konijn Bennie Broek. Het liefste zou ze morgen weer terug gaan naar de speeltuin! Dat ze zo verdrietig was geweest, was ze alweer helemaal vergeten.

Omdat ze morgen ook nog jarig is, moest ik aan de bak voor de traktaties. Na wat speurwerk op Pinterest, kwam ik deze roze flamingo’s tegen. Eigenlijk had ze iets met een eenhoorn willen trakteren, maar deze traktatie kon ook haar goedkeuring wegdragen. Papa’s Liefste was zo lief om alle kopjes uit te knippen, zodat ik alles alleen nog maar in elkaar hoefde te prikken. Benieuwd hoe je hem maakt? Op mijn blog vind je de DIY

Woensdag 27 september

Nog voordat de wekker ging, stond er natuurlijk al een blij meisje. Jarig zijn is het leukste wat er is, dus ze kon niet wachten om naar beneden te gaan om haar cadeautjes uit te pakken.

Ze kreeg Lego Friends en Lego Juniors (met de kleine Zeemeermin), de regenlaarzen van de Hema met lichtjes en een nieuwe feestjurk van Quapi!

 

Op school werd en natuurlijk getrakteerd en de juf had een geweldige feestmuts voor haar gemaakt met My Little Pony! Echt een kunstwerkje met echt pony haar!

Omdat het woensdagmiddag was én heel erg mooi weer, besloten we om met z’n alle naar Duinrell te gaan. Het was er gelukkig ook niet druk! We konden bij alle meteen doorlopen, want er waren helemaal nergens rijen. De kaartjes die ik had waren incl zwemmen, dus na een pizza en patatje, gingen we ook nog even zwemmen in het Tikibad!

Donderdag 28 september

Helaas was pizza en patat niet zo lekker gevallen, want ik moest ’s nachts wel een paar keer naar de WC. Het leek mij daarom ook niet zo verstandig om ’s ochtends weer naar een persevent te gaan. Ik besloot verstandig te zijn en mijzelf heel spijtig daarvoor af te melden. Gelukkig ging het wel beter, maar mijn darmen bleven wel een beetje rommelen. Om die reden besloot ik ook maar niet bij mijn vader in het ziekenhuis langs te gaan. Zijn immuunsysteem is nog steeds erg laag en ik wil hem natuurlijk niet ziek maken. Want gelukkig voelt hij zich verder nog steeds goed.

Helemaal stil heb ik de rest van de dag niet gezeten. Na de traktatie op school, wilde Kleine Zus ook graag trakteren op de BSO. Grote Zus had op vrijdag ook een Heel Holland Bakt wedstrijd en daarvoor moest er dus ook iets mee. Nadat de meiden op school waren afgezet, reed ik naar de stad voor de inkopen. Ook ging ik langs bij een vriendinnetje, die een haaienpak te leen had. Kleine Zus had vanavond ook nog haar klassentheater en ze had de rol van een haai.

Omdat ik deze leuke traktatie ook was tegen gekomen op Pinterest, besloot ik voor de BSO deze te maken. Meestal doe ik daar een zakje chips of uitdeelsnoepjes, maar deze traktatie vond ik te leuk om niet te maken. De DIY deel ik volgende week op mijn blog!

De taart voor Heel 6C Bakt, maakte Grote Zus met haar vriendje/overbuurjongen. Samen met zijn moeder gingen ze aan de slag voor een Regenboog Kwarktaart. Ook niet te moeilijk, met wel een spectaculair resultaat. Met behulp van Stephanie’s Bakkerij was het een flutje van een cent

Na het eten moesten we weer terug naar school voor het klassentheater van Kleine Zus. De afgelopen weken hadden ze allemaal hard geoefend op Piraten liedjes, versjes en dansjes. De meeste kinderen waren verkleed als Piraat en er waren 3 haaien en 1 papegaai. Ze deden het zo leuk, dat ze dan ook een heel groot applaus na afloop kregen. Ze waren ook allemaal apentrots en doodmoe na deze drukke week op school!

Grote Zus mocht niet mee naar het klassentheater en mocht een uurtje alleen thuisblijven. Nadat we ze allebei in bed hadden gelegd, vonden we deze “secret stash” onder een kussen op de bank 😉

Vrijdag 29 september

De ochtend begon al lekker. Grote Zus wilde met haar overbuurjongen mee naar school om hun taart nog te versieren. Dat hadden ze gisteren niet meer gedaan, omdat hij eerst nog een paar uur moest opstijven in de koelkast. Helaas had een buurman zijn hond niet aangelijnd in de straat (begrijpelijk want het was nog geen half 8) en deze wilde spelen en rende dus achter Grote Zus aan. Van schrik zette zij het ook op een rennen. Gelukkig floot de baas hem wel terug, maar iedereen was erg geschrokken.

Nadat we Kleine Zus dus alleen (met haar traktatie) op de VSO hadden afgezet, bleek ze haar rugzak thuis te hebben laten staan. Zo kon ik dus weer op en neer. Gelukkig had Papa’s Liefste voor mij een broodje gesmeerd en koffie meegenomen in de auto.
 
In de klas werd de regenboogtaart nog versierd. Omdat juf Anne vandaag voor het laatste was, had ze een Heel klas 6C Bakt wedstrijd georganiseerd. Er waren dus nog veel meer taarten die meededen.
Deze heeft de juf allemaal geproefd en gekeurd en de winnaar werd….

De Regenboogtaart van Grote Zus en haar vriendje! Ze kregen een fles bubbels als prijs. Met de taarten zijn de kinderen daarna de klassen rond geweest voor de andere meesters en juffen. Gelukkig was er nog een klein stukje over, die wij thuis ook nog even konden proeven.

Zaterdag 30 september

Omdat Kleine Zus het verjaardagspartijtje van een vriendinnetje had, besloot ik met Grote Zus een dagje op stap te gaan. Waar we naar toe gingen was nog even een verrassing, maar we moesten wel bijna 2 uur in de trein. Dat vond ze geen probleem en ik kon zo mooi ook nog wat werk doen!

We kwamen aan in Eindhoven en moesten naar een industrieterrein met allemaal winkels. Haar oog viel natuurlijk meteen op de grote speelgoedwinkel. Natuurlijk gingen we even kijken, want stiekem was dat ook de plek waar we moesten zijn.

Bij binnenkomst zag ze al meteen de Delux LOL supriseballen. Deze wil ze heel graag voor haar verjaardag en had de unboxing van deze al gezien bij You-Tuber OnneDi. Ze is groot fan van haar en toevallig was dat nou net de verrassing! Ik had namelijk via een PR bureau gehoord dat OnnneDi herself hier naar toe zou komen voor nog een unboxing!

We moesten wel even geduld hebben, want we waren ruim op tijd gekomen voor een mooi plekjes, maar OnneDi was ook een halfuur te laat… Voor de meiden was dat best wel een test voor geduld, maar werd zeker beloond!

  

Grote Zus stond er met haar neus boven op en mocht zelfs helpen met het uitpakken van een van de bruisballen. In de Delux L.O.L. Surprise bal zitten namelijk een heel aantal ballen van verschillende maten en dus ook L.O.L. Surprise bruisballen. In elke bal zit dan weer een poppetje met accessoires, die laag voor laag te voorschijn komen. Na de unboxing was er nog een foto momentje. 

Voordat we naar huis gingen, kochten we ook nog een mini L.O.L. Surprise bal en bruisbal, ook voor Kleine Zus. Die zou het namelijk wel jammer vinden dat zij OnneDi nu niet had gezien. Een L.O.L bal zou zeker het een beetje goedmaken.

Moe maar heel voldaan gingen we weer met de trein naar huis. Omdat het ziekenhuis naast het station ligt, konden we ook nog even snel bij opa langs! Die had ook meteen de nieuwe Donald Duck voor haar. Het was misschien een beetje een gekke actie, maar volgens Grote Zus (een van) de mooiste dag van haar leven!

Doe jij wel eens iets ‘geks’ voor je kinderen of vrienden
gewoon omdat het kan?

Spread the love

15 thoughts on “Weekoverzicht | Never a dull moment #39

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.