Nog meer LOL met L.O.L. Surprise Eye Spy Series

Nog meer LOL met L.O.L. Surprise Eye Spy Series

Het favorite speelgoed van mijn dochters (en vele andere kinderen) zijn toch wel de L.O.L. Surprise ballen. Het begon met een balletje, waar je tijdens het uitpakken steeds onder elke laag een accessoire te voorschijn komt en uiteindelijk een lief poppetje of diertje. Maar L.O.L. Surprise komt steeds weer met nieuwe verrassingen, zoals nu de L.O.L. Surprise Eye Spy Series. Vandaag vertel ik je welke 2 dat zijn!

Waar ik vroeger al helemaal blij van een verrassing ei van Kinder werd, zo populaire zijn nu de L.O.L. Surprise ballen. Het niet weten wat er in je ei verstopt zit en het verzamelen van alle poppetjes blijft leuk. Bij de eerst L.O.L. Surprise ballen werd dit gegeven al in een nieuw jasje gestoken. Onder elk laagje vond je een verrassing, wat meteen een hint was voor het poppetje dat in het midden van de bal verstopt zat. Na de eerste serie ballen, kwamen er ballen met een L.O.L. lil sisters en L.O.L. Pets

L.O.L. Surprise Eye Spy Series – Biggie Pets

De L.O.L. Surprise!-poppen waren op een TOPGEHEIME missie toen hun dier verdween. Tijdens mijn bezoek aan de Spielwarenmesse (een hele grote speelgoedbeurs in Duitsland) had ik al gehoord over deze missie, maar moeten beloven niets te verklappen aan de meiden 😉 Via verrassende aanwijzingen in de Eye Spy Series™ kun je helpen om hun dier te vinden.

Zoals de naam het al zegt, zijn de nieuwe Pets, extra groot! In tegenstelling tot de andere L.O.L. Surprise ballen, kun je wel kiezen welke Biggie Pet je het liefste koop. Zo is er Dalmatier de Hond, MC Hammy de Hamster of Hop Hop Bunny het Konijn. Dan is er ook nog Neon Kitty de Poes en zij is is exclusief verkrijgbaar bij Intertoys. 

Ze zijn zo groot dat er maar liefst meer dan 15 verrassingen in zitten. Ook vind je in de Biggie Pet 2 of 3 baby’s! Met de roze bril kun je op de verpakking al de eerste aanwijzingen vinden. Verder vind je in deze L.O.L. Surprise 1 babybedeltje of een voedselbabybedeltje. Zit er een vergrootglas in en de halsketting voor jou! Verder ook diverse accessoires voor de baby’s. Ook deze bal is te gebruiken als draagtas en Biggie Pet zelf als rugzak of spaarpot.

L.O.L. Surprise Eye Spy Series – Under Wraps

Deze maand komt er nog een nieuwe L.O.L. Surprise! Eye Spy Series in de winkels. Deze keer zitten er Under Wraps-poppen verstopt in een speciale capsule, die alleen te openen is met een speciale code. Onder de eerste laag vind je het vergrootglas, dat je kan helpen om de geheime berichten te ontrafelen.

L.O.L. Surprise Eye Spy UnderWraps

Ook deze capsules bevatten 15 verrassingen. Elke pop heeft een vermomming, zodat je niet meteen zit wie er in de capsule zit. Gelukkig zijn er hits om er achter te komen. Naast de reguliere L.O.L. Surprise verrassingen zoals het geheime bericht, een toffe outfit, gedetailleerde accessoires en het flesje bevat Eye Spy-serie Under Wraps ook nog vele andere extra’s.

De vermomming verandert in verschillende mode-accessoires. Mix en matchoutfits voor talloze nieuwe looks. Geef jouw L.O.L. Surprise-pop eten of stop haar in bad om waterverrassingen te ontdekken. De capsule kan ook een draagtas worden met daarin een poppenstandaard. Wij kunnen niet wachten om deze capsule te openen! 

Deze nieuwe serie van LOL surprise is vanaf volgende week (08-09-2018) verkrijgbaar is de speelgoed winkel bij jouw om de hoek of online bij onder andere Bol.com. Mocht je echt al heel nieuwsgierig zijn, dan kun je ze al wel vast zien in deze aflevering van Meuk of Leuk van OnneDi.

Tina Festival 2018

De L.O.L. Surprise Under Wraps zijn dit jaar ook te vinden op Tina Festival op 22 en 23 september. Zorg dat je erbij bent want er worden toffe dingen georganiseerd! Kaarten voor het Tina Festival zijn hier verkrijgbaar.

Speelgoed van het jaar

Wist je dat de L.O.L. Surprise Under Wraps dit jaar ook genomineerd zijn als Speelgoed van het Jaar in de categorie 6 & 7 jaar? De jury vindt met name het ‘spionage element’ aan deze ballen erg leuk. Het speuren naar de juiste code maakt het erg spannend en het uitpakken van de deze L.O.L bal is goed voor de fijne motoriek van het kind.

Je kan t/m 4 november nog stemmen op het speelgoed van het jaar

Samenwerking
Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.