Weekoverzicht | Never a dull moment week 28

Weekoverzicht | Never a dull moment week 28 – Zee Wobbel Yoga, voetbal en naar de tandarts

De vakantie komt nu echt al in zicht. We hebben nog een weekje te gaan. Gelukkig was het de afgelopen week al een beetje rustig (daarom ook niet zoveel foto’s deze week) en hebben we allemaal een beetje kunnen opladen voor deze laatste loodjes. Het weer was nog niet echt zomers, maar hopelijk zien we de zon snel weer te voorschijn komen.

Weekoverzicht | Never a dull moment week 28

Zondag 7 juli

Vanochtend konden we even lekker uitslapen. Normaal zouden we om 10.00 uur al bij de kinderyoga zitten, maar omdat ze vanmiddag naar een speciale Zee Wobbel Yoga Workshop gingen, hoefde nu even niets.

De moeder van een vriendinnetje van Kleine Zus vroeg of ze wilde komen spelen. Toevallig had ik net gezien dat er nog een plekje voor de Zee Wobbel vrij was gekomen en kon ze dus met ons mee naar zee.

Ze hadden een mooi plekje gevonden aan de rand van het strand en wij konden ondertussen een lekker plekje vinden bij één van de strandtenten en zo vanaf de zijkant naar de les kijken. Deze foto’s kreeg ik later toegestuurd, die zijzelf van de les hadden gemaakt. Veel mooier dan mijn eigen natuurlijk. Terwijl zij lekker aan het yogawobbelen waren, bestelden wij lekker een broodje en koffie. De meiden vonden het erg leuk en wilden volgende keer zeker weer.

Thuisgekomen speelden de meiden nog gezellig een paar uurtjes en daarna was het tijd voor de WK-finale met de Nederlandse voetbalvrouwen. Ondanks dat de meiden zich helemaal in het oranje hadden gestoken, verloren de dames helaas met 2-0.

Maandag 8 juli

Opstaan en naar school gaan, ging een beetje moeizaam deze morgen. Terwijl een deel van Nederland zijn eerste zomervakantiedag heeft, moeten wij nog 2 weken naar school. Alleen als ik met de juf af zou spreken, dat ze mij mocht bellen als het niet meer zou gaan, wilde Kleine Zus het wel proberen. Natuurlijk werd ik niet gebeld en kon ik gewoon naar mijn werk.

Uit school wilde Kleine Zus graag dat haar beide beste vriendinnetjes zouden komen spelen. Onderweg haar huis, haalden we nog wat lekkers voor bij de thee. De keuze viel op Skittles, want daarmee wisten ze wel een leuk trucje.

Daarna werden de snoepjes natuurlijk wel opgegeten. Ze speelde verder heel lief samen met de boomhut en zo kon ik zelf ook nog wat werk gedaan krijgen.

Dinsdag 9 juli

Vandaag een heel normale dag en ook eentje zonder fotomoment. De kinderen gingen naar school, ik werkte thuis en ’s avonds konden we niet wachtten totdat de meiden in bed lagen. We zijn namelijk begonnen aan de serie Stranger Things op Netflix en dat is mij toch een partij spannend 😉

Woensdag 10 juli

Na de korte dag op school, haalden we de meiden met de auto op. Het regende en zij moesten naar de tandarts. Deze is aan de andere kant van de stad, dus was het fijn dat Papa’s Liefste ons even kon brengen. Omdat we nu wel een stuk eerder er waren, moesten we even wachten. Gelukkig liggen er veel Duckies in de wachtkamer, dus verveelden de meiden zich niet. Na het tellen van alle tanden, polijsten en fluoriseren, moest ik voor Grote Zus een afspraak maken bij de ortho (wachttijd 2 jaar) en een nieuwe afspraak voor Kleine Zus, omdat die toch een klein bruin plekje op één van de kiezen heeft zitten.

Nu we toch met de auto waren en het regende met bakken uit de hemel, besloten we gezellig samen even ergens te lunchen en daarna door om te stoppen bij de Sample Sale van O’Neill. Vandaag ging van alles nog eens 50% af, dus waren er bikini’s voor 2,50. Voor Kleine Zus helaas weinig in haar maat, maar Grote Zus zit nu precies in de samplemaat 152. Naast bikini’s vond de één een leuke trui, wat yogaleggings en beiden ook slippers. Het is maar goed dat ik de kledingkasten heb opgeruimd en de kinderbijslag is gestort.

Op de weg terug naar huis moesten we nog even naar de stad omdat Papa’s Liefste daar een afspraak had bij de kapper. We maakten er maar meteen een gezellig dagje samen van met een stop bij de Dunkin’Donuts, die we sinds kort in de stad hebben. Terwijl Papa bij de kapper zat, kochten wij bij de HEMA ook nog even het afscheidscadeautje voor de meester en juffen.

Deze drukke dag sloot ik gezellig af met Miriam en Lisette in de bioscoop.

Donderdag 11 juli

Nadat ik de meiden op school had afgezet, fietste ik door naar het naaiatelier, van een moeder van een klasgenootje van Kleine Zus samen een ochtendje achter de laptop kropen. Altijd gezellig en samen doe je vaak toch meer dan alleen.

Helaas kon ik maar blijven tot aan de lunch, want daarna had ik afgesproken met mijn collega’s voor een werkoverleg. Dat werd een paar keer op en neer fietsen, want daarna had ik nog een uurtje thuis voordat ik de meiden weer uit school moest halen. We gingen even naar de speeltuin, waarna ze voor de laatste keer naar dansles gingen. Ik sprong daarna weer snel op de fiets, terug naar het ziekenhuis voor weer een ander overleg van een uurtje. Een bezoekje aan de sportschool was vandaag niet meer nodig.

Vrijdag 12 juli

Uit werk moest ik Grote Zus even helpen met het pakken van haar logeerspullen, want ze had een slaapfeestje bij één van haar vriendinnen. Na het eten ging ze er heen om eerst een potje te gaan lasergamen en daarna te slapen, of beter gezegd, niet te gaan slapen.

Op de terugweg haalde Papa’s Liefste en Kleine Zus wat chips voor gezellig een filmavondje met z’n drietjes op de bank.

Zaterdag 13 juli

Omdat Grote Zus er niet was, hoefden we allemaal niet vroeg op vanwege de scouting. We waren alleen vergeten dat een belangrijk kruispunt op weg naar het vriendinnetje dit weekend dicht was, dus duurde het wel 3x zo lang voordat we haar weer konden halen. Eenmaal thuis vertelde ze dat het heel gezellig was geweest en ze wel geslapen had. Gelukkig hadden we geen plannen voor de rest van de dag en kon ze een beetje bijkomen. Dat was ook wel nodig.

Toen ik aan het einde van de middag naar beneden kwam, lag ze diep te slapen op de bank. Kleine Zus had er ook een pyjamadag van gemaakt en een mooie hut gebouwd. Zelfs voor het eten kreeg ik haar niet meer wakker en kon haar zo in bed leggen tot aan de volgende ochtend. Die extra slaap kon ze dus blijkbaar goed gebruiken.

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.