De Zomlings zijn er! Leuk om deze zomer te sparen

De Zomlings zijn gearriveerd!

Voor de vakantie ben ik altijd op zoek naar leuke kleine verrassingen voor in de auto. Tijdens de lange rit naar de vakantiebestemming spelen we dan spelletjes, zoals autobingo. Voor deze zomer heb ik een paar zakjes Zomlings klaarliggen. Deze grappige wezentjes vind je los in kleine zakjes en je weet vooraf niet welke je krijgt. Natuurlijk zijn er veel verschillende te verzamelen en te ruilen. Benieuwd naar deze nieuwe hype? Lees dan snel verder en maak kans op een paar zakjes voor jouw kinderen tijdens de vakantie-autorit.

De Zomlings zijn gearriveerd!

Zomlings

Zomlings zijn vrolijke, maar ook ondeugende wezentjes die samen in hun eigen stad wonen en daarin allerlei te gekke avonturen beleven. Je vindt de Zomlings los in One Pack-zakjes of samen met huisjes en hotels, raceautootjes of zelfs met een te gekke schoolbus. Daarmee creëer je zelf een volledige Zomlings-stad. De stad bestaat uit maar liefst 7 verschillende wijken zoals Wacky Waters, Zomling Zoo en Creepy Circus, waarin meer dan 100 verschillende monsters wonen. Genoeg dus om flink te sparen en te verzamelen!

In Amerika zijn er al 4 series uit van de de Zomlings. We kunnen dus voorlopig nog wel even doorsparen. Of mijn meiden ze echt heel erg leuk zullen gaan vinden weet ik nog niet. Misschien zijn ze toch meer voor de jongetjes bedoeld. Maar voor deze zomer en de ritjes in de auto zullen ze zeker wel gewaardeerd worden. En thuis zullen ze vast een mooi plekje krijgen tussen de Hactimals en de Lost Kitties 😉

Winactie 2x 3 Zomling One Pack Serie 1 zakjes is gesloten

Deze One Pack bevat één Zomlings-monster en ik mag 2x een setje weggeven met daarin 3 zakjes.

De winnaars zijn

Zomlings One Pack
  • De winnaars zal persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

19 thoughts on “De Zomlings zijn gearriveerd!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.