Weekoverzicht | Never a dull moment week 24

Het was eigenlijk wel een rustig weekje met hoogtepunten (K3-optreden) en dieptepunten (ochtendspitsuur). Door Pinksteren waren we een extra dagje vrij en hebben we lekker niets gedaan. Ik kwam er dan ook achter dat ik deze week maar weinig foto’s heb gemaakt (behalve van K3), maar genoeg voor een weekoverzichtje.

Zondag 9 juni

Vandaag was het Eerste Pinksterdag. Geen Yogales, maar wel vroeg op. Gisteren had ik op het laatste moment via Ticketveiling, voor €12,50, 5 kaartjes voor het K3-weekend in Plopsa Indoor Coevorden gekocht. We zijn al een paar keer eerder geweest en het is een leuke manier voor de meiden op K3 van dichtbij te zien. Zeker mijn nichtje is fan, dus zij, haar moeder en babyzusje gingen ook mee. Vanaf ons is het 2 uur rijden, dus een flinke rit.

Voorgaande jaren was het tijdens de K3-weekenden niet specifiek heel erg druk. Dat was dit jaar wel anders. Van Miriam (die ook kaartjes had gekocht) hoorde ik al dat er een heel lange rij voor de ingang stond. Toen wij aankwamen, was die weg, maar moesten wij wel een heel eind verder op parkeren.†

Gelukkig was het mooi weer en konden de meiden lekker buiten spelen. Zeker de K3-autootjes waren zeer in trek bij de dames.

We hadden kaartjes voor de K3-show van 16.00 uur. Ik hoopte een beetje dat dan de meeste mensen wel weer naar huis zouden zijn, maar helaas. We stonden dik in de rij, voordat we een plekjes vonden. Helemaal achteraan, maar wel in het midden. De meiden hadden zo prima zicht en gelukkig ook de ruimte om mee te dansen. Ze vonden het fantastisch!

Na het concert sloot het park helaas alweer en hadden wij nog een lange weg terug naar huis. Maar goed dat de meiden morgen nog een dagje vrij zijn ivm Pinksteren.

Maandag 10 juni

Wij konden lekker uitslapen. Maar Kleine Zus was al weer vroeg beneden en deed het K3-concert nog even dunnetjes over via YouTube. Grote Zus kwam om 15.00 uur weer terug van kamp. Ze had het superleuk gehad, maar natuurlijk met veel te weinig slaap. We deden daarom lekker de rest van de hele dag niets bijzonders. Ik zo ook even mooi de tijd om op zoek te gaan naar een Vaderdagcadeautje op BigShopper.nl. Met deze online shopping advisor vind je altijd de goedkoopste online deal.

Dinsdag 11 juni

De schooldag dachten we goed te beginnen, want de meiden hadden hun tassen en schoolspullen de vorige avond al klaargelegd. Maar op het moment dat we de deur uit moesten, bleek Grote Zus haar jas bij de scouting vergeten te zijn met haar fietssleutel…. Gelukkig maar dat Papa’s Liefste haar wel naar school wilde brengen.

Ik was al aardig over mijn kookpunt heen, dus besloten we daarna even samen de stad in te gaan. We moesten nog onze zonnebrillen ophalen en besloten daarna samen even te gaan lunchen.

Ook de rest van de middag werkten we samen verschillende klusjes af tot dat het tijd was om Kleine Zus weer van de BSO gehaald kon worden. Ik kookte daarna voor iedereen, behalve voor mezelf. Toen de meiden in bad zaten, gaf ik ze snel nog even een nachtkusje, om daarna de stad in te fietsen voor een etentje met vriendinnen bij de Thai.

Woensdag 12 juni

Vanochtend leek het beter te gaan met het naar school gaan. Hoe vervelend het ook is voor Grote Zus, maar omdat ze ook haar reservesleutel van de fiets kwijt is, moest ze lopen naar school. Gelukkig was zij op tijd de deur uit. Helaas lukte dat met Kleine Zus niet, omdat die weer boos was. Soms word ik er een beetje moedeloos van.

Na het duolezen, fietste ik naar het ziekenhuis om te werken. Toen nog droog, maar tegen de tijd dat ik naar huis fietste, kwam het met bakken naar beneden. Ik kwam helemaal doordrenkt thuis. Gelukkig had ik even tijd voor omkleden, want om 17.00 uur werd ik door mijn collega al weer opgehaald. Naast het onderzoek, zullen wij volgend jaar op de opleidingscoördinatoren zijn van een kaderopleiding voor verpleeghuisartsen.

Vanavond sloten we het eerste jaar af en maakten we plannen voor het tweede jaar. Omdat dit een nieuwe opleiding is, hebben wij alle vrijheid voor de invulling. Een leuke nieuwe uitdaging.

Donderdag 13 juni

Eindelijk weer een goede ochtend. Kleine Zus moest op de fiets naar school vanwege een verkeersles en dat deed ze zonder mopperen. Na school fietste ik naar het atelier van een vriendin. Een heerlijke plek om te werken. Het doel was om ons meer te verdiepen in de wereld van Pinterest, maar eigenlijk heb ik een heleboel andere dingen gedaan. Moest ook gebeuren en daarom maakte ik een gedaanlijstje i.p.v. to-do. Dat motiveert een stuk beter.

Na school was het weer tijd voor dansles. Helaas te nat voor de speeltuin, maar we gingen even thee drinken bij een vriendinnetje. Zij vraagt al een tijdje of Kleine Zus wil komen spelen. Die vindt dat toch een beetje spannend, maar nu kon ze samen met mij even een kijkje nemen. Het beviel goed, want voor maandag staat er een speeldate.

Vrijdag 14 juni

Het aanbrengen van meer structuur in de ochtend lijkt zijn vruchten af te werpen. Geen boze kinderen vandaag en een kwartier eerder op werk dan normaal. Zo kon ik even rustig in mijn eentje koffiedrinken in de vergaderkamer, voordat de rest binnen kwam stormen, heerlijk.

Verder een gewone vrijdag, gewerkt, kinderen van de BSO opgehaald, gekookt, gegeten, kinderen in bed. De rest van de avond heb ik gebingwatched op Netflix, want seizoen 3 van Jessica Jones was uit.

Zaterdag 15 juni

Deze ochtend was er bij de scouting een ouderdag. Dan mag één van de ouders de hele ochtend meedoen. Gelukkig wilde Papa’s Liefste dat wel doen (al geloof ik niet dat hij helemaal begreep waar hij ja op zei). Zo waren Kleine Zus en ik de hele ochtend samen thuis. Zij wilde graag een pyjamadag en dat kon gelukkig.

Nadat ze weer thuis waren, fietste Grote Zus en ik naar het Museum van Volkenkunde. Daar zou morgen het yogafestival zijn en wij hadden ons aangemeld als opbouwvrijwilligers. Dit jaar wordt de markt niet door mij verzorgd, maar kon ik zo toch nog mijn steentje bijdragen.

We bouwden een mooi huisje en timmerden de bewegwijzering in elkaar. Pas tegen etenstijd waren we klaar en stond alles er mooi bij. Onderweg naar huis haalden we lekkere Take Away Noodles, zodat ik niet meer hoefde te koken. Nadat de meiden in bed lagen, ging ik snel verder met Jessica Jones S3. Kleine Zus kon alleen niet zo goed slapen en opeens zag ik 2 beenjes bij de vide naar beneden bungelen. Heel stilletjes heeft ze daar nog een tijdje zitten spelen en is daarna stilletjes in bed gekropen 😉

Fijne Vaderdag!

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: