Kidsproof Familyplanner

De Kidsproof Familyplanner voor het hard nodige overzicht…

Als ik voor komende weken in mijn agenda kijk, begin ik behoorlijk de zenuwen te krijgen. Het lijkt wel of iedereen heeft gedacht nog snel even wat leuks te organiseren voordat de zomervakantie begint. Het overzicht begin ik nu echt een beetje kwijt te raken en er lijkt steeds meer bij te komen. Het is niet alleen meer mijn eigen agenda en een huishoudelijke agenda, die ik moet bijhouden, maar de meiden hebben beiden ook steeds meer eigen opdrachten. Daarom heb ik nu de Kidsproof Familyplanner in huis gehaald. Hopelijk biedt ons dat ook het overzicht en de rust.

Kidsproof Familyplanner

Waarschijnlijk is het een probleem bij veel gezinnen. Want naast je eigen afspraken voor werk en sociaal, hebben kinderen ook steeds meer dates. Zo staat er bij de dames voor de aankomende week het volgende in de agenda; 2x meester/juffendag, schoolfotograaf, Heel 7C Bakt, laatste dansles voor het optreden, dansoptreden, 2x verjaardagsfeestje, Ik Leer Leren training en ook nog naar de tandarts. Persoonlijk vind ik dat niet normaal, maar heb ik ook het gevoel dat ik er weinig aan kan veranderen. Behalve dan de tandartsafspraak, die ga ik dan ook maar verzetten. Om alles de komende week een beetje gestroomlijnd te laten verlopen, heb ik overzicht nodig. Een Familyplanner kan daarbij een goede tool zijn.

Kidsproof Familyplanner

De Kidsproof Familyplanner is al jaren daarom een bestseller en niet meer weg te denken bij veel gezinnen met kinderen. De kalender helpt om het overzicht te bewaren binnen een druk gezin.

Handig in gebruik

De Kidsproof Familyplanner geeft je per week al je afspraken overzichtelijk weer, voor iedereen in het gezin. Iedereen heeft zijn eigen ruimte: zo is er voor beide ouders ruimte en voor maximaal 4 kinderen. Vakjes die je niet nodig hebt, kun je altijd gebruiken voor de oppas, verjaardagen, het uitlaatschema van de hond of wie wanneer de tafel dekt.

Kidsproof Familyplanner

De beste plek voor de Kidsproof Familyplanner is op de keukentafel of aan de muur in de keuken of WC. Elke pagina geeft ook voldoende ruimte voor eigen notities én je leest er wekelijkse tips voor een gezellig dagje of makkelijke recepten. Ook heeft de kalender nog een leuk extraatje: achterin vind je meer dan 240 stickers waarmee de kalender nóg leuker gemaakt kan worden door de kinderen. 

De nieuwe Kidsproof Familyplanner start in augustus 2019 en loopt tot door met en met december 2020. Zo kun je zelf kijken of je de kalender wilt gebruiken voor een schooljaar of een liever een vol kalenderjaar. Wij hebben alweer de eerste afspraakjes voor september staan, dus beginnen wij na de vakantie meteen. Zo gaan we al helemaal voorbereid het nieuwe schooljaar in, maar eerst een welverdiende zomervakantie. 

Kidsproof Familyplanner

Waarom de Kidsproof Familieplanner

– Met de leukste tips en quotes
– Met ruimte voor eigen notities 
– Ruimte voor 6 personen 
– 16 maanden kalender 
– Met méér dan 240 stickers 
– Houd lekker veel vrije tijd over met je gezin 

De Kidsproof Familyplanner heeft een weekkalender met elke maand een ander design. Er is ruimte voor 6 gezinsleden en kan van augustus 2019 tot en met december 2020 gebruikt worden. Verkrijgbaar in de boekhandel en online voor €16,99. 

Winactie 2x Kidsproof Familyplanner is gesloten

De winnaars zijn

 • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

22 thoughts on “De Kidsproof Familyplanner voor het hard nodige overzicht…

 • Erika van Koert says:

  Mijn enige tip is plannen, plannen , plannen.
  Met 2 werkende ouders, 2 kinderen, sporten , hobby’s , vrijwilligerswerk en anden andere verplichtingen etc kan ik niet zonder een goede kalender en agenda .
  Ik doe dus graag mee voor deze planner

 • Sandy van der Kolk says:

  Het enige wat echt helpt, wat ik zo kan bedenken, is een goede gezins agenda/kalender.
  Nu de kids wat ouder worden komt er naast school, hobby, sport, chillen met vrienden ook nog eens een baantje bij. Tegelijk hebben we een puberpup die de nodige cursussen volgt en dierenartsbezoekjes nodig heeft…. Het is af en toe wel heel veel en dan ben ik nergens zonder een goede kalender die ik goed in het zicht kan hangen. Dus dolgraag maak ik kans op dit handige, mooie exemplaar.

 • Ik doe mee! Wij zijn overgegaan op een gezamenlijke digitale agenda, maar dat werkt toch minder goed voor het overzicht.
  Ik ben zelf van de lijstjes. Lekker afvinken!

 • Oh leuk! Het schooljaar 2019/2020 wprdt planmatig druk voor ons. Met (het eerste jaar) basisschool, zwemlessen, kinderdagverblijf, bso, feestjes, spelen met vriendinnetjes en mama die ook weer naar school gaat! Wij maken graag kans!

 • Zo’n handige planner heb ik gezien bij een vriendin. Ik zou er graag ook eentje willen om het overzichtelijk te houden. Zelf gebruik ik veel to do lijstjes om afspraken etc. te schrijven.

 • Mariëtte says:

  Ik loot graag mee voor de familyplanner.
  Tips om het overzicht te houden…. nou ik denk dat ik die familyplanner echt heel hard nodig heb, want ik ben het overzicht echt een beetje kwijt. Mijn man denkt dat ik zijn wandelende agenda ben die echt alkes kan onthouden. Niet dus. En met alle afspraken die ik heb voor mijzelf en de kinderen, raak ik echt het overzicht kwijt hoor.
  Hoe fijn zou het zijn als het allemaal overzichtelijk voor iedereen geregistreerd staat. Heb ik meer rust i.p.v. een wandelende agenda te zijn.

 • Wat leuk. Fijn om samen met mijn kleinkinderen leuke plannen te maken en deze mooi op de familie planner te plaatsen, ik loot graag mee!

 • Ik zou graag mee willen doen! Na de zomervakantie gaat de laatste periode in met 1 kind, vanaf oktober heb ik alles te plannen voor 2 kinderen en dan zou het fijn zijn als mijn zoon zelf een beetje kan zien hoe of wat.

 • Linda Smeets says:

  Ideaal! Ik doe graag mee.
  Mijn tip? Lijstjes maken en afvinken. Maar dat is in de praktijk soms toch ook nog erg chaotisch…

 • Mijn tip om overzicht te houden: is om op de planner voor ieder familielid een speciale kleur te gebruiken, hierdoor is het voor de kinderen ook handig om te zien wat, wanneer en voor wie er iets gepland staat!

 • We hebben nu allemaal een agenda, maar allemaal één is misschien ook wel superhandig!! Zaterdag- en/of zondagmiddag plannen we vrij. We moeten allemaal al zoveel. Om overzicht te houden, plannen wij juist een moment niets!

 • Sharon de Ridder says:

  Ik heb sinds dit schooljaar een soort van family planner opgehangen op de wc en merk dat mijn dochters hier echt baat bij hebben! Zo veel meer rust nu ze zelf overzicht hebben van wat hun planning is in de week.

  Ik maak dus graag kans op deze mooie!

 • Met 3 kinderen, allebei een baan en weinig tijd om dingen te bespreken hebben wij een groepsapp om alle belangrijke data in door te geven als reminder, dan kunnen we die thuis op de kalender zetten. Overleg, communiceren en plannen… en dan nog loopt het soms ietwat chaotisch 😛

 • Twee werkende ouders, drie kinderen en een druk sociaal leven voor allemaal… mijn dochter kan deze familyplanner heel goed gebruiken.
  Hoe ze het nu doet, is mij een raadsel…iets chaotisch, briefje hier en notitie daar…
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee voor haar.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.