Leukste Kids Hits Zomer 2019

De leukste Kids Hits Zomer 2019 is weer uit

Nog maar 4 dagen en dan start officieel de zomer. Buiten begint het er ook steeds meer op te lijken en binnen zetten we gewoon heel hard de zomermuziek aan. De meiden draaien natuurlijk het liefst hun eigen liedjes. Op de nieuwe De Leukste Kids Hits Zomer 2019 staan ze allemaal. Van Kinderen voor Kinderen tot Maan en Davina Michelle. En omdat het bijna zomer is, mag ik er ook 2 weggeven.

De Kids Hits Zomer

De collecte met Leuke Kids Hits heeft weer een uitbreiding. Een paar keer per jaar verschijnt er een nieuw album. Daarop staan de laatste nummers die alle kinderen lekker kunnen meezingen en swingen. Maar ook altijd een paar goude ouwe. De combinatie van al deze nummers (en de ingekorte lengtes) maakt het een leuke CD voor het hele gezin. Dit jaar vind je oa de hits van Kinderen Voor Kinderen, Davina Michelle, Fource, Maan, Stephanie van Eer, Mylene & Rosanne, Armin van Buuren en vele anderen terug op deze CDbox.

De combinatie van Nederlandse hits, maar ook nummers van oa Armin van Buuren maakt deze CD zeer geliefd. Momenteel wordt de CD met name grijs gedraaid vanwege de nummers Hij is van Mij (Maan), IJkoud (Nielson), Duurt te lang (Davina Michelle) en Als het Avond wordt (Suzan&Freek). Maar op de andere CD vind je ook de nieuwe hit van Davina Michelle en muziek van Fource, 4Life en Kinderen voor Kinderen. Kortom een CD die wij de hele zomer zeker zullen gaan draaien.

Win 2x De Leukste Kids Hits Zomer 2019 is gesloten

Ik mag 2x de dubbel-cd’s weggeven met daarop deze leuke zomerhits voor de kids. Daarvoor heb ik deze keer een vraag over een andere blog op mijn website. Ik snap dat je het antwoord ook kunt vinden bij de reacties van de andere deelnemers, maar door de klikken op het link met voor het antwoord help jij mij enorm om mijn blog te laten groeien.

De winnaars zijn

  • De winnaars zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Spread the love

55 thoughts on “De leukste Kids Hits Zomer 2019 is weer uit

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.