Fotoblik wk 48

Weekoverzicht | Fotoblik week 48

Deze week brak alweer de laatste maand van 2016 aan. Natuurlijk stond de week daarom ook volop in het teken van Sinterklaas. We bezochten het huis van Sinterklaas, zetten onze schoen en hadden pakjesavond. Verder brachten we een laatste bezoek aan het consultatiebureau en ging ik naar het reünieconcert van Room Eleven.

Fotoblik wk 48

Zondag 27 november 2016

Natuurlijk werden we vanochtend al weer vroeg gewerkt, door twee enthousiaste dames, die een cadeautje in hun schoen hadden gevonden. Wat dat betreft ben ik wel blij als de Sint volgende week weer naar Spanje vertrek, dus dat wij in het weekend iets langs kunnen blijven slapen.

img_3399

We hadden een rustig zondag verder, die we afsloten met een gezellige borrel met Miriam. Terwijl onze meiden knutselde en tekende, bestelde wij lekker bitterballen. Ze waren helaas al op voordat ik er een foto van kon maken 😉 We wilde ook nog even gaan kijken bij de kinderboerderij, maar helaas was ik vergeten dat die in de winter een uurtje eerder dichtgaat en stonden we dus voor een dicht hek. Volgende keer maar een uurtje eerder komen.

Maandag 28 november 2016

Na werktijd nemen een vriendinnetje en ik de trein naar Amsterdam. In de Paradiso gaf Room Eleven een reünieconcert. Heerlijk om al die nummer na 7 jaar nog een keertje live te horen.

img_4101

Dinsdag 29 november 2016

Terwijl de meiden naar school waren, had ik even het huis voor mezelf om te kijken hoever de voorbereidingen voor Pakjesavond waren. Gelukkig bleek ik alles was in huis te hebben en hoefde ik alleen nog maar naar de stad voor wat pakpapier en een of twee laatste cadeautjes. Een aantal cadeautjes verwachtte ik ook nog wel met de post.

 

img_4123 img_4131

Na het eten moesten we snel terug naar school, want Grote Zus had haar Klassentheater. Deze was eerder uitgesteld omdat zowel de meester als de juf ziek waren. De kinderen hadden een heuse talentenshow ingestudeerd voor ons en lieten al hun dans en zangtalenten aan ons zien.

Woensdag 30 november 2016

Gelukkig had de postbode mijn briefje op de deur goed gelezen en de pakjes achtergelaten in mijn bakfiets, toen ik even weg was om de kinderen uit school te halen. Gelukkig paste het maar net. Die waren natuurlijk reuze benieuwd wat er in zat, maar daar moeten ze nog even wat meer geduld voor hebben

img_4140

Donderdag 1 december 2016

’s Ochtends toch nog even snel de stad in voor die laatste cadeautjes. Meer moeders dachten dat, want het was erg druk in de winkels. Met de bekende moeders die ik tegen kwam, nog even koffie gedronken en toen snel naar huis. Een andere vriendin, die vlakbij mij werkt, kwam gezellig even lunchen.img_4141

Uit school mocht Grote Zus met een vriendinnetje mee naar het Huis van Sinterklaas. Kleine Zus en ik moesten eerst nog even langs bij het consultatiebureau. Omdat de vorige keer de verpleegkundige ziek was, had ze alleen maar haar prikje gekregen en moesten we nu terug komen voor de ogentest. Omdat ze die de vorige keer al wel even even gezien hadden, vond ze het nu gelukkig niet zo eng meer en kon ze de dokter ook precies vertellen waar de opening in de cirkel zat. Ze was helemaal goedgekeurd en dat was dus ook meteen de laatste keer dat we naar het consultatiebureau moesten komen. Weer een fase afgesloten.
We gingen Grote Zus zelf ophalen in het Pietenhuis, zodat ook Kleine Zus daar nog haar Pietendiploma kon halen en lekkere kruidnootjes kreeg. Altijd weer een groot feest om in het huis van Sinterklaas te komen.

img_4147 img_4143

En tja, omdat ze op het Sinterklaasjournaal hadden gezegd dat alle kinderen vandaag een keertje (extra) hun schoentje mochten zetten, zodat Welles Piet de kaarsjes voor de taart van Sinterklaas kon ophalen, konden we niet achterblijven. Gelukkig aten we die avond ook worteltjes en bewaarde we er een paar voor het paard.
img_4158

Vrijdag 2 december

Een lange dag op school/BSO en werk vandaag voor de boeg. Om de dag te beginnen met een lach, versierde ik het 10-uurtje met deze grappige oogjes.

img_4161

Wat een luxe is het om thuis te komen en dat er dan gewoon voor je gekookt wordt! Heerlijke andijviestamppot met pittige gehaktballen

img_4163

Omdat wij morgen al pakjesavond vieren, moest er nog wel even het een en ander ingepakt worden.

img_4166

Zaterdag 3 december 2016

Voordat het feest begon, moesten de meiden nog wel eerst naar balletles en gaf dat mij nog even wat extra tijd. De Sint had dit jaar een speurtocht door het huis uitgezet voordat we alle cadeautjes vonden

img_4167 img_4168

img_4172 img_4175

Gevonden!!! Wat een stapel is het weer. Maar ja de groep wordt ook steeds groter. Van een gezin van 4 zijn we nu al uitgegroeid naar 10!
img_4196

Het was een gezellig avond waar iedereen weer flink verwend werd door de Sint. Een beetje later dan normaal en flink moe, lagen de meiden in bed, met natuurlijk de nieuwe vriendjes Poppy, Pinguin en Bootsie
img_4201

Hebben jullie dit weekend al Sinterklaas gevierd of doen jullie dat op 5 december?

Spread the love

One thought on “Weekoverzicht | Fotoblik week 48

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.