Sinterklaas WinWeek met nog een super winactie

Wie vorige week een kijkje nam op mijn blog heeft het misschien wel gemerkt; naast alle Sinterklaas tips was er ook elke dag een winactie te vinden. Omdat de winacties bijna allemaal nog t/m aanstaande zaterdag lopen, zet ik ze vandaag allemaal nog een keertje op een rijtje voor jullie.

snterklaas-win-weekVideo van Sint

Al een aantal jaren beginnen wij pakjesavond met een persoonlijke boodschap van Sinterklaas. Met behulp van een DVD spreekt hij ons allemaal even toe en geeft complimentjes over het afgelopen jaar. Nadat we gezamelijk nog wat liedjes hebben gezongen, vertelt de Sint tot slot waar we moeten zoeken voor de cadeautjes voor pakjesavond. Elke keer is deze DVD een groot succes en kijken de kinderen (en volwassenen) ademloos toe. In totaal kunnen er 8 personen toegesproken worden door de Sint en zijn er complimentjes voor zowel kinderen als volwassen. Omdat we dit nu al een paar jaar hebben gedaan, krijgen we nu ook een mooie serie die de groei van ons alleen vastlegt.
Hoe leuk is het dan ook dat ik dit jaar ook iemand anders blij mag maken van zo’n leuk Video van Sint t.w.v. €50,-. Ga snel naar mijn blog over de beste Sinterklaas Life Hacks en doe mee.

Sinterklaas Life Hacks

Names4Ever hanger met geboortesteen – winactie

Sinterklaas houdt erg van alle moeders en hun belangrijke rol in het gezin. Daarom wil hij ze ook graag verwennen met een verwenmomentje of persoonlijk cadeau. Voor deze winactie mag ik namelijk een hanger met geboortesteen weggeven van Names4ever naar keuze. Je kunt hierbij kiezen uit een hanger met je eigen geboortesteen of die van je kinderen. Een geboortesteen is een edelsteen die hoort bij de maand waarin je bent geboren. Aan deze edelstenen worden magische krachten toegeschreven. Veel stenen hebben volgens oude samenlevingen genezende krachten of de stenen brengen geluk en voorspoed aan de drager. De steen is niet alleen mooi, de steen verbetert het leven of beschermt het leven. Elke geboortesteen heeft ook een andere eigenschappen, die horen bij jou, net als je sterrenbeeld en horoscoop.
Benieuwd welke andere cadeautjes ik voor de mama’s geef? Lees dan snel hier verder en doe mee aan de winactie

verlanglijstje-mama

DVD Vlucht HS13 – winactie

De volgende verlanglijst die ik postte vorige week, was die voor de papa’s. Meestal is het lastig om iets voor ze te verzinnen, aangezien ze het zelf vaak ook niet weten. De winactie die ik erbij mocht organiseren is voor de DVD van de nieuwe Nederlandse serie Vlucht HS13.
De serie werd de afgelopen maanden uitgezonden bij de NPO op de zondagavond en werd zeer goed bekeken. In Vlucht HS13 speelt Katja Schuurman de rol van de succesvolle zakenvrouw Liv. Haar leven wordt op zijn kop gezet als de vlucht, die haar echtgenoot (Daniel Boissevain) heeft geboekt, neerstort op weg naar Barcelona. Waarna zij, haar zoontje Mart, zijn broer Haje (Jeroen Spitzenberger) geconfronteerd worden met bizarre ontwikkelingen die een duister verleden naar boven brengen.
De DVD komt pas deze week uit, maar kan volgende week al in jouw bezit zijn als je een van de twee winnaars bent van deze winactie.

Verlanglijstje papa

Squla Kaartspel

In de afgelopen weken hebben mijn meiden al verschillende verlanglijstjes gemaakt. Grote, kleine, zelf geschreven en met plaatjes geplakt. Een aantal wensen kwam daar steeds op terug en deze deelde ik met jullie op mijn blog. De winactie die ik aan deze verlanglijst mocht koppelen is een Squla kaarspel naar keuze. Er zijn vier verschillende kaartspellen: taal, spelling, rekenen en aardrijkskunde. De kaartspellen zijn ontwikkeld door onderwijsspecialisten en game-experts en sluiten aan bij de belevingswereld van kinderen in de groepen 1 t/m 8. Voor elke leeftijdscategorie is er een kaartspel. Ook iets voor jouw kind(eren) doe dan vandaag nog mee en laat je gegevens achter en wie weet heb jij een extra cadeautje in de zak van Sinterklaas

Verlanglijstje Meiden

€20 Shoptegoed bij Miep-ie

Samen met 39 andere mamabloggers organiseerde we een Sinterklaas Hop. Bij een bloghop wordt je van de ene blogger naar de volgende blogger doorverwezen door middel van een linkje. Superleuke manier om zo eens een keertje te kijken (en lezen) bij een blogger die je nog niet kende. Nog leuker is natuurlijk dat alle bloggers die meedoen ook nog eens een leuke winactie hebben georganiseerd!
Begin de Sinterklaashop hier en maak kans op €20 Shoptegoed bij Miep-ie. Miep-ie is een webshop waar je superleuke haar accessoires en sieraden vind voor grote en kleine Miep-ies.

Sintrerklaashop

Bootsie, de kat

Om deze winweek met een knal te eindigen mag ik van Hasbro hun nieuwste FurReal Friends Bootsie de Kat weggeven. Ik denk dat dit een van de grootste wensen is van mijn kinderen op hun verlanglijstje. Elke keer als we in de speelgoedwinkel zijn, gaan ze even bij haar langs om haar te aaien.  Deze schattige grijze kat heeft een heel eigen persoonlijkheid om van te houden! Haar humeur verandert als je met haar speelt. Wanneer je haar iets lekkers geeft, wordt ze blij. Maar tik je twee keer op haar bekje, dan kan ze grumpy worden! Gelukkig maak je het snel weer goed door haar zachtjes en liefdevol over haar hoofdje te aaien. Bootsie heeft duidelijk een eigen wil, maar als je haar genoeg verwent zal het je beste vriendje worden!

Bootsie

Winactie

Heeft jouw kind Bootsie ook hoog op het verlanglijstje staan, doe dan zeker mee, want ik mag een nieuw baasje voor haar vinden. Om kans te maken wil ik je vragen het volgende te doen;

 • Laat een reactie achter onder deze blog dat je mee doet. Ik zou het extra leuk als je me zou laten weten voor wat er nog meer hoog op het verlanglijstje van je kind staat.
  Vergeet ook niet een geldig e-mailadres achter te laten. Op deze manier heb ik ik een geldig email adres van je heb, mocht je als winnaar uit de bus komen
 • Het liken en delen van deze actie op Mama’s Liefste op Facebook wordt zeer gewaardeerd.

En de winnaar is… Liesbeth!!! Gefeliciteerd
Ik zal je vandaag nog een mailtje sturen 
winnaar-bootsie
samenwerking

Uitgelichte Foto: Shutterstock

Spread the love

50 thoughts on “Sinterklaas WinWeek met nog een super winactie

 • Elise Lankester says:

  Wat een leuke winaktie! Met 2 kindjes die graag een poesje zouden willen en een papa en mama die dit ook heel leuk zouden vinden maar ook weten hoe lastig je dan van huis weg kunt en hoeveel werk dat is. Lijkt me dit een heel goed alternatief. Weinig onderhoud, makkelijk mee te nemen maar wel lekker knuffelig en je kunt er mee spelen. Ik doe dan ook graag mee om deze te winnen!

 • Jaaaaaaaaaa, hier maak ik mijn dochtertje ook super blij mee! Elke keer als het speelgoedboek open wordt geslagen is dit het eerste dat zij aanwijst. Daarnaast brengt ze zo ongeveer elke ‘mauw-mauw’ een serenade, hihi. Bootsie zou hier lekker vertroeteld worden.

 • Heidie van der Steeg says:

  Mijn dochtertje zou dolgelukkig zijn met Bootsie. Hij staat heel zeker op haar verlanglijstje ( plaatjes die ze uitgeknipt heeft). Een echte kat zou ze graag willen maar dat gaat helaas voor haar niet gebeuren. Dan is Bootsie toch zeker de next best thing?. Ik weet uit betrouwbare bron dat Bootsie helaas niet voor haar in de pakjesboot zit, dus het zou een geweldige verrassing zijn als ze Bootsie met pakjesavond toch in de armen mag sluiten. Verder heeft ze wat van Plah Doh uitgeknipt en een pop die je beter kunt maken.

 • Wat zullen ze hier helemaal uit hun plaat gaan als wij zoiets mogen winnen. Ik loot graag mee voor deze superknaller prijs. Een playmobil cruise schip staat ook bovenaan op het verlanglijstje…maar ja wat kost dat wel niet!

 • Linda Raaijmakers says:

  Ik doe graag mee voor Lucas en Eva die dol zijn op spelletjes en 5 december jarig zijn. Bij hun staat Playmobil hoog op het lijstje momenteel 🙂

 • Leuk! Deze stond nog niet eens op het lijstje! Maar ik weet zeker dat mijn dochter er dol op zal zijn (Mag ze eindelijk een kat op haar kamer houden 😉 )
  Wat er wel al op het lijstje staat? Pepernoten… Frozenhandschoenen en een mooie pop. En ze bedenkt ook al genoeg dingen voor haar kleine zusje, zo lief!

 • Een kat staat heel hoog op het verlanglijstje van mijn neefje. Helaas is vorige week vast komen te staan dat hij astma heeft, waarvan hij nu herstellende is. Een kat is dus geen optie. Ik zou hem graag willen verrassen met deze Bootsie de Kat <3
  Playmobil staat eveneens hoog op zijn verlanglijst

 • Claudia Diependaal says:

  Oh wat gaaf dat je deze mag weggeven. Uiteraard waag ik dus een kans. Hier keukenspullen van Ikea. Voor in het gekregen keukentje met de verjaardag.

 • Patricia de crom says:

  Dat zou superleuk zijn voor onze Destiney ze willen graag een huis dier maar omdat mama en papa veel werken zit dat er Niet in.zo kan ze toch voor haar eigen poesje zorgen??

 • Wow Lief! Wat een prachtig poesje, bij deze doe ik heel graag mee met deze winactie. Dit zou een cadeau zijn dat beide kindjes graag zouden willen hebben, dus leren ze meteen goed te delen 😉
  Wat voor mijn kinderen verder nog hoop op het verlanglijstje staat zijn rolschaatsen! (heel iets anders dus, maar niet minder leuk haha)

 • Marange Krouwel says:

  Oehhh zoooo gaaf!! Ik doe graag mee voor mijn dochter. Bij haar staat de hatchimal toch echt nog op nummer 1. Ze wilt ook uiteraard Bootsie en ook gel-a-peel

 • Mijn dochter heeft vooral poppen en poppenspullen op hagar verlanglijstje staan.
  Bootsie wil ze ook heel graag, maar ja ik ben Sinterklaas niet…..

 • Daan moerland says:

  Wat leuk zeg! Helaas is ons meisje allergisch voor katten maar ze is er zo gek van! Dit zou natuurlijk wel echt onwijs leuk zijn voor der kan ze toch kroelen, spelen en zorgen voor een kat! Toen ze deze zag in de speelgoedwinkel riep ze ook heel hard aajebliefttt sinterklaas☺️ En wat er nog meer op der lijstje staat is een elsa jurk

 • Tanja Kuijer says:

  Oh wauw Mama’s Liefste wat een geweldige kans om de super leuke en lieve FurReal friends poes Bootsie te winnen 😀 Dan raken mn kindjes van blijdschap buiten zinnen, wat een super gave kans! Helaas is mn zoontje allergisch voor katten, honden enzv dus een echt huisdier zit er helaas nooit in… Daarom zou het zo gaaf voor mijn kinderen zijn als ik deze lieve Fur Real friends poes Bootsie zou winnen <3 Bootsie zouden ze liefdevol verwelkomen en een geweldig thuis geven met veel liefde en aandacht want een poes staat met stipt op nummer 1 op hun verlanglijstje 😀 Wat er verder nog opstaat is de nieuwe Hatchimal, het ei dat je uit moet broeden en waar een vogel uitkomt, en Lego. Maar een poes blijft de aller grootste wens….. Groetjes Tanja.

 • Lief gebaar… wij hebben een kater, maar de jongste zoon ook zo’;n poes, want daar kan je namelijk veel meer mee doen….. verder heeft hij op zijn lijstje lego, playmobil en pokemonkaartjes staan….

 • Anita te Gussinklo says:

  Mijn zoon is gek op onze 2 katten Gozer & Binkie, dus ik loot heel graag mee. Verder op zijn verlanglijstje staat: een dvd,spelletje,voetbal goaltje.

 • Sabine Bunink says:

  Ja graag, mijn dochter vindt Bootsie het poesje zo lief omdat ze haar lievelingskleur is paars en omdat ze zulke mooie grote ogen heeft.

  Helaas heeft papa een kattenallergie dus een echt huisdier kan er bij ons niet in.

  Op haar verlanglijstje staat nog meer een puppie die ze mee kan trekken en die geluid maakt.

 • Wat leuk , ik doe graag mee .Dan krijgen de dieren thuis wat meer rust want die moeten altijd “meespelen”
  Een K3 dansmat staat bovenaan het lijstje 😀

 • Ik doe graag mee met de Bootsie winactie voor omze dochter. Zijis gek op dieren en knuffels, bovenaan haar verlanglijstje staat een grote Beanie Boo knuffel voor haar verzameling Beanie Boos.

 • Miranda wils says:

  Echt een te gek leuk kado om te winnen zeg!! Daar doe ik ook heelheel graag voor mee want wat zou mn meisje er goed voor zorgen, ze heeft een k3 jurk en het magiscje eenhoorn van vtech nog op haar lijstje staan

 • Ik doe heel graag mee, aangezien onze zoon autisme heeft en in dieren echte vrienden vind. Alleen zijn onze echte katten niet echt knuffelbeest. Dit zou dan perfect zijn als vervanging! Onze dochter heeft starlily, maar daar mag onze zoon natuurlijk niet mee van haar!

 • Geweldig leuk!
  Onze meid heeft een zak geknutseld op school en daarop mocht ze plakken wat ze graag erin wou hebben.
  En 3 keer stond Bootsie erop!
  Hij zit alleen in een te hoge prijs categorie voor ons gezinnetje.
  En wat ze nog graag zou willen is een magische spiegel die kan praten.
  Ik doe heel graag mee om haar misschien te mogen verrassen.
  Ze zal huilen van blijdschap.
  Ik vol op twitter, Insta en facebook!

 • Moniek (sprankje) says:

  Ik doe zeker mee, ik hoop alleen dat het goed gaat: dochterlief wil heel graag zo’n muisje van Little Live Pets hebben, en als ze dan deze poes zou winnen…
  Of denk je dat dit lieverdje geen muizen eet?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.