Weekoverzicht | Fotoblik week 35

wk 35Deze week, om ons uitstapje naar de lancering van het nieuwe magazine Wild van Freek, het een keertje wat rustiger gehouden. Daarom ook wat minder foto’s dan je wellicht gewend bent. Ook mist de zaterdag, omdat ik dan lekker met vriendinnen een weekendje in Bergen aan Zee ben. Wil je weten hoe ik het daar heb, check dan mijn Instagram account.

Zondag 28 augustus 2016

Na een drukke week, met gisteren nog het ZAND strandfestival in Almere, deed ik vandaag even helemaal niets. Ik mocht en kon zowaar uitslapen tot 11.00. ’s Middags werden de meiden opgehaald door onze huisvriend om naar de kinderboerderij te gaan. Het was heerlijk weer, dus dat lieten ze zich geen 2 keer zeggen. Het helemaal niets doen, resulteerde ook in een dagje zonder foto’s. Nou misschien eentje dan van onze heerlijke Hello Fresh maaltijd; Indische varkenshaasreepjes met Aziatische groenten en kokos. Geheel bereid zonder zakjes en pakjes en een echte aanrader. IMG_0173[1]

Maandag 29 augustus 2016

Ook de maandag was niet een dag die een foto waard was. Werken en school vulde de gehele dag.IMG_0181[1]

Dinsdag 30 augustus 2016

Nog steeds doen we verwoede pogingen om Kleine Zus zindelijk te laten worden. Dus luier uit en potje in de aanslag. Gelukkig plaste ze tot 2x toe op het potje, meteen nadat ze er op ging zitten. Hopelijk is dit weer een goede stap in de richting. Vanwege deze training bleven we vandaag dus ook lekker thuis.
’s Avonds had ik een spontaan etentje met 2 vriendinnen. Door de vakantie was het alweer een tijdje geleden dat we hadden bijgekletst. Het lukte niet om vorige week en deze week een koffiedate te plannen, dus maakte we er een etentje van. We konden heerlijk buiten zitten, aten een eenvoudige, maar heerlijke maaltijd en praatte elkaar weer helemaal bij.

IMG_0179[1]

Woensdag 31 augustus 2016

Na schooltijd moesten we een beetje opschieten en snel naar het station. In Pathé Tuschinski zou namelijk vanmiddag Freek Vonk zijn nieuwe tijdschrift Wild van Freek lanceren en wij mochten er bij zijn. Beide meiden zijn groot fan en hebben Freek nog nooit in het echt gezien. Wel vaak in Naturalis, maar altijd zeer teleurgesteld dat hij er zelf nooit is.
We werden verwelkomt met een rode loper, cupcakes, kindercocktails en popcorn! De lobby van Tuschinski was omgetoverd tot een jungle, inclusief de geluiden.

IMG_0188[1] IMG_0194[1]

We moesten alleen wel even wachten tot dat Freek eindelijk het podium op kwam, maar dat maakte de meiden niets uit. En daar was hij dan! Samen met Johan, zijn huisdier-varaan. Na het aftellen, een grote knal met confetti, kwam daar dan de cover te voorschijn van de eerste editie van Wild van Freek. Gelukkig blijf Freek nog even om meer te vertellen over Trix, de T. Rex en kregen we wat filmpjes te zien van zijn tv show. Ook mochten een aantal kinderen wat vragen aan hem stellen.

IMG_0233 IMG_0282

Na afloop kregen we na allemaal natuurlijk het blad mee naar huis en een goodiebag. Ook werden de meiden nog even geïnterviewd door Vivianne voor de aftermovie. Zelfs Kleine Zus wilde daar wel aan meedoen.

IMG_0327

Op de terugweg naar huis, had ik geen kind meer aan ze, want iedereen was druk aan het lezen en puzzelen in het blad. Omdat het alweer best laat was toen we aan kwamen, haalde we een patatje op het station en aten deze op, op het strand van De Buurt. Hier konden ze nog even uitrazen om daarna, na een bad, lekker naar bed te gaan en te dromen over Freek.

IMG_0306[1] IMG_0315[1]

Een uitgebreid verslag van de lancering van het tijdschrift Wild van Freek is terug te lezen op Mamaliefde

Donderdag 1 september 2016

Een nieuwe dag voor de zindelijkheidstraining, alleen helaas met weer veel ongelukjes. Vandaag is september begonnen en hebben we nog 4 weken te gaan voordat ze naar school moet….
We vonden in de brievenbus ook nog een leuke opdracht van de postbode. Hij had namelijk een pakketje voor ons verstopt in de tuin. Er zat de Rosti Mepal waterkan en glazen in, die ik eerder deze week won bij Everyday-Life

IMG_0332[1]

De middag bestede ik aan het voorbereiden van een review over Bento Lunch hulpmiddelen. Ik vind het altijd leuk om iets geks te doen in de brooddoos van Grote Zus, dus deze opdracht was wel aan mij besteed. Groot voordeel was, dat de lunchtrommel en 10-uurtje voor de volgende dag ook meteen klaar waren.

IMG_0376

Heel toevallig kreeg ik ’s avonds ook nog een mailtje van Veusteveul dat ik een setje lunchtrommelprikkers bij haar gewonnen had. Nou daar weet ik dus wel raad mee

Vrijdag 2 september 2016

De vrijdag is altijd een dag waarop we vroeg uit de veren moeten om iedereen op tijd op de creche, VSO en werk te krijgen.
Vandaag moesten we ook nog de auto afleveren bij de garage voor een grote beurt. Helaas hebben ze uiteindelijk niets gedaan, want de kosten voor de reparaties waren zo hoog, dat het helaas tijd wordt voor een nieuwe auto….
Gelukkig was er ook goed nieuws, want ik won alweer een heel toepasselijke prijs. Bij Website4Mama won ik namelijk het zindelijkheidstraining boek ‘Ik ben klaar!. Nou als het daar niet mee gaat lukken, weet ik het ook niet meer.zindelijkheidsboekjesNa werk snel naar huis, want ons nichtje kwam een nachtje logeren. Grote Zus had vanochtend geen zin gehad om op de fiets naar de VSO/BSO te gaan, dus zou lopend naar huis komen. Toen ze er om 18.00 nog niet was, besloot ik haar toch maar tegemoet te fietsen en meteen even nog wat boodschappen te halen bij de supermarkt naast de BSO. Helaas zag ik haar niet op de heenweg, en ook niet op de terugweg. Even sloeg de paniek toe, maar gelukkig bleek ze bij haar vriendje aan de overkant te zitten. Ze had natuurlijk ook geen huissleutel (zit aan haar fietssleutel) en vond het wachten op mij maar saai. Volgende keer toch maar weer op de fiets.
We aten poffertjes en daarna mochten de meiden met z’n drieën in bad. Dikke pret!

Zaterdag 3 september 2016

Het verslag van vandaag houden jullie tegoed. Ik ben gezellig met wat vriendinnen een weekendje naar Bergen aan Zee en de laptop gaat niet mee!

images

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.