Life Hacks Fruit schoonmaken

Life Hacks voor fruit schoonmaken

Een van de vaste onderdelen van een gezonde voeding is 2 stuks fruit per dag. Over veel voedingsmiddelen kun je discussiëren of het wel zo goed is om te eten, maar over fruit en groenten zijn de meeste geleerden het wel eens. Toch komt niet iedereen aan 2 ons fruit per dag. De reden waarom dit niet gehaald wordt, is dat het schoonmaken ervan een klusje kan zijn. Elk soort fruit vraagt ook weer om een andere aanpak. Daarom vandaag Life Hacks over hoe je fruit het makkelijkste schoon kan maken. Eet smakelijk!

Life Hacks Fruit Schoonmaken

Appel

Ik heb dit zelf niet uitgeprobeerd, maar werkt vast en zeker 😉 Ik vind het denk ik ook wel wat omslachtig om dit ’s ochtends vroeg te doen voor de lunchtrommel. Maar als je nu 10 appeltaarten gaat bakken, wel eentje om te onthouden.

Wellicht is het volgende filmpje toch een betere manier. Ook prima om zo de appel mee te geven naar school, met een elastiekje eromheen.

Mandarijn/Sinaasappel

Deze life hack heb ik wel geprobeerd. Eerlijk gezegd lukt hij niet zo mooi als op het plaatje, maar is wel goed te doen.

Mandarijn fruit

Banaan

Toen ik dit filmpje voor het eerst zag, dacht ik meteen “waarom wist ik dat niet eerder!” Hoe schil jij je banaan?

In dit filmpje ook een slimme truck om de banaan in partjes te snijden

Kiwi

Ik vond 2 manieren voor een snelle manier om je kiwi te schillen.

Mango

Voor mij is het schoonmaken van dit soort fruit wel een opgave. Met deze snij instructie gaat het de volgende keer vast een stuk beter.

mango fruit

Watermeloen

Deze manier is niet alleen het makkelijk om de watermeloen te snijden, maar het eet ook veel makkelijker, helemaal als je er een prikker aan de onderkant in steekt.

Heb jij nog een goede tip voor fruit schoonmaken?

 

Spread the love

One thought on “Life Hacks voor fruit schoonmaken

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.