Persoonlijke Blog | Fotoblik week 18

Wat een mooie laatste week van de vakantie hebben we gehad. Zo koud als hij begon met natte sneeuw en gevoelstemperaturen van 0-3 graden op de Koningsdag, zo heerlijk was het deze week. We hadden dus onze mini-vakantie naar de Sprookjescamping goed gepland. Maar eerst hadden we deze week nog een meet&greet met de Teletubbies en moest er worden gewerkt. 

 


Zondag 1 mei 2016

Vandaag waren we alweer vroeg uit de veren. Om 9.45 stonden we namelijk vol spanning voor de deuren van Pathé Arena. We hadden van Mamsatwork 4 kaartje gekregen voor de allernieuwste afleveringen van Teletubbies in de Kleuterbios We dachten enkele naar de bios te gaan, maar de groene loper en de grote ballonnen boog, verraden dat er meer aan de hand was. En ja hoor, boven aan de roltrap stonden de 4 Teletubbies ons al op te wachten. Ook waren en suikerspinnen, schmink, snack-boxen en gelukkig koffie. De meiden genoten van de Teletubbies in een nieuw jasje, terwijl de meeste ouders met hun mobieltjes speelde.
We maakte er verder een hele gezellige dag van, want het weer was prachtig. Omdat we er toch waren, deden we nog een rondje MediaMarkt voor Papa’s Liefste. We gingen lunchen in een grote speeltuin en eindigde de dag in de kinderboerderij en knutselclub, Wat een super-lazy zondag.
IMG_5011 IMG_5070 IMG_5090

Maandag 2 mei 2016
Ondanks de vakantie werd er vandaag gewoon gewerkt en naar de creche & BSO gegaan.

Dinsdag 3 mei 2016
Sinds deze maand gaat Grote Zus een dag minder naar de BSO, want we hebben het nu zo kunnen regelen dat ze op maandag met haar vriendinnetje mee mag en haar vriendinnetje komt dat op dinsdag gezellig bij ons spelen. Omdat we vrijdag met vakantie zijn en de meiden normaal dan naar de creche en BSO gaan, hadden we het deze week nog even zo geregeld dat Grote Zus maandag nog een dagje extra ging en Kleine Zus vandaag. Vandaar dat we lekker met zijn drietjes waren. ’s Ochtends we vermaakte we ons thuis en ’s middags gingen we even naar de stad. Ik moest een nieuw paspoort aanvragen en had daarna nog de evaluatie van het Yoga Festival Leiden. Terwijl wij lekker buiten op het terras zaten, gingen de meiden met z’n tweetjes binnen zitten en vermaakte zich daar prima met warme chocolademelk. Goede keuze, want het was eigenlijk nog best wel fris op het terras.
’s Avonds volgde ik een zeer interessante workshop over Facebook-marketing. Toch weer veel nieuwe dingen gehoord en leuke mensen ontmoet. Ik kijk uit naar les 2 over 2 weken.

Woensdag 4 mei 2016
Omdat we morgen naar de Sprookjescamping gaan voor een paar dagen, stond onze hele oude caravan alvast voor de deur om in te laden. De meiden vonden dat al een groot feest, want de hele dag hebben ze zich vermaakt in de caravan. terwijl ik hem opruimde, schoonmaakte en alvast inruimde. Onze caravan is al een oudje, want Papa’s Liefste ging er al mee op vakantie toen hij nog heel klein was!
Ook maakte in mijn MoederdagSwap pakketje af. Tijdens een Swap sturen door middel van lootjes trekken bloggers/moeders elkaar een verrassingspakket. Leuk om samen te stellen en leuk om te ontvangen. Deze keer was het een Swap speciaal voor Moederdag. Ik ben heel nieuwsgierig naar mijn pakketje, want die heb ik een tijdje geleden al ontvangen. Ik wilde het pakketje net gaan weg brengen naar het postkantoor, toen ik er achterkwam, dat mijn ontvangende-moeder vlakbij de Sprookjescamping woont. Daarom besloot ik hem maar persoonlijk te gaan afleveren. Dan wist ik zeker dat het pakketje op tijd zou aankomen voor Moederdag.
Om 20.00 waren we met zijn alle 2 minuten stil.
’s Avonds keken we nog even de laatste afleveringen van Jessica Jones af op Netflix, een lekker spannende Marvel serie. Natuurlijk daardoor weer veel te laat naar bed gegaan 😉
IMG_5140  IMG_5151

Donderdag 5 mei 2016
Omdat we vandaag naar de Sprookjescamping zouden gaan, had ik eigenlijk gedacht mijn traditionele rondje over de vrijmarkt, dit jaar over te slaan. Gelukkig appte mijn vriendin dat ze heel vroeg wilde gaan en om 10.30 weer thuis moest zijn. Dat kwam me natuurlijk wel heel goed uit. Grote Zus haar vriendinnetje zou met ons mee gaan en pas om 11.00 worden gebracht, dus voor die tijd kon ik nog wel even gaan. Voorstel was wel om alle kinderen thuis te laten. Het weer was heerlijk, veel beter dan met Koningsdag, dus het was zo vroeg al lekker druk Eigenlijk had ik niets nodig en hebben we alles al, maar toch scored ik voor een klein prijsje een Ariel barbie en Leerboek voor Prinsessen voor Grote Zus en een Belle prinsessenjurk voor Kleine Zus, incl schoentjes, 1 handschoen, tasje en (gebroken) kroon. Je begrijpt, die jurk ging het hele weekend niet meer uit.
Nadat de laatste spullen waren ingeladen, Grote Zus haar vriendinnetje was gebracht, vertrokken we naar de camping. Het was wel een eindje rijden voor ons en natuurlijk helemaal met de caravan achter ons aan. Aangekomen wilde de meiden maar een ding, naar het zwembad! Dus terwijl Papa’s Liefde de voortent ging opzetten, namen wij een duik in het zwembad! Helaas was het water van het buitenbad nog wat koud, dus gingen we naar het binnenbad (oef was vergeten hoe warm het daar is) Gelukkig hebben de grote meiden al een zwemdiploma, maar kan ook Kleine Zus zich prima vermaken in het zwembad, want de badden zijn niet dieper dan 50 cm. Na afloop aten we een ijsje en namen we frietjes mee voor Papa’s Liefste. We hadden het laatste frietje nog maar net op, toen we de muziek al hoorde en Bumpie de beer zijn autootje voorbij zagen komen. Dit is het teken dat het knuffel theater gaat beginnen. De Grote meiden sloten meteen aan in de optocht en Kleine Zus en ik volgde even later ook. Kleine Zus vond het theater maar niets en wilde al snel weer naar buiten en liever in de speeltuin spelen.
Moe maar voldaan sloten we de dag af en kropen we allemaal lekker vroeg onder de wol in de caravan.
IMG_5230 IMG_5610 IMG_5300

Vrijdag 6 mei 2016
We werden wakker door het luide gekwetter van alle vogeltjes op de camping. We ontbeten lekker buiten en de Grote Meiden gingen lekker douchen en hun eigen gang. Al snel was duidelijk dat de meiden eigenlijk alleen maar naar het zwembad wilde.Omdat het wel zomer leek, zo warm, nestelde ik me in een ligstoel met een boekje bij het buitenbad. Helaas was het water echt veel te koud nog en zat er niets anders op om toch maar naar binnen te gaan. De Grote Meiden waren daar al en Kleine Zus wilde natuurlijk meedoen.
’s Middags gingen we nog even naar Dedemsvaart, waar we mijn MoederdagSwap pakketje afleverde. Helaas was ze niet thuis, maar wilde de buurman het wel voor haar aannemen. Ook gingen we nog even naar de supermarkt, want met dit weer konden we natuurlijk niets anders dan BBQ-en.
’s Avonds was er weer een knuffeltheater en een spannende Mysterie verhaal, alleen voor de ouder kinderen van de camping. Kleine Zus lag al lang te slapen toen de Grote Meiden er stilletjes bij kropen.
Omdat het internet op de camping het niet deed, kon ik geen blogjes plaatsen en besloot ik mezelf ook een kleine vakantie te geven en even niets te posten, dit weekend.
IMG_5283 IMG_5302 IMG_5312

Zaterdag 7 mei 2016
Ook vandaag weer een stralende dag. Het lijkt eerder op de zomervakantie in plaats van de meivakantie We brachten de ochtend lekker lui door in de hangmat. Speciaal voor Moederdag waren en speciale knutselactiviteiten waar de meiden met Papa’s Liefste naar toe gingen. Zo had ik even lekker het rijk voor mezelf alleen.
Natuurlijk de rest van de middag in het binnen zwembad doorgebracht, want dat is toch wel het mooiste van de hele camping.
We aten lekker vroeg, want er was die avond een kinderdisco. Gekleed in hun mooiste prinsessenjurken gingen de dames naar de Sprokkelplaats  en ook weer een Knuffeltheater met Tati de Toverfee, Droesem het Draakje en Wanda de Waterelf, Na afloop mochten de meiden nog met ze op de foto. We aten een ijsje en de meiden mochten nog even spelen in de speeltuin. Wat een topdag hebben we weer gehad. Iedereen ging daarna snel naar bed, want morgen is het Moederdag!
IMG_5359 IMG_5431 IMG_5405

Spread the love

One thought on “Persoonlijke Blog | Fotoblik week 18

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.