Last Minute Moederdag cadeautips #2

Voor de moeders onder ons is het nu aftellen, nog maar een paar nachtjes en dan is het MOEDERDAG.
Voor de papa’s, dochters en zonen die nog niets hebben kunnen bedenken of hebben gekocht, vandaag nog een aantal aller-aller-allerlaatste moederdag cadeautips. Veel van deze zijn te bestellen online en worden binnen een dag bezorgd. Sommige bezorgen zelfs nog op zondag.

moederdag 2

KAYA Sieraden 

moederdag-actie-gratis-armband-twv-2495

Op de site van KAYA sieraden vindt je een heel mooie collectie met speciale sieraden voor moederdag. Denk daarbij aan armbanden, kettingen, oorbellen en hangers. Je kunt ook hele leuke setjes vinden voor moeders & dochters. Elke moeder draagt sieraden uitgezocht en gekregen van haar kinderen met veel liefde En om kinderen in Gambia een betere toekomst te geven doneert KAYA per sieraad een bedrag aan stichting Eduki zodat kinderen in Gambia naar school kunnen. Voor het schooljaar 2016 doneerde KAYA ruim € 2500. Wanneer je vandaag nog iets bestelt heb je het morgen in huis. En wanneer je bestelling meer dan €60,- bedraagt, krijg je er ook nog een gratis infinity armband bij

Boeket bij debloemist.nl

Bloemen houden van mensen. En moeders houden zeker van een mooie bos op moederdag. Natuurlijk kun je er nog snel eentje halen bij je bloemist om de hoek. Maar mocht je op moederdag niet persoonlijk langs gaan bij je moeder, dan kun je door debloemst.nl een mooie boeket (incl cadeautje) laten bezorgen bij je moeder, ook op zondag!

moederdag banner 16
moederdag

Schoonmakers van Helpeling

Het fijne van moederdag is dat ik even een dag niets hoef te doen en de boel, de boel kan laten. Maar om een keer het huis te laten schoonmaken door iemand anders, is misschien wel het ultieme cadeau voor moederdag. Bij Helpling kun je al vanaf €13,90 een hulptroep laten komen. Als extraatje kun je ook nog kiezen om de oven, de binnenkanten van de kastjes, ramen of de koelkast mee te laten nemen in de schoonmaakronde  Je kunt je moeder een abonnement geven, maar ook gewoon een eenmalige schoonmaakbeurt cadeau doen.

Nationale Tijdschriftenbon

tijdschrift

Mocht je het echt niet meer weten, dan kun je je moeder natuurlijk ook zelf iets laten uitzoeken Bijvoorbeeld met een Nationale Tijdschrifenbon. Met deze bon kun je een mini-abonnement uitzoeken van je favorite tijdschrift of dagblad. Er is keuze uit 300 verschillenden bladen. Het abonnement stopt automatisch. Er is al een bon verkrijgbaar vanaf €10,- en je hebt de kaart binnen 5 minuten in huis. Dus echt een cadeau voor de allerlaatste beslissers.

g_01_435x436_gebakmetfoto

Moederdagtaart bij de HEMA

Bij feest hoort taart. Bij de HEMA kun je speciale moederdagtaarten kopen. Gelukkig is de HEMA ook open op zondag, dus kun je met een lekkere verse taart aankomen. Wil je zeker zijn van een lekkere taart, dan kun je de taarten ook nog bestellen t/m 7 mei

Maaltijdbox bij Marley Spoon

Koken vinden de meeste moeders leuk om te doen, maar elke dag iets verzinnen is soms wel een opgave. Met een verse maaltijdbox van bijvoorbeeld Marley Spoon, hoef je dat niet meer te doen. De maaltijdbox kun je bestellen voor 2 tot 4 dagen en komt in de keuze Classic (voor 2p) of Familie (voor 2 volw en 2-3 kinderen). Als je nu een eerste bestelling doet, krijg je maar liefst €25 korting! Je betaalt dan voor een classic box voor 3 dagen €14,90. Het abonnement is flexibel en ten alle tijd stop te zetten. Dus ook meteen na het bestellen van de eerste box.

marleyspoon-maaltijdbox

Bruchen, High Tea of High Wine

Natuurlijk kun je je moeder als cadeau ook meenemen om te gaan brunchen, voor een high tea of high wine. Veel cafe’s en restaurant organiseren speciale moederdag-arrangementen. Kijk dus snel op de site van je moeders-lievelings restaurant en boek een tafeltje. Mijn favourite is de Olmenhorst in Lisse.

moederdag_430pix_04

Wat ga jij je moeder geven op moederdag?

Lees ook: Last Minute Moederdag cadeautips

Spread the love

2 thoughts on “Last Minute Moederdag cadeautips #2

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.