Persoonlijke Blog | Fotoblik week 16

Ik kan het af en toe niet meer bijhouden, alweer een week voorbij!. Deze week hadden we wel 2x een premiere, een bijzonder optreden en liet ik mijn grijze haren verven. Helaas is daar geen ontkomen meer aan. Lees hier hoe week 16 er bij ons uit zag.

 

Zondag 17 april 2016
Vandaag was het Party Time! Nog snel ruime we ons huis op en maakte we ons klaar voor Grote Zus haar 7,5 jaar – feestje. We hadden de rode loper uitgelegd en rond 12.00 druppelde de eerste dames binnen. Allemaal in mooie jurken in de kleuren roze, groen en blauw, want dat was de dresscode voor haar PowerPuff Girls feestje. Na het uitpakken van de cadeautjes, het uitblazen van de kaarsjes en taart eten, was het tijd om richting Amsterdam te gaan. Daar zouden we in de Pathe Arena gaan kijken naar de eerste nieuwe afleveringen van de PowerPuff Girls. Ook daar lag de rode loper uit en kregen we een mooie zonnebril bij binnenkomst. Ook stonden er suikerspinnen, flesjes drinken en goodiebags voor ons klaar! We waren wat vroeg, maar de meiden vermaakte zich prima met de inhoud van de goodiebag. Na nog een Q&A met Jennie Lena (zij zong de intro van de tekenfilm in) en een spelletje ‘brilletje op – brilletje af’, waarbij een luchtballonvaart te winnen was, was het dan eindelijk tijd voor de PowerPuff Girls. Helaas bleef het bij een aflevering en ging het licht al weer aan. Buiten de zaal stond Jennie Lena nog en die wilde best met de meiden op de foto en iedereen kreeg een handtekening van haar. Tussen de Ajax en Utrecht supporters door, liepen we terug naar de auto. Het feestje sloten we af met een maaltijd bij de McDonals. Helaas was er een ander verjaardagsfeestje met hele drukke (lees vervelende) jongetjes en die bepaalde behoorlijk de sfeer, Nadat ze weg waren, konden de meiden weer rustig eten en mochten ze hun eigen ijsje versieren. Al met al een prima geslaagd feestje Lees het uitgebreide verslag op mijn blog
uitnodiging 3 IMG_4209
 Copyright: Saskia Bagchus

Maandag 18 april 2016
UIt school moesten we natuurlijk eerst langs de speelgoedwinkels om de cadeaubonnen in te wisselen. Al heel lang stond het Lego Frozen Anna pakket op haar verlanglijstje en nu kon ze hem eindelijk kopen. Er was nog wat geld over, dus koos ze ook nog veel een Lego Elves doos. Thuis werd alles meteen in elkaar gezet. Dar was maar goed ook, want zo had Grote Zus geen tijd om zenuwachtig te worden. Na het eten (Frisse zalm uit de Marley Spoon box) gingen we terug naar school voor het klassen-theater. Samen met alle kinderen uit de klas, speelde ze Sjakie en de Chocolade voor ons. Grote Zus was een van de oma’s en dat deed ze heel goed.
IMG_4302 IMG_4318 IMG_4338

Dinsdag 19 april 2016
Een dagje thuis werken, die beloond werd met 2 pakketjes, die de postbode voor me achterliet in mijn bakfiets. We hebben namelijk een losse brievenbus en niet altijd passen daar de pakketjes in. Om de postbode tegemoet te komen, heb ik met hem afgesproken dat bij deze pakketjes in de bakfiets mag leggen. Daar zit een kap of hoes overheen en beschemt de post zo tegen de regen. Ook staat de bakfiets niet heel erg in het zicht, dus kan het prima. Ik was er zelf helemaal langs gelopen toen ik de post uit de brievenbus ging halen 😀 Pas toen ik met de bakfiets voor een boodschap weg wilde, vond ik de pakketjes.
IMG_4378 IMG_4380 IMG_4379

Woensdag 20 april 2016
Sinds tijden had ik weer eens een woensdag vrij en daar maakte ik mooi gebruik van. Na nog een kort overleg over het Yoga Festival, dat as zondag zal gaan plaatsvinden, fietste Kleine Zus en ik naar de speeltuin. Hier hadden we afgesproken met de mama’s en vriendjes en vriendinnetjes van de zwangerschapsclub. We hadden elkaar al weer een hele tijd niet gezien en de laatste keer ook zonder de kids, dus het was erg leuk om te zien hoe graag ze allemaal geworden waren.
Toen we Grote Zus uit school hadden gehaald, was het weer eens tijd voor de Speel-o-theek. We waren alweer een tijdje niet geweest en het oud speelgoed had ik in de tussentijd al een keer verlengd, dus het was wel weer tijd voor iets nieuws.
’s Avonds ging ik nog langs bij een van mijn collega’s. Zij promoveerde een jaar geleden en samen met een andere collega waren wij haar paranymphs. De video opname van haar verdediging had ze zelf ook nog niet eerder terug gekeken en dat gingen we vanavond gezellig met zijn 3-tjes doen, onder het genot van een hapje en een drankje.
IMG_4411 IMG_4418 IMG_4432[1]

Donderdag 21 april 2016
’s middags nam opa de meiden mee naar het museum en zo kon ik naar de kapper. Via een oproep op FB, was ik proefkonijn om mijn haar te laten verven. Dat was helaas wel nodig, want ik word echt steeds grijzer en met mijn donkere haren, valt dat ook extra op.
Ik had dit nog nooit eerder bij de kapper laten doen en was me er dus ook niet van bewust dat het laten verven van je haar een tijdrovende business is! Bijna 3,5 uur later fietste ik pas weer naar huis met naar mijn inziens iets te donker geverfd haar, maar zonder grijze haren!
IMG_4439 IMG_4440 IMG_4443

Vrijdag 22 april 2016
Voordat we deze ochtend naar school en werk vertrokken, moest er eerst nog even het dansje van het Koningsdag-lied van Kinderen voor Kinderen worden geoefend. Op school zou namelijk vandaag meegedaan worden aan de Koningsspelen en daar hoort een nieuwe lied en dansje zeker weer bij. En na de Koningsspelen begon de meivakantie

Zaterdag 23 april 2016
Gelukkig gingen de balletlessen ivm de vakantie niet door, want we hadden een drukke dag voor de boeg. ’s Ochtends moest ik even nog snel de laatste voorbereidingen treffen voor het Yoga Festival. Ik moest wel weer op tijd thuis zijn, want in de middag gingen we naar Hilversum. Daar mochten we namens MamaLiefde de première van de Magische Familieshow van de Wonder School LIVE bijwonen.  Het was een erg leuke voorstelling en de meiden kregen heuse googlehandschoeken, een toverstok en cape. Ook mocht Grote Zus nog met Waldo, het pratende konijn Wally en de Hartendame op de foto. Het was een geslaagde, maar vermoeiende middag.
IMG_4470 IMG_4484 IMG_4521

Spread the love

One thought on “Persoonlijke Blog | Fotoblik week 16

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.