In de wolken festival

5 redenen om naar het In de wolken Festival te komen

Op 17, 18 en 19 oktober organiseert Ouders van Nu voor de tweede keer het In de wolken Festival in de Expo Haarlemmermeer. Een superleuk festival voor iedereen die zwanger is of net mama is geworden. Kom lekker shoppen voor jezelf én je baby en krijg heel veel informatie tijdens de verschillende workshops. Iets voor jou? Lees dan snel verder, want je kunt ook kans maken op gratis toegangskaartjes.

In de wolken Festival

Als je zwanger bent of pas mama, dan wil je graag alles weten over je nieuwe rol als mama en alle producten die er verkrijgbaar zijn voor je kindje. Tijdens het In de wolken Festival kun je je hart ophalen. Je kunt er lekker shoppen en je vindt er alle laatste informatie tijdens de masterclasses van experts in het Ouders van Nu Theater.

1. Masterclasses en workshops

Mag je nou wel of geen sushi eten tijdens je zwangerschap? Hoe begin je ontspannen aan een bevalling? En hoe maak je een mooie babyfoto met je mobiel? Op het “Ouders van Nu”-plein vinden de hele dag door masterclasses plaats waarin je antwoord krijgt op al je vragen. Let op: je moet je vooraf wel even inschrijven voor de workshops en masterclasses. Kijk snel hier voor het hele programma en de mogelijkheid om een plekje te reserveren.

2. Shop til you drop

Meer dan 100 shops en merken presenteren tijdens het In de wolken Fetival hun leukste producten en diensten voor jouw baby’tje. Kom testrijden met jouw droomkinderwagen, vind de leukste boxkleden, kleertjes en handige hebbedingen. Maar ook gadgets, kraamzorg en verzorging. Alles wat je nodig hebt voor je zwangerschap en baby is aanwezig op het festival.

3. Persoonlijk kinderkameradvies

Ben je op zoek naar inspiratie voor de babykamer en zie je door de bomen het bos niet meer? Maak dan snel een afspraak bij een professionele styliste op het In de wolken Festival. Een uur lang geeft een stylist jou persoonlijk advies over de indeling of kleur van jouw babykamer.

4. Compleet dagje weg

Moe van al dat shoppen en gaar van alle nieuwe informatie? Plof neer op één van onze relaxte loungebanken, doe een dansje, drink een drankje en neem een hapje bij één van de foodtrucks (menukaart is uiteraard zwangerproof net als de non-alcoholico cocktailbar!) De hele dag en overal maken singer-songwriters muziek.

Neem je partner, de aanstaande oma of gezellige vriendinnen mee en geniet met elkaar van een leuke dag op het In de wolken Festival.

5. Ook op vrijdagavond open!

Moet je werken, maar wil je het In de wolken Festival niet missen? Op vrijdag kun je ook ’s avonds terecht op het festival. En zaterdag overdag natuurlijk!

Praktische informatie In de wolken Festival

Datum: 17 – 19 oktober 2019
Locatie: Expo Haarlemmermeer
Tijden: 10.00-18.00 uur – muv 18 oktober dan open tot 21.00 uur
Kaartjes: €15,95 en te bestellen via www.indewolkenfestival.nl/tickets

Winactie 2x 2 vrijkaartjes voor In de wolken Festival is gesloten

Ben jij zwanger, net moeder of ken jij iemand die heel graag naar het In de wolken Festival zou willen? Doe dan mee met deze winactie en maak kans op 2 vrijkaartjes.

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 24 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
In de wolken Festival

Spread the love

11 thoughts on “5 redenen om naar het In de wolken Festival te komen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.