Whitestar

Filmtip | Whitestar – Premièreverslag

Gisteravond ging de nieuwe film Whitestar in première in Amsterdam. Speciaal voor haar verjaardag mocht mijn dochter, samen met haar BFF hier naar toe om verslag te doen voor mijn blog. Helemaal opgedoft, haren opgestoken, nieuwe jurk en schoenen en een beetje lipgloss gingen ze op pad en kwamen dolenthousaist terug. Lees hier het verslag en maak ook kans op kaartjes om zelf de film te gaan zien.

Whitestar

Het verhaal

Tijdens de vakantie werken Megan (Richelle Plantinga) en haar beste vriendin Julia (Sterre van Woudenberg) samen met Eddy (Valentijn Avé) bij de stal van de bikkelharde paardenhandelaar Alex (Kees Boot). Megan heeft er altijd van gedroomd om een succesvolle dressuurrijder te worden, een droom die de valse en rijke Angela (Sterre Koning) wél leeft. Dan komt Whitestar op Megans pad waarmee ze een bijzondere band opbouwt. Tot Alex’ teleurstelling blijft Whitestar maar een onhandelbaar paard en wanneer hij hem weg wil doen, kan Megan hem maar net van zijn ondergang redden.

Echter wanneer Whitestar bij Megan is, blijkt het paard tóch over bijzondere talenten te beschikken. De onredelijke Alex eist zijn paard terug om wedstrijden mee te rijden, maar zonder succes… Wanneer een aantal jaar later de oudere Megan (Britt Dekker), Julia (Florence Vos Weeda) en Eddy (Matt Harnacke) Whitestar toevallig tegenkomen op een dressuurwedstrijd, blijkt de band tussen Megan en Whitestar onafscheidelijk. Samen halen ze het beste in elkaar naar boven en is Whitestar een échte winnaar!

Genre: familiefilm
Lengte: 82 min.
Kijkwijzer: 6+, geweld
Gesproken taal: Nederlands

Cast: Britt Dekker, Richelle Planting, Florence Vos Weeda, Sterre van Woudenberg, Valentijn Ave, Matt Harnacke, Kees Boot, Tina de Bruijn, Bart Klever, Pim Wessels, Sterre Koning, Loek Peters, Tim Douwsma, Victoria Koblenko, Daniël Boissevain
Regisseur: Jamel Aattache

De film is vandaag, 9 oktober, overal te zien in de bioscopen in Nederland

Premièreverslag

Speciaal voor haar verjaardag mocht mijn oudste dochter samen met haar vriendin naar de première van Whitestar. Beiden zijn zij deze zomer op paardenkamp geweest en wilden dus ook heel graag deze film zien. Omdat het een echt chique, grote mensen première was, mochten ze eerst hun haar laten doen bij de kapper.

Voordat de film zou gaan beginnen was er natuurlijk de rode loper. Daar poseerde de hele cast voor alle camera’s en filmploegen. Als echte reporters stuurden zij mij alvast de eerste foto’s door. Zo zagen ze hoofdrolspeelster Richelle Plantinga en Britt Dekker. Beiden in een prachtige jurk, maar die van Britt was wel heel bijzonder. Waarschijnlijk een echte Addy van den Krommenacker, want hij liep naast haar op de rode loper.

Het was behoorlijk druk, dus de meiden moesten even in de rij staan voordat ze naar binnen konden. Daar kregen ze een prachtig plekje in de Stalle van Pathé Tuschinski, toch wel één van de mooiste bioscopen van Nederland.

De meiden hebben genoten van de film. De eerste reactie die ik kreeg was dat de film een combinatie was van verdriet en vreugde. Echt heel mooi! De hele cast werd na afloop nog even op de bühne gevraagd voor bloemen, applaus en hun eerste reacties.

Winactie 3x 2 vrijkaartjes Whitestar is gesloten

Heb jij ook kinderen die dol zijn op paarden? Of ben jezelf altijd een paardenmeisje geweest? Dan is deze film echt iets voor jullie! Doe daarom snel mee met de winactie en maak kans op 2 vrijkaarten.

De winnaars zijn

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.
Whitestar poster

Spread the love

50 thoughts on “Filmtip | Whitestar – Premièreverslag

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.