Baby nest

Begin lekker te nestelen met een baby nest

Gefeliciteerd, er is een kleintje onderweg! Nu is het tijd om alles klaar te maken voor de komst van je kleine spruit. Je moet gaan nadenken over namen en een eventuele kinderopvang gaan regelen. Het huis babyproof maken, kleertjes kopen, de babykamer inrichten… er is genoeg te doen! Heb jij bijvoorbeeld al een babynest? Lees hier wat dat is en wat de voordelen zijn voor jou en je kindje.

Alles compleet?

Bij het inrichten van de babykamer heb je waarschijnlijk alles al op je lijstje staan. Van een commode tot ledikantje, van luieremmer tot kledingkast. Je zou zeggen dat je alles al hebt, maar heb je misschien ook al nagedacht over de aanschaf van een babynestje?

Wat is een babynest?

Een baby nest is een echte aanwinst voor de babyuitzet. Al jaren razend populair in Zweden en nu ook in Nederland een absoluut hebbeding voor aanstaande ouders. Het is verrassend veelzijdig en ziet eruit als een knus kleed dat omringd is door een opstaande rand van kussens. Doordat je de kussenrand kunt aantrekken met behulp van touwtjes, kun je je baby heerlijk knus neerleggen. Je kindje ligt veilig en het babynestje biedt de vertrouwde geborgenheid van de baarmoeder.

4 voordelen van een babynest

Je kunt deze knusse nestjes voor meerdere doeleinden gebruiken. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Het gebruiken als een boxkleed
  • Het makkelijk kunnen neerleggen van je kindje waar je maar wilt. Of dit nou bij je op de bank, ergens bij vrienden op visite of ergens anders is, het kan allemaal!
  • Het gebruik voor kleine dutjes ergens anders dan in de wieg. (Uiteraard onder toezicht!)
  • Het babynestje gebruiken als je baby bij jullie in bed slaapt. Dit vormt een natuurlijke barrière tussen jou en de kleine zodat je niet zomaar over hem heen kunt rollen in je slaap.

Muize Pluis is helemaal fan van deze prachtige, makkelijke, lieve, knusse babynestjes. Ze zijn te verkrijgen in de mooiste kleuren en meest creatieve dessins. Verder zijn de nestjes meestal makkelijk te wassen door het gebruik van katoen en polyester. Even snel in de wasmachine op 30 graden, laten drogen en hij is weer klaar voor gebruik. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wij zijn in ieder geval verkocht!


De uitgelichte afbeelding is van Shutterstock

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.