Review Kidspakket Viata online apotheek

Review Kidspakket van Viata – de online apotheek

Soms krijg je in eens een mailtje precies op het juiste moment. Zo ontving ik een paar weken terug de vraag van Viata, de grote online apotheek, of ik een Kidspakket, vol mooie kinderproducten, wilden uitproberen. Toen ik hoorde wat de inhoud was, kon ik niet anders dan meteen ja zeggen. Alle 3 de producten kwam als geroepen en we hebben ze dan ook de afgelopen tijd meteen goed getest.

Review Kidspakket Viata online apotheek

Paranix Preventieve Spray tegen hoofdluizen

Misschien had je het al gelezen, maar ook wij waren afgelopen maand ongenodigde gasten. Bij beide meiden vond ik een paar hoofdluizen. Tijd voor actie dus! Na een behandeling met luizenlotion en flink kammen, lijkt het er op dat we ze op tijd hebben kunnen bestrijden om erger te voorkomen. In het pakketje van Viata zat de Preventieve Spray tegen hoofdluizen van Paranix. Deze spray kunnen we nu de komende tijd elke ochtend gebruiken om herbestemming te voorkomen.

paranix-preventieve-spray-tegen-luizen-spray-100ml.396b8e

De preventieve spray zit in een flesje van 100ml met een gemakkelijker verstuiver. Afhankelijk van de haarlengte heb je 5 tot 25 verstuivingen nodig. Deze hoeft daarna niet meer te worden uitgespoeld, dus doe ik het bij het haren kammen, vlak voor het invlechten. De geur is fris en pepermunttig, erg aangenaam. Het haar wordt er niet plakkerig of vettig van. Zelf gebruik ik het nu ook maar eventjes, want ik hoop toch wel dat die beestjes nu wegblijven, ook uit mijn haar.

De spray is voor €10,36 (dat is 20% goedkoper, dan de standaard prijs van €12,95)

Davitamon Junior Gummies met gratis Monopoly Junior

Elke ochtend krijgen mijn meiden een vitaminepil. Dit is met name omdat het beide niet van die geweldige groenten eters zijn. Fruit, brood en zuivel is geen probleem, maar groente is elke avond weer een onderwerp van gesprek… Om de druk er aan mijn kant een beetje af te halen, krijgen ze dus een multivitamine pil. Mijn voorkeur heeft zeker een pil waarin ook vitamine D zit, want zeker met dit weer blijven ze liever binnenspelen, dan naar buiten.

De Davitamon Junior Gummies bevatten vitamine B3, B6, B12, C, D3, E, biotine en de mineralen zink. Deze vitamines zorgen er deels voor een goede weerstand, voor de groei en ontwikkeling van de botten en sterke tanden. De vitamine zitten in gummies die naar aardbeien smaken, dus het innemen is geen probleem. Ook bevatten de gummies geen lactose of conserveermiddelen.

In een potje zitten 60 gummies, dus wij kunnen met 2 meiden mooi een maand vooruit. Bij het bestellen van de pot Davitamon Junior krijg je ook hier een mooie aanbiedingen betaal je 10% minder dan in de reguliere apotheek; €16,19

De meiden hadden geluk, want we krijgen niet alleen een pot multivitamine, maar speciale cadeauverpakking. Hier zat ook Monopoly Junior Shuffle Card. Toevallig hebben ze net het spel ontdekt. We hebben geen Junior versie, dus het is nog wel een beetje lastig. Dit spel is voor kinderen van 4+ en kan in een kwartiertje gespeeld worden. Naast de kaarten in het bakje, kun je het ook met een app spelen voor verrassende kanskaarten.

Bodysol Douchegel

Tot slot zat er in het Viata Kids pakket een heerlijke fles Bodysol Kids Sweet love Douchegel. Deze milde 2-in-1 douchegel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Het reinigt lichaam en haren, zonder uit te drogen, prikt niet in de ogen, werkt antistatisch en vergemakkelijkt het kammen van het haar. Ideaal dus voor onder de douche. De fles kan makkelijk worden opgehangen aan de haak. De dop past namelijk aan de onderkant van de fles. Je kunt hem ondersteboven ophangen zonder dat de vloeistof er uitloopt. Door in de fles te knijpen kun je de douchegel gedoseerd uit de fles krijgen.

De meiden zijn er al gek op en gaan er graag mee onder de douche, thuis en in het zwembad. De geur is lekker zoet en met huidneutrale pH en zonder parabenen.

De douchegel van Bodysol is er in divers geur en kost € 3,91 (ipv € 5,50)

Viata – online apotheek

Viata is een online apotheek. Hier kun je 24/7 terecht voor als jouw favoriete schoonheid- of gezondheidsproducten. Er is een ruime keuze van meer dan 30.000 producten en 1000 verschillende merken. Bestel je vandaag voor 19u een product op voorraad, dan ontvang je jouw bestelling morgen!

Mocht je een vraag hebben over een product, dan kun je om deskundig advies vragen bij de professionele apothekers en apotheekassistenten. Dit kan je telefonisch of via de live chat.

Heb jij eens jouw favoriete schoonheid- of gezondheidsproducten gekocht via een online apotheek

Samenwerking

Uitgelichte foto; Nestor Rizhniak/Shutterstock

Spread the love

20 thoughts on “Review Kidspakket van Viata – de online apotheek

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.