Valentijn Cadeautip | Geef een ster cadeau met OSR – Online Star Register

Over 2 weken is het alweer Valentijnsdag. De dag van de liefde en dus de hoogste tijd om op zoek te gaan naar een lief cadeautje voor je geliefde. Wil je dit jaar niet met een kaartje, bosje rozen en doosje bonbons aankomen, dan heb ik een heel romantisch idee voor je! Geef je geliefde zijn of haar eigen ster. Dit originele cadeau is simpel online via Online Star Register te bestellen. Bedenk zelf de naam, de datum en constellatie, zodat het een heel persoonlijk cadeau wordt en eeuwig in de lucht geschreven staat. In samenwerking met OSR mag ik één van jullie blij maken met een cadeaubon voor het aanvragen van je eigen liefdesster.

Valentijn cadeau een ster cadeau met Online Star Register

Love is in the air

Het is tijd voor romantiek. 14 februari is de dag waarop je de liefde verklaart aan je vriend of vriendin, in persoon of juist anoniem. Gebruikelijk is om een kaartje te sturen, een bosje bloemen of chocolade. Maar wil je dit jaar eens iets heel anders doen en een echt romantisch en origineel cadeau geven? Denk dan eens aan een eigen ster! Bij Online Star Register is het mogelijk om een eigen stralende ster aan de hemel te registreren. Door het kiezen van een constellatie, sternaam en sterdatum wordt het een uniek, eeuwigdurend cadeau voor jouw liefde, vrienden en dierbaren. Ik weet zeker dat je hiermee indruk zult maken op je nieuwe en oude liefde. Het mooie van dit cadeau is dat het overal in de wereld te zien is, dus ook als je vanwege lockdown nu niet samen kan zijn op Valentijnsdag.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van een eigen ster is zeer simpel en snel te regelen via de website van Online Star Register. Het enige wat je hoeft te doen is een naam verzinnen voor je ster, een datum te keizen (dit kan een verjaardag zijn, de dag van jullie eerste zoen, in het heden of verleden) en een constellatie.

Valentijn OSR pakket

OSR Valentijnspakket

Speciaal voor Valentijn is er een mooi OSR cadeaupakket in Valentijnthema, om op een
prachtige manier de romantische avond tussen de sterren te vieren. Er zijn 3 cadeauopties:

• De Online Star Gift (€ 24,-); een volledig digitaal cadeau, waarbij je de documenten in je eigen account kunt downloaden of direct via de mail versturen naar je geliefde.
• Het OSR Cadeaupakket (€ 39,-), hierbij worden de documenten op luxe papier geprint en met de post verstuurd. In Nederland duurt het 1 à 2 werkdagen voordat je pakket aankomt.
• De OSR Cadeaukaart (€ 39,-). Deze kun je geven aan je geliefde om zelf het OSR Cadeaupakket te kopen en zo zelf de naam en ster uit te zoeken. De kaart is ook digitaal te verkrijgen.

OSR Star Finder app

Bij alle cadeauopties hoort dan ook toegang tot de OSR Star Finder app. Deze is gratis te downloaden. Na het invoeren van je OSR registratiecode word je genavigeerd naar je eigen ster. Met de “kies de beste”-functie kun je bepalen welke sterrenbeelden het best te zien zijn vanaf jouw locatie. In de browserapp One Million Stars kun je in 3D je benoemde ster en alle relevante informatie terugvinden. Ook is er een speciale Sterrenpagina ter ere van je benoemde ster. Deze kan aangepast worden met foto’s, video’s en een persoonlijke boodschap. Bezoekers van deze pagina kunnen een bericht achterlaten in het online gastenboek.

Mijn ervaring met OSR

Ook ik heb dit jaar als cadeautje voor mijn geliefde een ster voor ons samen gekozen. Afgelopen week waren wij 25,5 jaar samen en vieren dus al voor de 26e keer Valentijnsdag. Alle jaren sturen we elkaar kaartjes, nemen bloemen mee of gaan samen uit eten in ons lievelingsrestaurant. Zeker dat laatste zal dit jaar helaas niet mogelijk zijn. Het idee van een eigen ster vond ik dan ook super romantisch. Ik heb dan ook gekozen voor de dag waarop wij verkering kregen en een constellatie en sterrenbeeld die juist op die datum goed zichtbaar is in de lucht, boven Nederland. De link op de site helpt je hier heel goed bij. Na het bestellen bij Online Star Register kreeg ik 2 dagen later al het OSR Cadeaupakket in huis, mooi verpakt in Valentijnstijl.

Neem snel hier een kijkje voor alle informatie en het bestellen van je eigen ster!

Winactie OSR Cadeaukaart is gesloten

Met dank aan Online Star Register mag ik een OSR Cadeaukaart verloten. De winnaar is

  • De winnaar zal ik persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Op de blog van MeerVanMir lees je haar ervaring met OSR en ook zij heeft een mooie winatie

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock oor elwynn

Spread the love

37 thoughts on “Valentijn Cadeautip | Geef een ster cadeau met OSR – Online Star Register

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.