Advent WinDag 11 | Trust Fyda muis

Vandaag achter het luikje eens geen filmgoodies, speelgoed of spelletjes, maar een cadeau voor alle hard (thuis)werkende papa’s en mama’s, namelijk een comfortabele muis, de Fyda van Trust. Niemand kan zonder een goede muis en het is van groot belang voor werkplezier en voorkomt klachten. Ik mocht er al eentje uitproberen en nu ook eentje weggeven.

De Trust Fyda muis

Velen van ons kunnen ons werk niet goed doen zonder computer of laptop. Zeker als blogger zit ik toch heel wat uurtjes achter mijn scherm. Naast een goed toetsenbord is een muis ook zeker essentieel. De Trust Fyda is een draadloze, oplaadbare muis met gebogen vorm. Deze muis heeft een ergonomisch ontwerp. Dit is ideaal voor dagelijks gebruik en ook na urenlang werken nog steeds comfortabel.

Een comfortabel en ergonomisch ontwerp

Deze muis is ontwikkeld om comfortabel te gebruiken. Het gedefinieerde ontwerp met een rustplek voor je pink laat je urenlang werken zonder dat je last krijgt. En als je werkdag tot z’n eind komt, dan zet je de Fyda uit om de accu te besparen en berg je de ontvanger veilig op in de muis zelf.

Met een ergonomisch ontwerp dat jouw hand ondersteunt, en een gedefinieerde vorm waar je jouw pink op laat rusten, is de Trust Fyda dé muis om jouw werkdag een stuk fijner te maken. En dankzij het draadloze bereik van 10 meter, een DPI-knop om de snelheid van je cursor aan te passen en een herlaadbare accu, heb je alles in de hand om je werk te kunnen doen.

.

Lees ook: 5 tips om het thuiswerken aangenamer te maken

Oplaadbaar

Hoge resolutie

De Trust Fyda doet precies wat je verwacht van een muis en doet daar nog een extra schep bovenop. Het heeft zes knoppen, waaronder twee duimknoppen die navigeren over het web een stuk makkelijker maken. Er wordt een USB-micro-ontvanger meegeleverd met een draadloos bereik tot 10 meter, en een DPI-knop die de snelheid van je cursor zelfs tot extra hoge resoluties laat instellen: 800, 1200, 1600, 2000 en 2400 DPI.

Winactie Trust Fyda muis is gesloten

Met dank aan Media Tornado mag ik een Trust Fyda muis verloten. De winnaar is

  • Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
  • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere lopende winacties
op Mama’s Liefste

Schrik niet! Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking en bevat affiliatie linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over dit product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Mama’s Liefste. Wil je er meer over weten, kijk dan op Steun Mama’s Liefste – Affiliate.

Spread the love

101 thoughts on “Advent WinDag 11 | Trust Fyda muis

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.