Wilkinson Hydro 5 Groomer scheermes

Vaderdag Winactie | Wilkinson Sword Hydro 5 Groomer

Het lijkt nog wel even weg, maar over iets meer dan 3 weken is het alweer vaderdag. Waar wij degene waren die deze maand in het zonnetje gezet werden, is het nu de beurt aan de Vaders. Dat betekent dus ook dat wij moeders/dochters iets leuks moeten verzinnen om te geven. Om je wat inspiratie te geven, geef ik je de komende week verschillende cadeautips. Nog leuker is dat je ze ook nog kan winnen en wellicht voor Vaderdag ook in huis hebt! Vandaag mag ik 3x de Wilkinson Sword Hydro 5 Groomer weggeven.

Wilkinson Sword Hydro 5 Groomer scheermes

Waar ik met de Moederdag Winactie nog de nieuwste Wilkinson Sword scheermesje voor de vrouwen mocht weggeven, is het nu de beurt aan de mannen. Wilkinson komt namelijk met de Sword Hydro 5 Groomer op de markt. Het scheermes en elektrische trimmer ineen, voorzien van een gelreservoir voor een gehydrateerde en beschermde huid. Scheren, trimmen, stijlen, contouren bijwerken en de huid verzorgen met één compact scheerapparaat dat zó de toilettas in kan – de goed gegroomde vader had het nog nooit zo gemakkelijk.

Het ideale vaderdagcadeau: de Wilkinson Sword Hydro 5 Groomer, het geavanceerde, alles-in-een-scheerapparaat. Want waar hij echt wat aan heeft, is een gemakkelijk groomingritueel zonder irritaties.

Groomingritueel

Driekwart van alle mannen scheert elke dag, blijkt uit onderzoek van Wilkinson Sword, een bedrijf met meer dan honderd jaar ervaring in het maken van scheermesjes. Wat zij ook weten: scheren is in 2017 niet langer het enige groomingritueel. De vader van nu trimt zijn baard, werkt de contouren daarvan bij of stijlt zijn snor.

De handzame Wilkinson Sword Hydro 5 Groomer, het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling, kan dat allemaal. Dat maakt het een zeer betaalbare, kwalitatieve alleskunner die ondanks zijn compacte formaat razend geavanceerd is. Laat ons uitleggen waarom:

  • Het gelreservoir, door een beetje water te activeren, bevat een gel van onder andere aloë vera en vitamine E. Tijdens het scheren brengt die gel een beschermend laagje aan op de huid dat hydrateert en irritatie tijdens en na de scheerbeurt voorkomt. Belangrijk, want een geïrriteerde huid is de grootste klacht van scherende mannen. Het maakt het scheren ook soepeler: gemiddeld 40% soepeler dan scheermesjes met een glijstrip, zoals de Quattro Titanium.
  • Het scheermes bestaat uit vijf mesjes met innovatieve ‘skin guards’ die voor meer drukpunten zorgen tussen de mesjes en de huid, met een comfortabele scheerbeurt als gevolg.
  • Door zijn handzame uitvoering volgt de Hydro 5 Groomer perfect de contouren van je gezicht. Voor de moeilijk bereikbare plekken of voor precisiewerk kun je het gelreservoir gewoonweg naar achteren klikken.
  • Op de elektrisch trimmer, aan de andere kant van de Hydro 5, zit een verstelbare kam. Zonder extra opzetstukken kun je zodoende je baard in drie verschillende lengtes trimmen en stijlen.

 

Doe je vader een plezier, en laat hem gemakkelijk en zonder irritaties zijn baard groomen met de alles-in-een Wilkinson Sword Hydro 5 Groomer.

Winactie Vaderdag 1; 3x de Wilkinson Sword Hydro 5 Groomer is gesloten

Gefeliciteerd Anja, Casandra en Nadine

De winnaars worden in de week voor Vaderdag bekend gemaakt, zodat je nog op tijd je Vaderdag cadeautje in huis hebt. Ik zal persoonlijk de winnaar een een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

 

Kijk hier voor de andere Vaderdag Winacties
1. 3x Wilkinson Hydro 5 Groomer
2. 2x Gepersonaliseerde Vaderdag mokken van Greetz
3. 2x Bulldog mannenverzorging pakket
4. 3x €25 shoptegoed bij Coolgift
5. 3x DVD Jeuk
6. 3x Papa Poster
7. 3x A-dam Boxers
8. 3x Etos pakket voor hem

Spread the love

67 thoughts on “Vaderdag Winactie | Wilkinson Sword Hydro 5 Groomer

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.