Vaderdag Winactie #7 A-dam Boxer

Vaderdag Actie #7 | A-dam Boxers voor mannen met karakter

Wat is het eerste dat je aantrekt en het laatste dat je vriend of vader uittrekt. Precies, zijn boxer. Bij het Nederlandse boxer merk A-dam Underwear snappen ze dat een verkeerde boxer van het eerste tot het laatste moment van de dag kan dwarszitten, terwijl een goede boxer juist de dag kan maken. Daarom streven ze er naar de beste boxers ooit te maken, met originele designs, die ook nog eens heel lekker zitten. Een mooi cadeau voor vaderdag en vandaag mag ik 3 boxers weg geven.

Vaderdag Winactie #7 A-dam Boxers

Originele boxers voor mannen met karakter

De boxers van A-dam Underwear zijn gemaakt van fijne, zachte stoffen – geweven van 95% biologisch katoen gemixt met 5% elastan voor de stretch. Daarbij is gebruik gemaakt van alleen de hoogste kwaliteit GOTS gecertificeerd katoen. Dat betekent dat het katoen zonder pesticides of chemicaliën wordt verbouwd. Dit gebeurd ook lokaal, binnen een straal van 50 km van de fabriek. In die fabriek worden de boxers met de hand gemaakt, door mensen die eerlijk betaald worden en normale werktijden en vakanties krijgen. En al klinkt dat natuurlijk erg logisch, maar helaas is dit een zeldzame uitzondering binnen de branche.

Met aandacht met de hand gemaakt

Al boxers van A-dam worden zorgvuldig met de hand gemaakt, met veel aandacht voor afwerking en detail. Naast de hoogste kwaliteit GOTS gecertificeerd biologisch katoen, hebben de de boxers een stevigste elastieken band en is alles hebben weggehaald dat eventueel zou kunnen jeuken of irriteren. Dus geen waslabels aan de binnenkant of vervelende stiknaad in de band.

Winactie Vaderdag #7 A-dam Underwear Boxers is gesloten

Gefeliciteerd Myrthe, Anita en Tingue

A-dam Underwear 1 A-dam Underwear 2 A-dam Underwear 3

Tingue is een bijzondere winnaar, want zij had de 5000e reactie op mijn blog!

De winnaars worden in de week voor Vaderdag bekend gemaakt, zodat je nog op tijd je Vaderdag cadeautje in huis hebt. Ik zal persoonlijk de winnaar een een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Kijk hier voor de andere Vaderdag Winacties
1. 3x Wilkinson Hydro 5 Groomer
2. 2x Gepersonaliseerde Vaderdag mokken van Greetz
3. 2x Bulldog mannenverzorging pakket
4. 3x €25 shoptegoed bij Coolgift
5. 3x DVD Jeuk
6. 3x Papa Poster
7. 3x A-dam Boxers
8. 3x Etos pakket voor hem

Spread the love

68 thoughts on “Vaderdag Actie #7 | A-dam Boxers voor mannen met karakter

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.