Vaderdag Cadeau Tip | van tegoedbon tot citytrip

De afgelopen dagen heb je op mijn blog al diverse tips voorbij zien komen voor een leuk vaderdagcadeautje. Vaak vind ik het zelf erg lastig om een leuk cadeautje te vinden, want zelf heeft hij niet zoveel wensen. Mocht jij ook nog op zoek zijn naar een cadeautje voor je vader, dan heb ik hier nog wat laatste last-minute tips; van tegoedbon tot citytrip.

Vaderdag cadeau Tip |van tegoedbon tot citytrip

Tegoedbonen

Eigenlijk kun je met het geven van een tegoedbon nooit fout zitten. Het aanbod is de afgelopen enorm gegroeid. Had je vroeger alleen een VVV-bon en boekenbon, tegenwoordig is de keuze reuze. Je kunt bonnen vinden voor diverse (online) winkels, maar ook voor leuke activiteiten, zoals bonnen voor het theater, diner, bioscoop of zelfs tripjes weg. Eén van de leukste bonnen om te geven, vind ik altijd het bladcadeau. Er zit altijd wel een tijdschrift voor iedereen. Afhankelijk van het bedrag op de bon krijg je een aantal keer het tijdschrift naar keuze thuis gestuurd en stopt daarna automatisch weer. Zo zit je nergens aan vast en word je cadeau over een paar weken/maanden mooi uitgespreid.

Goed boek

Naast het geven van een tegoedbon voor een boek, kun je natuurlijk zelf ook een boek uitkiezen. Zelf vind ik het heerlijk om in een boekhandel rond te snuffelen. In de boekhandel vind je natuurlijk volop keuzes, van de laatste literatuur, thrillers tot oude klassiekers, die iedereen eigenlijk gelezen zou moeten hebben. Iets wat veel vaders graag lezen zijn biografieën van sporters. Dat is ook wel gebleken, want de laatste jaren zijn er veel op de markt gekomen en stonden vaak ook hoog in de boekenlijsten. Wat dacht je daarom bijvoorbeeld van een boek over zijn favoriete voetballer of wielrenner? Zeker met de zomervakantie voor de deur, het moment om een mooi boek cadeau te geven aan je vader.

Borreltas

Omdat veel restaurants de afgelopen maanden hun deuren hebben moeten sluiten, zijn er veel ondernemers creatief geweest en hebben gezorgd dat hun klanten nog steeds bij ze terecht konden. Dit deden ze door hun gerechten aan te bieden voor take-away. Een leuk idee voor Vaderdag is om voor thuis een borreltas te bestellen bij zijn favoriete restaurant. In deze tas vind je dan niet alleen lekkere hapjes voor bij de borrel, maar ook zijn lievelingsbierje of een fles goede wijn. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om hem een tegoedbon te geven van zijn favoriete restaurant om snel een date te maken om er samen te gaan eten.

Citytrip

Nu de grenzen met veel landen weer open zijn, is het ook weer mogelijk om samen een citytrip te maken. Gewoon weer even weg met z’n tweetjes na al die maanden binnen te hebben gezeten, met ook de kinderen op jullie lip. Maar natuurlijk hoef je daarvoor niet de grens over. Ook in Nederland zijn er volop leuke steden die het bezoeken waard zijn. Dit hoeft trouwens ook niet eens aan de andere kant van het land. Vaak zijn juist de steden om de hoek het leukste om eens voor een weekendje te bezoeken, omdat je er anders vaak alleen maar langs of doorheen rijdt.

Wat geef jij je vader dit jaar voor Vaderdag?

Lees ook: Vaderdag Cadeautip | Originele cadeautjes voor papa

Uitgelichte Foto door Shutterstock

Spread the love

One thought on “Vaderdag Cadeau Tip | van tegoedbon tot citytrip

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.