Vaderdag Cadeautip | Originele cadeautjes voor papa

Vaderdag Cadeautip | Originele cadeautjes voor papa

Het aftellen naar Vaderdag is begonnen. Misschien heb je al een mooi cadeau gevonden, maar misschien zit je nog met de handen in het haar. Een leuk cadeautje vinden voor vader kan soms best een uitdaging zijn. Mocht je op zoek zijn naar een orgineel cadeautje, dan heb ik nog wel een paar leuke tips voor je.

Vaderdag Cadeautip - Originele cadeautjes voor papa

Voor de sportliefhebber

Is jouw vader een echte sportliefhebber, dan heeft hij dat misschien de afgelopen maanden wel gemist. Nu de sportscholen nog dicht zijn, zal hij thuis aan de bak moeten. Dat kan met deze onderzetters die eruitzien als Dumbbells. Met deze 6 gewichtjes voorkom je kringen en krassen op je tafel. En wanneer je ze niet gebruikt, kun je ze opbergen aan een zilveren Barbell.

Veel vaders hebben tijdens de Coronatijd de fiets ontdekt. Lekker kilometers maken op je racefiets en even het hoofd leegmaken. Hoe grappig is dan deze Racefiets pizzasnijder. De wielen van de fiets snijden de pizza (toch vaak één van vaders lieverlingsgerechten) snel en eenvoudig. Zelfs door de plakkerige kaas, stukken salami en krokante korst fietst hij zo heen. De pizzasnijder is verkrijgbaar in veschillende kleuren, printjes en patronen.

Voor de BBQ-baas

Vaderdag is vaak ook het begin van het BBQ-seizoen. Een nieuwe uitset of oufit voor de BBQ-baas is huis komt dan ook zeker goed van pas. Wat dacht je van een Gitaar BBQ tools? Hier kan elke buitenkok goed mee uit de voeten. De set bestaat uit een spatel, vork en tang, gemaakt van roestvrij staal en dennenhouten handgrepen en allemaal in de vorm van een gitaar.

En is je vader misschien niet zo’n goede BBQ-chef, dan kan hij met dit schort de schijn ophouden. Aan de onderkant staan namelijk alle kneepjes van het vak. Heel handig ook ondersteboven geprint op het schort, zodat je alleen maar naar beneden hoeft te kijken om te zien hoe je ook alweer weet of het vlees rare of medium gebakken is.

Voor de bierliefhebber

Vaders en hun bier, dat is bijna een onlosmakende combinatie. Dus een cadeautje dat te maken heeft met zijn favoriete drankje zal zeker in de smaak vallen. Wat dacht je van een eigen bierbrouwpakket. Je kunt daarbij zelfs kiezen uit verschillende pakketten. Zo is er een pakket om je eigen Lager-, Wit-, Donkerbier te maken of een echte IPA- of Oktoberfestpakket. Alles wat je nodig hebt is ingebrepen en na een week is het bier (5 liter) al klaar.

En is je vader een echte bierkenner, dan is deze Bierkenner krasposter echt iets voor hem. Er staan maar liefst 42 verschillende bierstijlen op deze poster. Elke soort die je geproefd hebt, kun je een glas wegkrassen. Daaronder komt de kleur van het bier te voorschijn. In het bijbehorende boekje kun je ook alles nalezen over deze biersoort.

Ditverzinjeniet Vaderdag cadeautjes

Al deze cadeautjes en nog veel meer orginele cadeautjes zijn te vinden in de webshop van Ditverzinjeniet. Neem snel een kijkje en je vindt vast iets waar jij je vader mee kunt verrassen en blijmaken. En als je vandaag nog bestelt voor 22.45 uur dan heb jij je cadeautje morgen al in huis. De verzending is vanaf €40 gratis en alle cadeautjes zijn 365 dagen gratis retour te sturen.

Andere Vaderdag Cadeautips

Uitgelichte foto van Shutterstock

Spread the love

One thought on “Vaderdag Cadeautip | Originele cadeautjes voor papa

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.