Moederdag Winweek #7 | Monsterdoos Mei editie

Misschien had je het al gezien in op mijn Instagram account of in mijn weekoverzicht, maar vorige week ontvingen wij een Monsterdoos Mei editie met de post. Een doos vol met verrassende nieuwe producten om uit te proeven. Benieuwd wat er in zit? Lees dan verder en nog veel leuker is dat ik ook een doos mag weggeven.

Moederdag Winactie #7 Monsterdoos Mei

De Monsterdoos Mei editie

Een aantal keren per jaar wordt er een nieuwe Monsterdoos uitgebracht. Vaak moet je er dan snel bij zijn, want ze gaan als warme broodjes over de virtuele toonbank. Voor slechts €12,95 incl. verzendkosten ontvang je hem al thuis. De doos zit vol met ‘nieuwe’ producten die je thuis eens kunt proberen, t.w.v. €45.

Monsterdoos

Onze ervaring

De meiden vonden het geweldig om deze doos uit te pakken. Bij bijna alles riepen ze wel dat ze het wilde proeven. Veel merken kende ik al wel maar niet in de smaken die in de doos zaten. Ook zit de doos echt vol met artikelen en niet voor de helft met folders of ander nutteloos papier. Wel zit er een tijdschrift in en een receptenkaart.Monsterdoos

Ook is er aan de kinderen gedacht, want naast de kind-vriendelijke-producten (lees koekjes, snoepjes en drankjes) zit er ook een kleurplaat in en grappige springpoppetjes.

Met de aanschaf van deze doos krijg je echt waar voor je geld, want alle producten zijn binnen no-time op. Er zat voor ons gezin niets tussen waarvan ik dacht dat we dat niet zouden willen proberen.

Wat ikzelf ook erg prettig vind, is dat je bij het bestellen van de Monsterdoos Mei editie niet vast zit aan een abonnement. Het is een eenmalige aankoop, maar ik garandeer je dat je na een keer, zeker ook de volgende Monsterdoos weer zal kopen.

Moederdag Winactie #7 Monsterdoos Mei Editie is gesloten

De winnaar is geworden:

 

Gefeliciteerd Marijke, ik zal je persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Spread the love

90 thoughts on “Moederdag Winweek #7 | Monsterdoos Mei editie

 • Wat een leuk concept. Ik ben benieuwd naar de doperwten soep. De kleur spreekt me niet meteen aan en vraag me dan ook af hoe de smaak is. Heerlijk uitpakken lijkt me dat.

 • Marloes Wognum says:

  Ik doe graag mee!! Ben erg benieuwd naar die monsterdoos!!
  De bananen rijstwafeltjes van Goodies heeft vooral mijn interesse gewekt! Die wil ik zeker wel proberen!

 • Wat leuk, zo’n doos! Ik hou er wel van om van alles uit te proberen. Ik ben vooral nieuwsgierig naar de Verkade Flinter Dun Framboos & Amandel, lijkt me heerlijk!

 • Ik zou graag met de jongens het sourcy en Wicky water met smaak willen vergelijken qua smaak en qua suikers. En dan nog kijken hoe deze het doen tov waterige ranja

 • Naomi Plomp says:

  Oh wat leuk! Ik kende het concept niet maar ga zeker nog eens kijken?
  Hoewel de bananen rijstwafeltjes hier ongetwijfeld direct favoriet worden (de appelversie hier vindt al gretig aftrek) ben ik toch vooral benieuwd naar de erwtjessoep; klinkt als perfect voor de zomer (met verse munt erin!) maar ook voor als ukkepuk weereens niet lekker is of zoals nu – als eten pijnlijk is door een doorkomende kies.

 • De koekjes voor de kinderen ben ik erg benieuwd naar, ook hoeveel zoetstoffen en/of suikers erin zitten. Lijkt mij een super pakket!

 • Ik ken geen van de producten en ben altijd benieuwd naar iets nieuws. Het maakt mij dus niet zoveel uit, laat maar komen we proberen het allemaal.

 • Marjolein says:

  Hoihoi,

  Doe graag mee! Ben benieuwd naar de doperwtensoep én de Elmex tandpasta…wie weet dat onze jongste dan zonder strijd wil poetsen ?. De rest is trouwens ook geen straf om te proberen!

 • Doe graag mee ben altijd wel geinteresseerd in nieuwe producten en andere smaken dan ik normaal zou kopen. Nu ben ik erg benieuwd naar de Verkade Flinter Dun Framboos & Amandel.

 • Er zitten veel interessante producten in, maar ik ben toch het meest benieuwd naar de Verkade Flinter Dun Framboos & Amandel 🙂

 • Marian Zw says:

  Ik doe mee! Ben heel benieuwd naar de Verkade en de rijstwafeltjes. Zo’n doos winnen lijkt me echt een super verrassing. Je weet niet precies wat er in zit. Uit uitpakken is een feestje

 • Hi! Leuk zo’n verrassingspakket met nieuwe producten, maakt onwijs nieuwsgierig. Ik zou het meeste uitkijken naar de spulletjes voor de kids, als lieve mama zijnde 😉

 • Marian B says:

  Lijkt me inderdaad een fijn pakket! Een mooie kans om het eens uit te mogen proberen, ik doe mee! De banaan rijstwafeltje sprong er meteen uit, misschien door de kleur 😉 maar ben er erg benieuwd naar, lijkt me een fijn tussendoortje voor de kids.

 • Geweldig wat super leuk is dit een cadeaudoos waar echt van alles in zit, Zeker zo leuk om thuis met zijn allen de monsterdoos uit te pakken. Ik ben zeer benieuwd geworden naar de rijstwafeltjes met banaansmaak. Doe graag mee om kans te maken !!

 • Patricia Paling says:

  Super leuk, zeg! ? Wat een feestje om zo’n Monsterdoos uit te mogen pakken!Ik ben heel benieuwd naar de: Verkade Flinter Dun Framboos & Amandel! ?

 • Ik ben heel benieuwd naar de Organix Goodies banaan rijstwafeltjes voor mijn kindjes. Klinkt als iets dat ze héél graag gaan lusten.

 • ilsiee prins says:

  Leuk leuk leuk en zeker waar voor zn geld.. Heb hem zelf ook 2x besteld, deze ronde overgeslagen maar zal het toch wel superleuk vinden om de monsterdoos ook te mogen ontvangen!! 😉
  Wij zijn het meest benieuwd naar de chilliesaus hihi dol op lekkere sausjes en deze kennen we nog niet… De lekkere dingen zijn natuurlijk ook altijd populair 😛 De reep van verkade, die zal ik dan stiekem verstoppen voor mezelf hahaha

 • Ik vind de Monsterdoos een grandioos cadeau voor iedereen. Je zit nergens aan vast en de prijs van 12,95 incl. verzendkosten (ik hoef het niet zelf te brengen) is ook heel leuk.

 • Anouk Nijmeijer says:

  Wat een super leuke doos! En hoe blij zou mijn zoon zijn met een Wiebel monster. Mijn dochtertje wordt vooral blij van de rijstewafel met banaan smaak en mama van Verkade Flinter Dun Framboos & Amandel en papa wil heel graag de gezonde muesli repen proberen.

 • De “springpoppetjes” alleen al vinden ze keileuk ! en ik ook want ik had ze vroeger als kind ook al !
  Geretweet onder MissMomzy
  Instagram onder Momzymom
  Facebook geliked-gedeeld
  Pinterest onder DinyG

 • Ik ben het meest benieuwd naar de Organix Goodies banaan rijstwafeltjes voor mijn dochtertje
  Wat een topdoos zeg, er zit inderdaad alleen maar spul in dat je gebruikt. Ik hoop dat ik hem win, maar anders ga ik hem misschien nog wel zelf bestellen…

  • Bij nader inzien ben ik toch wel meer benieuwd naar de Fruit Bowl Peelers zwarte bessen
   Een ‘leuke, pelbare, fruitige snack’ wat moet ik me daar bij voorstellen?

 • Liesbeth says:

  Ik doe graag mee! Heerlijk verrassend zo’n doos en een cadeau om uit te pakken! Ik ben benieuwd naar het nieuwe drankje van Royal Club! Nu ik zwanger ben kan ik geen alcohol drinken, en ben ik op zoek naar lekkere drankjes voor op een terrasje!

 • Wat leuk zeg deze monsterdoos. Ik kende het nog niet, dus ik heb meteen even gekeken wat er allemaal inzit. ik ken al veel producten maar wicky water nog niet dus daar ben ik het meeste benieuwd naar! ik volg uiteraard via fb. liefs melissa

 • Altijd leuk de monsterdoos! Dit keer ook weer allemaal nieuwe producten zo te zien. Ben zelf erg benieuwd naar de goodies banaan rijstwafels. Hartige rijstwafels ken ik wel, maar met een zoet smaakje… Lijkt me heerlijk!

 • 7 up Lemon Lemon. Die lijkt me persoonlijk super lekker.
  Daarnaast ben ik ook benieuwd naar de Organix Goodies banaan . Kijken of de kinderen dat lekker vinden. Een gezonde snack voor de kinderen.
  Een mooie verassing voor mijn vriendin voor moederdag

 • Nog nooit eerder van de monsterdoos gehoord, maar super leuk idee en een super inhoud van de doos. Ik ben nieuwsgierig naar meerdere producten, want ik ken de meeste niet. Maar ik ben super benieuwd naar Fruit Bowl Peelers zwarte bessen.

 • Linda Post says:

  Oee leuk! Ik ben dol op een doos vol verrassingen hihi. Ik zag hem laatst bij iemand op de blog voorbij komen, zitten erg lekkere dingen in. Ik ben wel benieuwd naar de Sisi strawberry hihi.

 • Tanja Kuijer says:

  Wauw Mama’s Liefste wat een heerlijke verwennerij! Van een goedgevulde Monsterdoos word mijn gezin heel erg blij :-D! Na het lezen van jou blog en een bezoek aan de website van monsterdoos ben ik DOL enthousiast geworden, wat lijkt het me heerlijk om met mijn 3 kindjes de Monsterdoos te winnen en uit te proberen. De inhoud is echt fantastisch :-D! Ben zeer benieuwd naar de Bofinos Family Iced Gem Biscuits :-D.
  Ze zien er heel erg lekker uit, en lijken me ook wel verantwoord dus ben hier zeer benieuwd na. Ik ken het merk nog niet maar hoop het snel te leren kennen. Uiteraard ben ik liker op Facebook en heb ook gedeeld ;-)!. En nu maar heel hard duimen en hopen dat er heel misschien wel een monsterdoos onze kant uit mag komen, dat zou een heerlijke Moederdag verrassing zijn. Groetjes Tanja

 • Irene Niec says:

  Dat is een mega fijne doos, de Verkade flinterdun framboos en amandel daar ben ik wel heel benieuwd naar, nu maar in spanning afwachten, groetjes Irene

 • Alyt van der Heide says:

  Wat ontzettend leuk is de Monsterdoos. Heb ‘m zelf 2x cadeau gegeven aan een studente (oud oppaskindje) maar ben nu ook zelf wel erg nieuwsgierig naar de monsterdoos. Erg leuk om te mogen ontvangen. Groetjes

 • Joycevdv says:

  Wat leuk, ik kende het niet!
  De banaan rijstewafeltjes spreken mij het meeste aan
  Leuk om zo eens nieuwe producten te krijgen/kopen, want normaal in de winkel koop je ze niet omdat je bang bent dat ze tegen vallen

 • Nancy van Heck says:

  Wat een leuke box met verschillende fijne en heerlijke producten voor de ouders en kinderen. Ik doe graag mee met deze fijne actie om mijn zoontje ermee te kunnen verassen.

 • Christa lindhout says:

  Ik doe graag mee. De kopjes met dat toefje erop daar ben ik benieuwd naar. Heb ze ooit eens in België gevonden. Mijn dochter kreeg ze mee als pauze hapje. Hoop dat deze net zo lekker zijn en in de nl supermarkten komen te liggen.

 • Femke Dekker says:

  Vorige week voor het eerst over de monsterdoos gelezen. Ik ben benieuwd naar Wicky water, daar heb ik nu al een paar keer iets van gezien, dus ben nieuwsgierig geworden!

 • Ik vind verrassingsdozen altijd heel fijn om te openen en te genieten van alles dat er uit komt! Ik ben benieuwd naar alles! 😉

 • Verrassingsdozen zijn hier altijd welkom! Het is geweldig! Ik heb geen idee wat er in zit en laat mij moeder, ons gezin, lekker verwennen en verrassen!

  Groetjes Isis (13)

 • Anneliese de Waal says:

  Wat een prachtige doos, vooral de De bananen rijstwafeltjes van Goodies voor de kinderen zou ik graag voor ze willen proberen !!.

  Ik waag graag een kansje 🙂

  Groetjes Anneliese

 • Linda Smeets says:

  Dat is leuk! Ik kende de Monsterdoos nog niet. Ik doe graag mee en het meest benieuwd ben ik naar de Organix Goodies banaan rijstwafeltjes voor onze kleine uk.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.