Moederdag Winweek #8 | Printcandy MoederdagPoster

Vandaag alweer de laatste Moederdag Winactie en we sluiten af met ook weer een hele leuke winactie. Ik mag namelijk 2x een shoptegoed van €25 weggeven van Printcandy. In deze webshop kun je de leukste gepersonaliseerde Moederdagposter maken. Een super origineel Moederdagcadeau, toch?

Moederdagposter Postercandy

In de webshop van Printcandy.nl vind je de leukste wallprints en printables om het huis mee te stylen. Het zijn ook niet zomaar posters, want met hun online editor kun je zelf de kleur en tekst aanpassen. Zo maak je iedere poster uniek en passend bij jouw smaak en style. Nog op zoek naar een last-minute (Moederdag) cadeautje, ga da zeker kijken, want je print kun je dankzij de DIY-download zelf printen. Laten verzenden kan natuurlijk ook en dat is gratis, zelfs wereldwijd!

Moederdagposter Postercandy

Voor de liefste mama

Speciaal voor Moederdag heeft Printcandy haar collectie uitgebreid met poster speciaal voor alle moeders. Deze zijn natuurlijk ook helemaal te personaliseren in kleur en met de naam van moeder en haar kinderen. Maar ook kun je er voor kiezen om een poster te laten maken met een zelfgekozen tekst. Wat dacht je van haar favoriete songtekst of quote? Alles is mogelijk bij Printcandy? Neem snel maar eens een kijkje en ik weet zeker dat er ook voor jouw moeder iets leuks tussen zit.

Moederdagposter Postercandy Moederdagposter Postercandy Moederdagposter Postercandy

Moederdag Winactie #7 2x cadeaubonnen van €25 Printcandy voor een Moederdagposter

De winactie is gesloten

De winnaars zijn:

Gefeliciteerd Liesbeth en Denise, ik zal jullie persoonlijk een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Spread the love

33 thoughts on “Moederdag Winweek #8 | Printcandy MoederdagPoster

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.