De leukste Moederdag uitjes

De leukste (gratis) Moederdag uitjes

Zondag is het alweer Moederdag! De meeste moeders zullen de dag beginnen met een lekker ontbijtje op bed en (zelfgemaakte) cadeautjes. Maar wat gaan jullie de rest van de dag doen. Zelf vind ik het op Moederdag het allerfijnste om iets samen met ons gezin te gaan doen  Vandaar daarom een aantal (gratis) Moederdag uitjes.

De leukste Moederdag uitjes

Moederdag markt op Landgoed De Olmenhorst

Een erg mooie locatie om de zondag door te brengen is op het Landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek. Speciaal voor Moederdag kun je er genieten van een heerlijke Moederdaglunch of high tea (hier voor moet je wel vooraf reserveren, want er is beperkt plek). Voor het eerst dit jaar kun je er ook een speciale Moederdagmarkt bezoeken. Kom snuffelen langs 30 kraampjes met een afwisselende mix van producten ‘met een verhaal’; van handmade en vintage tot duurzaam geproduceerd, eigen ontwerp en fair trade ingekocht.

Moeders gratis naar het Omniversum

Speciaal voor Moederdag hebben alle moeders, die samen met een of meer betalende bezoekers een film komen kijken in Omniversum gratis entree.
Een grootbeeldfilm bekijken op het 840 m² grote koepelscherm van Omniversum – uitgerust met 36 luidsprekers, zeskanaals digitaal geluid en zes subwoofers voor voelbaar lagere tonen – is een onvergetelijke ervaring. Voor jong en oud, voor kinderen, vaders en moeders. Om die moeders op Moederdag een bijzonder uitje te bezorgen heeft Omniversum besloten om zondag 14 mei de deuren gratis te openen voor alle moeders in Nederland. Wie moeder is en minimaal één betalende bezoeker meebrengt, krijgt een vrijkaartje. Moeder kan die dag dus zelf kiezen of ze met haar kinderen op stap gaat of juist eens wil genieten van een gezellig dagje uit met haar partner. Wat films betreft, is er volop keus en draait er die dag voor iedereen wat wils.

MaMa’s Market in Den Haag

MaMa Kelly organiseert alweer voor de vierde keer MaMa’s Market op het parkeerterrein van de Cabellerofabriek. Deze lifestylemarkt in Den Haag is een bezoekje waard voor alle eigentijdse moeders, maar ook hun kroost. Terwijl de moeders kan op jacht gaan naar de nieuwste fashion, accessoires en interieur musthaves, vermaken de kinderen zich bij de Kids Playground met luchtkussens, schminken en graffiti spuiten.
Dit jaar is de markt uitgebreid met een Food Market, compleet met picknicktafels, foodtrucks en MaMa Kelly DJ’s. Zo is er ook zeker voor de papa’s een plek voor ontspanning.
Op de MaMa’s Market wordt Moederdag voor iedereen een heerlijke dag; Mama wordt in het zonnetje gezet, maar voor de kleintjes en papa is het minstens zo leuk.

Nog veel meer gratis Moederdag uitjes

Naast het Omniversum en deze 2 leuke markten zijn er nog meer plekken in Nederland waar de Moeders speciaal in het zonnetje gezet worden. In het online magazine Famme kwam ik een mooi overzichtje tegen met nog 10 leuke andere tips voor gratis Moederdag uitjes, om met het hele gezin naar toe te gaan.

Vergeet je eigen moeder niet!

Mocht je, net als ik, er op Moederdag eropuit gaan met je eigen gezin, maar je eigen (schoon)moeder niet willen vergeten, stuur haar dan nog snel even een bloemetjeBij Greetz kun je tegenwoordig namelijk niet alleen de leukste kaartjes vinden voor Moederdag en alle andere gelegenheden die een kaart verdienen, maar ook de mooiste boeketten. Er is zelfs de mogelijkheid om op zondag (Moederdag) nog deze te bestellen én laten bezorgen. Let wel, dit is alleen mogelijk als de koeriers nog niet vol zitten. De mogelijkheid om dan nog op Moederdag te bezorgen, dal dan worden afgesloten. Wacht dus niet te lang en stuur je (schoon)moeder zo’n mooi boeket.

Nog op zoek naar een last minute Moederdag cadeautjes? Dan heb ik er hier en hier nog een paar voor je!

Heb jij al plannen voor Moederdag?

Uitgelichte Foto Shutterstock

Spread the love

12 thoughts on “De leukste (gratis) Moederdag uitjes

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.