Moederdag Winacties1

Alle Moederdag Winactie – Winnaars zijn bekend

De afgelopen weken heb je verschillende Moederdag winacties voorbij zien komen op Mama’s Liefste. Ze lopen allemaal tot 13 mei, want op Moederdag zelf zal ik de winnaars bekend maken. Omdat vandaag de laatste dag is om mee te doen, nog een keertje alle winactie op een rijtje. Misschien heb je er eentje gemist of over het hoofd gezien, dan is dit je kans om op het laatste moment nog een keer mee te doen!

Moederdag Winactie

Moederdag Winactie #1

Deze winactie is alle moeders die een rust momentje hebben verdiend en even mogen ontspannen. In de eerste winactie mag ik een Luilak hangmat met een Do Not Distub Box weggeven. Wat er in de Do Not Disturb box zit laat ik nog even een verrassing, maar het zorgt er in ieder geval voor dat niemand je zal storen als je lekker ligt te ontspannen in je hangmatje.porto alegre vis oranje

 

Moederdag Winactie #2

Omdat de liefde van een moeder ook door de maag gaat, kan je bij de 2e Moederdag Winactie Limited Edition Broodtrommelkaartjes van Fiep Westendorp winnen. Deze leuke kaartjes kun je in de broodtrommel stoppen van je kinderen (of man) om ze een lief woordje of hart onder de riem te stekken in de lunchpauze. Speciaal voor de de 100e verjaardag van Fiep Westendorp dit jaar heeft BroodTrommelLiefde een setje Limited Editon broodtrommelkaartjes uitgebracht.

 

Moederdag Winactie #3

Bij Moederdag hoort een bloemetje. Bij deBloemist.nl kun je nog een mooi boeketje voor je moeder bestellen tot zondagochtend 11.30 en het wordt dan nog dezelfde dag, op Moederdag bij je moeder bezorgt. En natuurlijk kun je in deze winweek ook een mooi Moederdag Boeket winnen.

 

Moederdag Winactie #4

Ontspannen door negen kogeltjes die heerFlowee Massagehandlijk over je lichaam rollen? Dit kan met deze Flowee massagehand. Door de massage stimuleer je de doorbloeding en zorg je voor een goede ontspanning in de spieren. Een goed cadeau dus voor alle moeders die wel een massage kunnen gebruiken.

Moederdag Winactie #5 

Ze hebben het ons belooft! De zon komt er aan! Daarbij hoort lekker luchtige kleding en ook gladde benen en oksels. Wilkinson lanceerde eind april haar nieuwe lijn, de Wilkinson Trail Beauty Edition Ze komen in handige meeneemverpakking die je zo in je koffer gooit. Doe snel mee en maak je kan op een van deze 3 scheermesjes

Moederdag Winactie #6

In de Moederdag Winactie Weken ook een speciaal cadeautje voor de bijna-(weer)-moeders. Deze Mama Relax! Zwangerschapskalender helpt je de 42 weken van je zwangerschap door met een gezonde dosis relativering en humor. Naast deze nieuwe kalender krijg je ook een leuke poster en een kwartetspel van Mama Relax!

Relax mama zwangerschpskalender

Moederdag Winactie #7

Ken jij de Monsterdoos al? Ik mag er eentje weggeven, maar je kunt hem ook bestellen voor slechts €12,95 incl. verzendkosten. In de doos zitten allemaal ‘nieuwe’ producten om thuis eens uit te proberen. Het is een prima deal, want de waarde van de inhoud is €45. Ben je nieuwsgierig wat er in zit? Kijk dan snel hier

Moederdag Winactie #8 

In de laatste Moederdag winactie maakt je kans op een van de 2 cadeaubonnen van Printcandy Poster In deze webshop maak je heel gemakkelijk de leukste Moederdag posters. Je kunt ze personaliseren met de naam van je moeder en haar kinderen, in je eigen kleur. Ook kun je kiezen voor een persoonlijke tekst, zoals de songtekst van haar lievelingsliedje of een mooie quote.

Alle Winaars van de Moederdag Winacties op een rijtje

Heb je al aan alle winacties meegedaan of toch nog eentje overgeslagen of gemist? Hier zijn ze nog een keer allemaal op een rijtje. Let op je kunt alleen vandaag nog meedoen en dit moet je er voor doen.

Ik zal jullie persoonlijk een mailtje ontvangen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Spread the love

10 thoughts on “Alle Moederdag Winactie – Winnaars zijn bekend

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.