Once Upon Fotoboek vol herinneringen van je moeder

Moederdag Winactie | Once Upon Fotoboek vol herinneringen van je moeder

Moeders zijn een bron van inspiratie voor velen van ons. Naast dat ze altijd alles weten, kunnen ze je ook veel verhalen vertellen van hoe jij vroeger was toen je klein was. Dat dit heel dierbaar is, weet ik zelf maar al te goed, want mijn moeder overleed een paar dagen voordat ik 8 jaar werd. Zeker nu ik zelf moeder ben, had ik haar natuurlijk nog heel veel willen vragen. Vandaar ook dat ik het extra tof vind dat ik vandaag een fotoboek cadeau mag doen twv €150 om al mooie verhalen en herinneringen van jouw moeder, of degene die deze rol voor jou heeft vervuld, in vast te leggen.

Herinneringen vastleggen

Het vastleggen van herinneringen is een heel mooi iets. En wellicht dat jezelf al zoiets doet door fotoboeken te maken van het afgelopen jaar of mooie vakantie. Tegenwoordig is dat een stuk makkelijker met alle digitale foto’s en handige programma’s op de computer. Mijn moeder hield nog een dagboek voor mij bij en plakte trouw de foto’s in een fotoalbum. Dit zijn uiteraard nu dierbare boeken. Enkele jaren geleden heeft ook mijn oma haar memoires vastgelegd op haar oude typemachine, die mijn tante vervolgens gedigitaliseerd heeft en voorzien van foto’s en ander beeldmateriaal. Zeker nu ook weer rond 4 en 5 mei, is het mooi om aan de hand daarvan mijn kinderen te vertellen over de oorlogsjaren in Nederland.

Fotoboek van Once Upon

Once Upon is een in Zweden gevestigd digitaal fotoboekenbedrijf opgericht in 2017. De visie van dit bedrijf is om het mentale welzijn van mensen te versterken door middel van herinneringen en verhalen uit het echte leven vastgelegen. Met oog op duurzaamheid, inclusiviteit en sociale verantwoordelijkheid creëert Once Upon gepersonaliseerde fotoproducten die de speciale momenten in het leven vieren. Op hun website kun je met behulp van hun programma heel gemakkelijk een mooi fotoboek samenstellen.

.

Een moederdagboek gevuld met herinneringen

Dit fotoboek kun je natuurlijk helemaal zelf samenstellen voor je moeder, maar hoe mooi is het om er juist samen met je moeder mee aan de slag te gaan. Op deze manier kun je haar vragen over hoe het vroeger was en hoe zij haar moedertijd met jou, en eventueel je broer(s) en/of zus(sen) heeft ervaren. Voeg dan bij de foto’s deze herinneringen en wellicht raadzame adviezen van je moeder. Hiermee maak je een moederdagboek dat je voor altijd heel dierbaar zal zijn, ook voor jouw eigen kinderen.

Hoewel mijn moeder en ik de meest liefdevolle en ondersteunende relatie hebben, hebben we zelden dit soort gesprekken. We praten over ons dagelijks leven, mijn zoon, dansen of eten, maar deze Moederdag besloot ik wat dieper te graven en enkele vragen te stellen die ik mijn moeder altijd al heb willen stellen nu het nog kan.” aldus Soesja Leugs, model en oprichter van the tiny muse. Lees hier het openhartige gesprek tussen Soesja Leugs en haar moeder. Geschreven door @soesja_leugs

Winactie Fotoboek voor Moederdag twv €150

Ik mag een fotoboek / mamadagboek t.w.v. €150 verloten.

 • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel mij wat jouw dierbare herinnering aan je moeder of oma is of wat je haar zou willen vragen.
 • Niet verplicht, maar het liken van Mama’s Liefste op Facebook en/of Instagram wordt zeer gewaardeerd. Indien je een foto / tag achterlaat, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
 • De winactie loopt t/m 14 mei. De winnaar zal in de week erna bekendgemaakt worden. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.
 • Op deze winactie zijn voorwaarden van toepassing en deze zijn hier te lezen.

Doe ook mee aan één van de andere Mama’s Liefste winacties

Foto’s PR bericht Ganbaroo PRPR

Spread the love

27 thoughts on “Moederdag Winactie | Once Upon Fotoboek vol herinneringen van je moeder

 • Ik doe zeker weer graag mee!
  Heb heel veel dierbare herinneringen aan mijn schoonmoeder, ze is als een moeder voor mij altijd geïnteresseerd in ons en de kids

 • Helaas is ze er niet meer maar we moeten de foto’s nog verdelen. Mooi om alles digitaal te maken voor ons allen. Onze moeder……….we hebben allemaal warme herinneringen aan haar.

  • Ik doe graag mee. Mijn moeder is altijd zo relaxed geweest evenals mijn oma. Alles kon alles mocht zonder dat er chaos heerste. Ook altijd fantastische vakanties gehad waar zij altijd super praktisch ingesteld is. Mijn vraag: hoe deed ze dat nou zonder gek te worden?! Ik heb zelf inmiddels 4 kids en t is bijzonder chaotisch en huis a la Jan Steen. Enfin, ik heb 14061620 foto’s voor een mooi fotoboek aan herinneringen;) ik doe graag mee!

 • Mijn moeder zit vanwege een hersentumor tumor in een rolstoel en is zeer beperkt in haar bewegen en mogelijkheden. Oude herinneringen hebben we wel maar nieuwe herinneringen maken is en blijft laatig. Dua de mooie momenten die we nog hebben zou ik graag nog vast willen leggen in een fotoboek! 🥰

 • Marian B says:

  Ik doe graag mee. Ik heb goede herinneringen aan de ponywedstrijden waar we samen naar toe gingen, Ze hielp me overal bij en deed alles voor ons.

 • Marja Legius says:

  Mijn moeder wordt binnenkort 84 en heeft 9 kinderen grootgebracht. Waarvan 1 met een beperking en al jong de zorg voor onze zieke vader. Nu ze zelf een heel zware operatie heeft moeten doorstaan dringt de tijd om alle herinneringen samen vast te leggen. Dit zou voor allemaal een bijzonder cadeau worden

 • Mooiste herinnering aan mijn moeder en oma, de zondagmiddagen bij oma thuis als we mens erger je niet speelden en de kast altijd open ging voor wat snoep..
  Ik heb nog veel foto’s te verwerken dus heel welkom dit cadeau.

  • Wellicht niet de meest gezellige herinneringen, maar de manier waarop mijn moeder mij verzorgd heeft toen ik ernstig ziek was, zal voor mij altijd het meest dierbaar blijven. Hoeveel ze voor mij heeft moeten opgeven, ik voel me er soms schuldig over. Maar voornamelijk zeer dankbaar.

   Natuurlijk is dat niet wat ik in een album zou willen vastleggen. Gelukkig hebben we ook hele mooi herinneringen. En nu het wat beter met mij gaat, kunnen we er nog veel meer maken. Toch zou ik haar onwijs graag verblijden met een mooi album. Al mijn hele leven is ze gek op het vastleggen van mooie herinneringen. Stapels vol foto’s uit mijn jeugd, waar ze nooit aan toegekomen is om ze af te drukken en in te plakken. Ik zou dat graag voor haar willen afmaken met zo’n mooi album 💗

 • Wendy Springer says:

  Mijn moeder is het liefst elke dag bij mijn pasgeboren zoon. Het lijkt me daarom zo mooi om alle bijzondere momenten vast te leggen en met haar te delen.

 • Suleika says:

  Mooie herinneringen! Vooral als ik helemaal nat geregend thuis kwam van de middelbare school na 15 km fietsen. Nu 35 jaar geleden alweer. Mijn moeder zat dan altijd al klaar met droge kleren, een kop warme chocomelk en wat lekkers!

  • Zo leuk deze actie! K heb net een fotoboek klaar voor mijn zoon. Mijn moeder deed dit ook altijd voor mij. Zo’n leuke herinnering.

   • Mooiste herinnering? Urenlang met oma yahtzee spelen. En vooruit als ik 5×6 gooide net nadat ik yahtzee had geschrapt mocht ik gewoon 50 bij vier dezelfde zetten. En steevast dronken we roosvicee bij deze spelletjes middagen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.