Mamablogger borrel

Mamabloggers Borrel bij Roots Rotterdam

Bloggen lijkt misschien een eenzaam bestaan; maar niets is minder waar. Natuurlijk besteed je veel tijd in je eentje achter je laptop, maar soms kom je andere mamabloggers tegen op de events. Maar ook op de Whats App weten we elkaar te vinden en delen we lief en leed. Toch hadden de meeste mamabloggers uit deze App groep elkaar nog nooit in levende lijven ontmoet. Daarom hadden we gisterenavond voor de eerste keer een Mamabloggers borrel. Met een beetje hulp van PR bureau Miss Publicity en Roots Rotterdam, was het een zeer geslaagde borrel. 

Mamabloggerborrel

Mama & Blogger West

De Mama & Blogger West Appgroep bestaat al wat langer en bestaat momenteel uit 24 Mamabloggers uit West Nederland. Van Capelle a/d IJssel tot Haarlem en Zoetermeer. Een vrij ruim gebied dus, waardoor het lastig is om bij elkaar op de koffie te gaan. Maar toch spreken we elkaar bijna dagelijks. Er is altijd wel iemand met een vraag over haar blog of het moederschap. Ook de blije momenten en de diepe dalen worden gedeeld. Best persoonlijk af en toen, maar ook wel veilig omdat ze net iets verder van je af staan dan je familie en vrienden dichtbij. Er is zo altijd wel iemand die je even feliciteert, beterschap of succes wenst. Maar als je even gescheiden bent van je telefoon of Internet, kan het zomaar zijn dat je opeens 83 appjes hebt gemist.

Omdat we zoveel lief en leed met elkaar delen, leek het ons toch ook wel leuk om elkaar eens in levende lijve te ontmoeten. Na een mislukte poging eind november (iedereen had het uiteindelijk toch veel te druk, zo vlak voor de december dagen) lukte het om met 17 van de 24 een datum te prikken; 10 februari de eerste Mamabloggers Borrel in Rotterdam. Dat leek ons voor de meeste mensen een goed bereikbare en centrale locatie.

Mamabloggers borrel

Mamablogger Borrel

Omdat ik de datumprikker had verstuurd, was de logische stap ook dat ik een locatie zou aanwijzen. Nu ben ik helemaal niet bekend in Rotterdam en besloot ik het te vragen aan mensen die daar veel meer verstand van hebben. Het PR bureau Miss Publicity raden ons de vrijdagborrel bij Roots Rotterdam aan, in het Hilton Hotel. Daar kun je op vrijdag terecht voor de beGIN your weekend met Gin & Tonics. Als GT liefhebber was ik meteen voor. Gelukkig vonden de andere dames het ook een goed plan.

Mamabloggers borrelOmdat we natuurlijk allemaal moeders zijn, was het niet voor iedereen mogelijk om rond borreltijd in Rotterdam te zijn. Dus spraken we af om 20.00 uur. Een paar lukt het toch om al eerder in Rotterdam te zijn en zij aten gezellig pizza vooraf. Helaas moesten een aantal van ons toch afzeggen in verband met ziekte, zieke mannen/kinderen, mannen die opeens weg moesten en andere persoonlijke omstandigheden. Zo bleven we uiteindelijk met 10 mamabloggers over.

Roots Rotterdam

In het Hilton werden we zeer vriendelijk ontvangen door de barman kregen we allemaal een Gin Tonic met bloemetjes en een snufje bloemenparfum. Al snel werd er druk gekletst over blogs, statistieken, bezoekersaantallen, komende events, maar natuurlijk ook mama-dingen. Zet een groep moeders bij elkaar en in no-time komen de bevallings- en borstvoedingsverhalen op tafel. We kletste zo gezellig dat de avond omvloog en het wel leek of we elkaar al jaren kende.
Naast de drankjes werden we ook getrakteerd op borrel bite. Zo waren er grote Sepia kroepoek met mierikswortelmayonaise en oesters. Helaas lustte de meeste moeders die niet, maar waren er wel een paar zo dapper om ze wel te proeven.

Mamabloggers borrelAan alles komt een einde en zo ook aan deze zeer geslaagde avond. Omdat de meeste toch nog wel een stukje moesten reizen om thuis te komen, konden we het niet al te laat maken. Met een beetje gelukt haalde we de laatste trein naar huis en moesten we voor het laatste stukje de taxi nemen.

We hebben een super gezellige avond gehad, waarin we veel hebben gelachen en elkaar beter hebben leren kennen. Dit gaan we zeer snel overdoen!

Leuk dat jullie er waren Charlotte (Lovely Charlotte), Linda (Mamaliefde), Lori (Mama’s Jungle), Marguerita (Marstyle), Merel (Lotus Writings), Miriam (MeervanMir), Nanouk (Samen de wereld ontdekken), Saskia (Saskia’s Wereld), Sonja (TwinStyleBlog)! Hopelijk zullen de andere mamabloggers bij een volgende Mamabloggers Borrel ook aanwezig kunnen zijn. Want die gaat er ook zeker komen!

Natuurlijk ook een dikke pluim voor Miss Publicity en het Hilton Roots Restaurant, voor de goede zorgen en de heerlijks Gin Tonics. We zullen zeker nog een keertje terugkomen.  Al was het alleen omdat jullie de volgende keer graag ook onze kinderen willen ontmoeten en ons een bon meegaven voor een drankje voor hen de volgende keer.

Spread the love

8 thoughts on “Mamabloggers Borrel bij Roots Rotterdam

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.