Weekoverzicht | Never a dull moment #6

Deze week werden we verrast met een dik pak sneeuw. Dat was wel weer even geleden dat we ook echt konden gaan sneeuwen. Verder hadden we deze week een Meet & Greet met 2 Paw Parol Pups in het Veiligheidsmuseum, haalde Grote Zus haar Tafeldiploma, ging ik naar de ShowUp Beurs en was er een Mamabloggers Borrel in Roots Rotterdam. Lees je mee?

NADM 6

Zondag 5 Februari 2017

Vandaag gingen we al vroeg op pad. We waren uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in het Veiligheidsmuseum PIT. Daar zouden vandaag ook 2 Pups uit de tekenfilmserie Paw Patrol zijn voor een Meet & Greet. De meiden kijken graag naar die serie en konden niet wachten om Chase en Marshall in het echt te ontmoeten. Het was erg mistig onderweg, maar met een lekker bakje koffie en een vers broodje, hadden we toch een beetje een zondagochtend gevoel in de auto.

 

In het Veiligheidsmuseum kon je van alles te weten over de politie, brandweer en ambulance. Omdat we lekker vroeg waren, was het nog niet zo druk in het museum en konden we rustig overal een kijkje nemen. Er waren verschillende auto’s waar je in mocht klimmen, interactieve opdrachten, maar het mooiste was wel de skelterbaan. Het hele verslag van deze dag lees je hier.

 

Ons bezoek sloten we natuurlijk af met de Meet & Greet met de pupa Chase & Marshal!

Veiligheidsmuseum

Op de terugweg werd ik afgezet in Haarlem, waar ik gezellig met Charlotte van Lovely Charlotte naar de Show Up beurs ging. Hier hebben we weer veel inspiratie opgedaan voor onze blogs. Er was zoveel te zien, dat we waarschijnlijk maar tijd hadden voor de helft van de beurs. Maar het was erg gezellig.

Maandag 6 Februari 2017

Tijd voor school en dus werd er ’s ochtends druk broodjes gesmeerd. Kleine Zus wilde graag zelf haar cracker met Schuddenbuikjes maken. Dat ging reuze goed, totdat ze naar de tafel liep en haar bord liet vallen…

 

Helaas bleek Kleine Zus toch niet zo fit, want in mijn lunchpauze werd ik gebeld door school, dat ze hoofdpijn had en moest overgeven. Gelukkig werkte Papa’s Liefste toevallig thuis en kon hij haar van school halen. Helaas was hij net te laat en moest ze in de gang op school al overgeven. Eenmaal thuis kon ze rustig op de bank bijkomen en knapte gelukkig snel weer op en had ze weer praatjes voor 10.

Dinsdag 7 Februari 2017

De dag begon gezellig met een koffiedate met een vriendin. De rest van de dag stond er niet zoveel op de agenda en had ik weer wat tijd voor mijn blog, de voorbereidingen voor Yogamarkt en de bijbehorende mailboxen. De postbode bracht ook nog een pakketje, waar de meiden heel erg blij van werden. Later hierover meer op mijn blog.

 

Woensdag 8 Februari 2017

Na veel oefenen, kwam Grote Zus vandaag thuis met haar Tafeldiploma. Superblij was ze, want als beloning kreeg ze een pakje Pokemon kaarten!

’s Middags gingen we naar Yogales. Ze hebben helaas allebei op een ander tijdstip les, maar Grote Zus mocht de juf assisteren bij de les van Kleine Zus. Dat vond ze natuurlijk wel heel erg leuk. Helaas was de les voor Grote Zus nog wat te moeilijk voor Kleine Zus, dus moeste wij samen wachten tot zij klaar was. De lessen zijn boven een kinderboekenhandel, dus vermaakte we ons prima met het lezen van heel veel boekjes.

 

Donderdag 9 Februari 2017

Vandaag niet zo’n bijzondere dag. Het was erg koud buiten en het is duidelijk dat de winter nog in volle gang is. Uit school hadden beide meiden een vriendinnetje te spelen. Toen iedereen weer weg was en de rust wat was teruggekeerd, vond ik Kleine Zus in haar huisje met alle dekens en kussen van de bank. Ze had haar eigen nestje gebouwd, lekker warm en met de iPad op schoot.

Vrijdag 10 Februari 2017

De dag begon goed met de verjaardag van een collega. Traditiegetrouw trakteerde ze op appeltaart van de plaat. Appeltaart is mijn favourite ontbijt

Na mijn werk ging ik snel richting Rotterdam. Daar had ik met 9 andere mamabloggers afgesproken voor een Mamablogger Borrel. We appen al een tijdje over het bloggen, maar delen ook lief en leed. Het werd dus wel eens tijd dat we elkaar in het echt zouden ontmoeten. Met was hulp van het PR bureau Miss Publicity waren we uitgenodigd door Roots Rotterdam in het Hilton hotel om de borrel daar te houden. We werden ontvangen met een Gin Tonic en kregen er zelfs oesters en zwarte kroepkoek bij geserveerd.

 

Het was een reuze gezellige avond waarin we niet uitgepraat raakte. Het resulteerde er ook in dat sommige, waaronder ik, nog net op tijd de laatste trein naar huis haalde, maar voor het laatste stukje een taxi moesten nemen. Het was ondertussen ook al begonnen met sneeuwen en overal lag al een dun laagje sneeuw.

 

Zaterdag 11 Februari 2017

Het had de hele nacht flink gesneeuwd, want er lag eindelijk weer eens een dik pak sneeuw. Na de balletles en het boodschappen doen, werd de slee uit de schuur gehaald en vertrokken we de Bult op, naast ons huis. Daar kon er echt gesleed worden en natuurlijk moesten er ook sneeuwballen worden gegooid. De meiden vond het geweldig, maar kwam wel erg koud thuis. Omdat het vriendinnetje van Grote Zus bleef logeren, gingen de dames voor het eten lekker lang in bad om weer een beetje warm te worden. De dag had ze ook flink uitgeput, want na bedtijd was het redelijk snel stil boven

Vlak voordat wij naar bed gingen, begon het weer flink te sneeuwen. Morgen ligt er waarschijnlijk nog een dikker pak sneeuw dan vandaag.

Hebben jullie ook genoten van de sneeuw?

Spread the love

One thought on “Weekoverzicht | Never a dull moment #6

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.