Applepiepieces

Review | Suprisebag van Applepiepieces

Ik ben gek op verrassingen en cadeautjes. Een aanbod van de webshop Applepiepieces om een surprisebag te ontvangen en deze te reviewen kon ik dan natuurlijk ook niet voorbij laten gaan. Vorige week ontving ik een heel mooi gouden pakketje met daarin….

Applepiepieces

Appelpiepieces

Appelpiepieces is zo’n webshop waar je altijd slaagt voor een lief cadeautje voor die ene gelegenheid. Want soms gaat het niet alleen om het geven van het cadeautje, maar meer over de gedachten erachter. Wil je iemand geluk of sterkte wensen, een beetje troost bieden of gewoon zeggen dat je van hem/haar houdt. De armbanden, kettingen, oorbellen, accessoires die je vindt bij Applepiepieces hebben allemaal een speciale betekenis en het assortiment is zo uitgebreid, dat er voor iedereen wel iets bij zit, voor elk prijsje.

Silver luck poppy heart kettingLittle Elephant Morse-code Volg je hart armband

Naast de eigen ontwerpen, vindt je in de webshop ook ontwerpen van ‘friend brands‘. Ook deze sieraden hebben de ‘Applepiepieces norm’: alles moet feel good, van goede kwaliteit en vooral heel leuk zijn.

Suprisebag

Maar wat zat er nu in mijn Suprisebag? Dat zal ik je laten zien

Wish wisely fucshia

De Wish Wisely is een koortje met een Swarovski kristal-hartje die om je hals of pols knoopt. Terwijl je dit doet, doe je een wens. Je draagt het koordje net zolang tot dat hij slijt en afvalt. Op dat moment is je wens klaar om uit te komen. De roze kleur van dit koortje staat symbool voor vriendschap en liefde. Een lief cadeautje om te geven aan je vriendin of geliefde met een grote wens of omdat je hem/haar veel geluk toe wenst en een hart onder de riem wilt steken.

Lucky neko gelukshanger

Ik ben gek op katten en zeker deze lieve dikke Lucky neko. Lucky neko is een Japanse geluksbrenger. Een ideaal cadeautje als je iemand wat geluk toewenst. Elke Lucky Neo heeft een aparte betekenis, zo is er bijvoorbeeld eentje voor bescherming, liefde, gezondheid en geluk. Deze handgemaakte porseleinen lucky cat symboliseert veiligheid. Een mooi cadeau voor diegene die een lange weg heeft af te leggen of op reis gaat. voor bijvoorbeeld op reis.

Philosopher’s stone armband 

Deze armband komt uit de serie Souvenirs of Life. De stenen aan deze armbanden zijn ‘stenen der wijzen’. Ze hebben allemaal hun eigen speciale symboliek. De armbanden zijn one size fits all. Prima solo te dragen, maar past ook prima in een mooie rij armcandy. Elke armband wordt geleverd met lief kaartje waarop je een mooie herinnering kunt schrijven voor de ontvanger.

Conclusie

Ik werd erg blij van mijn pakketje, met zorg ingepakt. Het uitpakken is dus al een cadeautje. De symboliek achter de sieraden spreekt mij ook zeer aan. Ik vind het geven van cadeautjes het leukste wat er is, maar helemaal als de cadeautje niet alleen iets materialistisch zijn, maar een mooie gedachte er achter hebben. Ik zal zeker nog eens komen neuzen, als ik op zoek ben naar iets bijzonders.

Vergeet ook niet even te kijken in de speciale Valentijns Shop als je nog eens op zoek bent naar iets voor je geliefde, moeder, zus, of lieve vriendin.

Samenwerking

Uitgelichte foto achtergrond: Shutterstock

Spread the love

3 thoughts on “Review | Suprisebag van Applepiepieces

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.