winterjas trend 2019

Tijd voor de winterjas – de trends voor 2019

De dagen worden weer korter en de zon zal zich minder gaan laten zien. Tijd dus om de winterjassen weer te voorschijn te halen. Ik ben wel toe aan een nieuwe jas, dus ging ik bij Sans-Online eens kijken naar de nieuwste trends voor dit seizoen.

Tijd voor de winterjas - de trends voor 2019

Het kopen van een winterjas vind ik altijd erg lastig. Ik hou van een jas die lekker warm is, een beetje lang en ook wel in niet te depri kleur. De trends voor winterjassen dit jaar is divers, van Trendcoats naar oversized en van  fele kleuren tot dierenprint en nepbont. Ik nam eens een kijkje wat er voor mij tussen zit.

Trendcoats

Eigenlijk een jas die nooit verdwijnt uit het straatbeeld. Daarom ook zeker een goede jas om in te investeren, want je kunt er jaren mee doen. Deze jassen vind je vaak in lichte kleuren, zoals witte of beige. Mochten deze kleuren je erg flats maken, kies dan voor een kleur zoals donkergroen of knallend rood.

Oversized jassen

Vorig jaar ging ik op het Cinekid naar de film Het Zakmes. Deze film bestond 25 jaar en bleek ook een mooi beeld te zijn van die tijd. Een van de dingen die mijn kinderen opvallend vonden (naast de grote TV en telefoon met draaischijf) waren de enorme jassen die de jongens aan hadden. Deze trend is 25 jaar later weer helemaal terug, als puffer coats maar ook als oversized wollen mantels. Deze hebben vaak ook een lekkere capuchon om in weg te duiken.

Animal prints en nepbont

Overal zie je kleding met animal prints. Dat je daarmee niet meteen eruit te zien als Nel Veerkamp, dat is nu wel duidelijk. Deze print zie je dan ook deze winter veel in de winterjassen terug komen.

Ook jassen met een grote nepbontkraag zijn erg populair, zoals in deze Only jassen

Ook zie je deze winter veel jassen helemaal van nepbont, lekker warm,  heerlijk zacht en in veel vrolijke kleuren

Heb jij al een nieuwe winterjas gekocht?

Samenwerking
Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.