Hippe schoenen deze zomer voor de heren

Hippe schoenen deze zomer voor de heren

Schoenen, ik kan er niet genoeg hebben. Ik heb zelf een hele collectie, verschillende kleuren, hakhoogte en met leuke printjes. Tenslotte heb je toch wel een paar schoenen nodig voor elke gelegenheid. Mijn vriend daarentegen heeft slechts één paar voor werk, één voor onder zijn nette pak, slippers en een paar sportschoenen. Toch is er ook voor mannen steeds meer keuze. Vandaag vertel ik je over twee opkomende trends voor herenschoenen deze zomer. Wie weet overtuig ik mijn vriend zo ook meteen om een paar nieuwe schoenen te kopen.

Hippe schoenen deze zomer voor de heren

Printjes

Eén van de dingen die je tegenwoordig steeds vaker ziet, is schoenen met printjes. Het gaat dan vaak om nette, maar ook ‘casual’ herenschoenen met patronen, vooral bloemen of andere kleurrijke dingen zijn erg hip. Ook dierenprints komen veel voor. Er zijn natuurlijk ook andere soort schoenen, die wat rustiger zijn. Een voorbeeld is stippen, of regelmatige rechthoeken. Waarom zou je schoenen met prints willen nemen? Het is heel simpel, ze zijn vrolijk en speels, maar toch netjes. Ze zijn gewaagd, en vertellen ook veel over je. Ze zijn goed voor officiële gelegenheden, en ook prachtig voor dagelijks gebruik. Je kunt heel gemakkelijk jouw persoonlijkheid uiten in je schoenen op werk en andere gelegenheden. In het kort: dit soort schoenen zijn mooi, uiten jouw persoonlijkheid en kunnen altijd gedragen worden.

Heren schoenen printje
Heren schoenen printje

Touwzool

Sommige trends komen bijna elk jaar terug, zo ook de touwzool. Het is erg zomers en om die reden zijn er genoeg mensen die ze graag dragen. Ik draag zelf ook graag espadrilles in de zomer. Het spreekt redelijk voor zich, het is een zool gemaakt van touw, vaak gevlochten. Het is vooral te zien bij ‘casual’ schoenen. Het is erg simpel en niet erg uitgesproken. Wel voegt het veel toe aan jouw schoenen. In plaats van een simpele witte zool is er meer aan de schoen. Deze zool geeft een zomerse look. Maar waarom zou je dan touwzolen nemen? Ze zorgen ervoor dat je er hip uitziet, zonder je hele outfit te veranderen. Touwzolen komen voor bij bijna elk soort schoen. Sandalen, slippers, sneakers. Daarom kan iedereen, ongeacht stijl, kiezen voor deze trend. Ook zijn het schoenen die je erg makkelijk in Nederland op straat kan dragen, en tegelijkertijd in Spanje op het strand. Touwzolen zijn dus simpel gezegd de perfecte zool voor iedereen, ze zijn iets extra’s maar niet te bijzonder dat het een hoofdstuk wordt van je outfit.

Lees ook: De trend voor deze zomer; schoenen met dierenprints!

Spread the love

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.